- 19 Ağustos 2021
- 1.865
- 2.400
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
Bu hormonlari alirken rezervle ilintili degildir sanmiyorum. Benim rezerv sorunum yok mesela, ve bu durum tup bebek tedavim ile basladi.Neden oyle oluyor acaba doktor rezervin as ondandir dedi ama benden daha dusuk olup 1 hafta regl olan var . Bir de pcos olan arkadasim var o da tedavi den sonra azaldi demisti demekki rezervle ilgili degil
Insallah ondandir AblaBu hormonlari alirken rezervle ilintili degildir sanmiyorum. Benim rezerv sorunum yok mesela, ve bu durum tup bebek tedavim ile basladi.
Ancak sunu biliyorum, rezervler azalirken ve menopoz donemine yaklasirken bir takim degisiklikler basliyormus. Surenin yakinlasmasi gibi (20-21-22 gun de bir olma vs). Sen bebek yastasin senin icin bu da soz konusu degildir. Canim senin icin tek aciklama, bendeki gibi hormon yuklenmesidir.
Benim zamaninda oluyor 26 28 gunde 1 ama miktari azaldi senin gibi yaklasik olarak miktari korkuttun beni AblaBu hormonlari alirken rezervle ilintili degildir sanmiyorum. Benim rezerv sorunum yok mesela, ve bu durum tup bebek tedavim ile basladi.
Ancak sunu biliyorum, rezervler azalirken ve menopoz donemine yaklasirken bir takim degisiklikler basliyormus. Surenin yakinlasmasi gibi (20-21-22 gun de bir olma vs). Sen bebek yastasin senin icin bu da soz konusu degildir. Canim senin icin tek aciklama, bendeki gibi hormon yuklenmesidir.
en son eşim çocuk kilidi yapıcam sana demişti :)) ifşalandım yani
Benim opulardan sonra 10-12 gün aralığında olmuş reglim. Aynı şekilde benim de miktar azaldı. Hayatımda ilk kez adet düzensizliğini bu sene 2-3 ay yaşadım o da biontech’ten olabiliyormuş.O zaman normal degil mi Ben hatirlayamadim eski opularimi bir de benim tup bebege basladigimdan beri reglim duzenli olsa da miktari azaldi baya bu konuda bir bilginiz var micok tesekkur ederim simdiden
yok yahuu gunler gayet iyi sende. tamamen aldigimiz hormonlardan miktar azalmasi. tedaviden 6-8 haftada ancak detoks edebiliyormusuz hormon yuklemelerini.Benim zamaninda oluyor 26 28 gunde 1 ama miktari azaldi senin gibi yaklasik olarak miktari korkuttun beni Abla
Doğruymuş, nerde tedavi gördü acaba oraya gitsekHadi guzel bir haber ekleyelim buraya. Basak Dizer (Kivanc Tatlitug esi) - 1977 dogumlu, birkac gazetede hamile haberi var. Eskiden de cok cikarirlardi ama umarim dogrudur :)
Tek kalmadın ben de varım bitanem. Aradığımız motivasyon buydu belki deDoğruymuş, nerde tedavi gördü acaba oraya gitsek
Ben de kendime, dur senden önce Başak Dizer var diyordum hep, yaşımız yakın ya bi o bi ben kaldım diye geyik yapıyordum arkadaşıma, üç aylık hamileymiş, bu sefer de ben yine tek kaldım diye hayıflandım, sabah yine geyiğini yaptık
sira sende insallah :)Doğruymuş, nerde tedavi gördü acaba oraya gitsek
Ben de kendime, dur senden önce Başak Dizer var diyordum hep, yaşımız yakın ya bi o bi ben kaldım diye geyik yapıyordum arkadaşıma, üç aylık hamileymiş, bu sefer de ben yine tek kaldım diye hayıflandım, sabah yine geyiğini yaptık
Evlendiğinden beri tedavi gördüğünü duymuştum, ABD’ye falan da gitmişler. Her sene bu çiftle ilgili bi hamile haberi çıkıyordu yalan da olsaTek kalmadın ben de varım bitanem. Aradığımız motivasyon buydu belki deGerçekten hangi merkez acaba? Keşke söylese de biz de faydalansak Gerçi tüp bebek mi onu da bilmiyoruz.
Ay inşallah ya ama Başak’a kırgınım biraz beni yalnız bıraktısira sende insallah :)
Tek kalmadın ben de varım bitanem. Aradığımız motivasyon buydu belki deGerçekten hangi merkez acaba? Keşke söylese de biz de faydalansak Gerçi tüp bebek mi onu da bilmiyoruz.
arkasina takiliyoruz o zaman. Basak reisin izinden tek tek basaralim su isi :)Ay inşallah ya ama Başak’a kırgınım biraz beni yalnız bıraktı
Cancağzım ben sana başarmışsın gözüyle bakıyorum, sen bize dua et de peşinden gelelim. sıram önemli değil yeter ki geleyimarkasina takiliyoruz o zaman. Basak reisin izinden tek tek basaralim su isi :)
olacak olacak ben inaniyorum. bu konu altinda toplanan ekip muhtesem pozitif.Cancağzım ben sana başarmışsın gözüyle bakıyorum, sen bize dua et de peşinden gelelim. sıram önemli değil yeter ki geleyim
Ne güzel olur arka arkaya pozitif haberlerimizi versek, sağlıkla ilerlese, bize sağlıklı, hayırlı evlat olsa.arkasina takiliyoruz o zaman. Basak reisin izinden tek tek basaralim su isi :)
Günaydın canım, güzel bir gün olsunGünaydınKürtajdan 1 hafta geçti. Düne kadar olmayan lekelenme dün başladı Neyse ben lekelenmeyi ve ağrılarımı görmezden geldim ve sabah 7 de müziğimi alıp, deniz kıyısında yarım saat hafif tempolu bi yürüyüş yapıp geldim. Güzel bi kahvaltı yaptım. Herkese güzel bi gün olsun
Günaydın canım, güzel haberli günlerimiz olsunGunaydin hepinize saglikli ve Guzel haberli gunler olsun
Harika bir baslangicGünaydınKürtajdan 1 hafta geçti. Düne kadar olmayan lekelenme dün başladı Neyse ben lekelenmeyi ve ağrılarımı görmezden geldim ve sabah 7 de müziğimi alıp, deniz kıyısında yarım saat hafif tempolu bi yürüyüş yapıp geldim. Güzel bi kahvaltı yaptım. Herkese güzel bi gün olsun