- 30 Haziran 2020
- 883
- 899
- 32
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
Ah ne güzel olur keşkeBatma bende de var kuzum, belki de kendimizi fazlaca dinliyoruz ve normalde hep olan birşeyi yeni hissediyoruz diye yorumladım ama bakarsın burda kendiliğinden oldu diye mujdelesiriz belli mi olur
Tek sebep yaş kuzum, 44 yaşındayım. Onun dışında bir problem yok, Mayıs ayında tutmuştu ama 8+5 de kalbi durdu, kromozom bozukluğu sebebiyle.Ah ne güzel olur keşkeHayırlısı ise rabbim nasip eder inşallah . Kaç yaşındasın bu arada arkadaşım senin tüp bebek yaptırma sebebin nedir
Benim yaşım 29ama benim de rezervim düşük ve genetiğe giden embriyolarımızın hepsi sağlıksız geldiTek sebep yaş kuzum, 44 yaşındayım. Onun dışında bir problem yok, Mayıs ayında tutmuştu ama 8+5 de kalbi durdu, kromozom bozukluğu sebebiyle.
Canım benim, olacak insAllah, sağlıklıyı bulana kadar deneyeceğiz başka çare yok. Çok öpüyorum, haberleselim bitanemBenim yaşım 29ama benim de rezervim düşük ve genetiğe giden embriyolarımızın hepsi sağlıksız geldiama hayırlısı böyle imiş. Çok yaşa da bakmıyor ablacım hayırlısı olsun inşallah ikimizin de olur hepimizin de olur
Çok memnun oldum seninle tanıştığımıza abla haberleşelim inşallah güzel haberlerimizi de paylaşırız opuyorumCanım benim, olacak insAllah, sağlıklıyı bulana kadar deneyeceğiz başka çare yok. Çok öpüyorum, haberleselim bitanem
Ben de canım, kendine çok iyi bakÇok memnun oldum seninle tanıştığımıza abla haberleşelim inşallah güzel haberlerimizi de paylaşırız opuyorum
Selamlar, mesajinizi henuz gordum. Benim 10 gun kadar once OPU oldu. 2 embriyoyu genetige gonderdiler. Bekliyorum. Oyle stresle degil ama, cunku iyi yada kotu gelmesine hicbir katkisi olmayacak stresle beklememin. B planini hazirladim, aynen takviyeler ve iyi beslenme devam Kasim ayi tedavisine odaklaniyorum. 1 ay yumurtaliklarimi dinlendirme olacak.Arkadaşım seni hatırladım yumurta toplama olacaktın. Nasıl geçti kaç yumurta toplandı genetiğe gidecekti galiba inşallah sağlıklı gelir
Merhaba mesajına çok sevindim güzel haberleini beliyorum. Ben de tekrar tedaviye hazırlanıyorum ama kendime hiç dikkat edemedim. İnşallah yakın zamanda birbirimize güzel haberler veririz. Bugün de kandil rabbim dualarımızı kabul eyler inşallah. Benim 20 güne gelmişti galiba sonuçSelamlar, mesajinizi henuz gordum. Benim 10 gun kadar once OPU oldu. 2 embriyoyu genetige gonderdiler. Bekliyorum. Oyle stresle degil ama, cunku iyi yada kotu gelmesine hicbir katkisi olmayacak stresle beklememin. B planini hazirladim, aynen takviyeler ve iyi beslenme devam Kasim ayi tedavisine odaklaniyorum. 1 ay yumurtaliklarimi dinlendirme olacak.
Umarim birbirimize guzel haberler veririz buradan, sevgiler
İkisi de sağlıklı döner insAllah canım benimSelamlar, mesajinizi henuz gordum. Benim 10 gun kadar once OPU oldu. 2 embriyoyu genetige gonderdiler. Bekliyorum. Oyle stresle degil ama, cunku iyi yada kotu gelmesine hicbir katkisi olmayacak stresle beklememin. B planini hazirladim, aynen takviyeler ve iyi beslenme devam Kasim ayi tedavisine odaklaniyorum. 1 ay yumurtaliklarimi dinlendirme olacak.
Umarim birbirimize guzel haberler veririz buradan, sevgiler
Abla nasılsın başladın mı yeni tedavin için kontrollere nasıl gelişmeler oldu?Ben de canım, kendine çok iyi bak
Bitanem Ekim sonunda başlayacağım, şu an adeti bekliyorum. Bu ayı kendimiz değerlendirdik ama pek ümitli değilim, test için de çok erken, hafta sonuna doğru yaparsam anca çıkar. Hayırlısı olsun. Senin nasıl gidiyor canım?Abla nasılsın başladın mı yeni tedavin için kontrollere nasıl gelişmeler oldu?
Bende de durum aynı abla ümitli değilim ama bakalım hayırlısı. Tedaviye başlamak için regl olmayı bekliyorum. Onun dışında da yürüyüş sağlıklı beslenmeye pek dikkat edemedim ama başladım bakalım bugünden itibaren. Biraz kilom çok arttı stresten sürekli yedim :)Bitanem Ekim sonunda başlayacağım, şu an adeti bekliyorum. Bu ayı kendimiz değerlendirdik ama pek ümitli değilim, test için de çok erken, hafta sonuna doğru yaparsam anca çıkar. Hayırlısı olsun. Senin nasıl gidiyor canım?
:)) Ah şu stres yönetimini bi becerebilsekBende de durum aynı abla ümitli değilim ama bakalım hayırlısı. Tedaviye başlamak için regl olmayı bekliyorum. Onun dışında da yürüyüş sağlıklı beslenmeye pek dikkat edemedim ama başladım bakalım bugünden itibaren. Biraz kilom çok arttı stresten sürekli yedim :)
Aynen nerde psikologa başlamıştım ama param kalmadı seans alacak:)) Ah şu stres yönetimini bi becerebilsek
Umarım hepimiz guzel haberlerle doneriz. Ama dedigim gibi stresi azaltmak icin ne geliyorsa elimden yapmaya calisiyorum. Siz de lutfen oyle olun. Yasiniz cok genc bizden cok daha fazla umut var sizde.Merhaba mesajına çok sevindim güzel haberleini beliyorum. Ben de tekrar tedaviye hazırlanıyorum ama kendime hiç dikkat edemedim. İnşallah yakın zamanda birbirimize güzel haberler veririz. Bugün de kandil rabbim dualarımızı kabul eyler inşallah. Benim 20 güne gelmişti galiba sonuç
Cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin. Insallah.İkisi de sağlıklı döner insAllah canım benimBen yeni tedavime odaklandım. Ekim sonunda olacak ekstra birşey çıkmazsa. Haberleselim, güzel haberler verelim birbirimize insAllah.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Allah hepimize kolaylıklar versin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinCok tesekkur ederim guzel dileklerin icin. Insallah.
Bir kaliteli yumurta ve guzel embriyo ile olacak. Durmadan ugrasacagiz ve mutlaka basaracagiz. Benim yeni tedavi Kasımida olacak. Suan regl oluyorum ama bu dinlenme ayım. Reglden sonra HSG cektirmem lazım (Haziran ayında dev bir miyom ameliyatı oldum). Akabinde baslayacagiz. Bakalim :)
Sevgiler
Haklisin stres yonetimi cok onemliUmarım hepimiz guzel haberlerle doneriz. Ama dedigim gibi stresi azaltmak icin ne geliyorsa elimden yapmaya calisiyorum. Siz de lutfen oyle olun. Yasiniz cok genc bizden cok daha fazla umut var sizde.
Iyi haber gelecekse umarim esimin dogumgununden evvel gelir :) Sevgiler