- 18 Kasım 2020
- 2.662
- 3.243
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #1.261
Harika5 yumurta döllenmiş canlarım. Beşinci güne de devam ederler umarım
Benim son denemeyle ayni :) 7 toplama, 5 dollenme. Sonu benimkinden guzel olsun canim benim.:)5 yumurta döllenmiş canlarım. Beşinci güne de devam ederler umarım
İki tane sağlıklı bulabilsem dünyalar benim olacak canımcımBenim son denemeyle ayni :) 7 toplama, 5 dollenme. Sonu benimkinden guzel olsun canim benim.:)
Cok güzel bir yıl olsunInsallah canim. Dilerim 2022 cok guzel bir yil olsun. Benim OPU'da agrim olmadi ama basim donmustu bir gun boyunca. ikincisinde. Usuttun mu acaba? Usutunce agri olabiliyor diye biliyorum.
Hastaneden haber geldi mi,5 embriyo olmuştur inşallah5 yumurta döllenmiş canlarım. Beşinci güne de devam ederler umarım
Bitanem dörde düşmüştü en son, Cuma günü aldık son haberi. Bugün beşinci gün umarım dördü de blast olmuştur, daha NGS ye gidecekler. Henüz aramadilar bugün. Cenk hoca "en iyi koşullarda bile döllenen yumurtaların yarısının blastosist olması yüzümüzü güldürür" demişti. Umarım benimkiler kahkaha attırır, çünkü yarısı 2,5 yapıyorHastaneden haber geldi mi,5 embriyo olmuştur inşallahgüzel haberlerinizi bekliyoruz
Yaaa masallahBitanem dörde düşmüştü en son, Cuma günü aldık son haberi. Bugün beşinci gün umarım dördü de blast olmuştur, daha NGS ye gidecekler. Henüz aramadilar bugün. Cenk hoca "en iyi koşullarda bile döllenen yumurtaların yarısının blastosist olması yüzümüzü güldürür" demişti. Umarım benimkiler kahkaha attırır, çünkü yarısı 2,5 yapıyor
Telefonun başında çaresiz bekliyorumYaaa masallahinsallah 4 u birden blast olur hayırlısıyla.. bugün güzel haberler gelecek o zaman senden
Haber geldi canım bir tane iyi blastosist biyopsisi alınıp dondurulmuş. İki tane daha iyi varmış ama biyopsi için henüz uygun degillermis, yarın yani altıncı gün gelişirse onlardan da biyopsi alınabilecek. En iyi ihtimalle üç tane teste gidecek yani. Dualarınıza talibimYaaa masallahinsallah 4 u birden blast olur hayırlısıyla.. bugün güzel haberler gelecek o zaman senden
tum dualarimiz seninle canim benim.Haber geldi canım bir tane iyi blastosist biyopsisi alınıp dondurulmuş. İki tane daha iyi varmış ama biyopsi için henüz uygun degillermis, yarın yani altıncı gün gelişirse onlardan da biyopsi alınabilecek. En iyi ihtimalle üç tane teste gidecek yani. Dualarınıza talibim