Günaydınlar
Teşekkür ediyorum arkadaşlar hep yazmışsınız, iyi ki varsınız. Beklemediğim sonuç geldiği için bi yorganların altına girip çıkmak istemedim hafta sonu, ama sonra dedim ki bi kafam dağılsın arkadaşlarla buluştuk alkol de aldım ama az :)
Bu hafta gene randevu aldım nedir ne değildir daha ayrıntılı öğrenmek adına. Hiç bir yumurtanın döllenmeyip, sonra 2 tanesinin geç döllenmesi nedir ya :O hani ben direk kendim hamile kalabiliyordum diye düşünüp durdum.
Ben geçen sene tam bu zamanlar covid geçirdim. Her gün ilaç yuttum, hani yumurtalar 1 sene önceden geliyordu ya belki o nedenle oldu, belki eşimin spermlerinde nüklear vakuoller ve akrozom yetersizlikleri var - bakın neler neler öğrendim :) - o nedenle oldu. Belki de bu ay tecrübesizliğe geldi şansa geldi o nedenle oldu, bilemiyorum artık.
Benimkileri erken dondurmalarının sebebi, lab'da riske atmamak oldu sanırım, hafta içi daha ayrıntılı öğrenicem artık kaç hücrelidir kalitesi nedir. Rahimde gelişme şansı daha yüksek embriyoların o nedenle onu denemek istediler. Peki ben bu şekilde denemek ister miyim ?, sanmıyorum. Düşük yaşamış arkadaşlar da anlar sanırım ama ben de insanım yani. Transfer gününden itibaren iyi miydi, düşer miydi, genetiği nasıldı takıp durucam.
O nedenle bu ayı atlayıp, Allah ne verdiyse vitaminleri bişeyleri içip sonra gene denerim sanırım.
İyi haftalar herkeslere!