Ahahahah ay çok iyiydi ama
canım her şeyin bir sonu var hayatta. Mesela parayı geçtim. Sabrımızın, hayatımızdan verdiğimiz zamanın, iç huzurumuzun bir sonu var. Ben mesela hayatta her konuda elimden geleni fazlasıyla yaparım. Olumlu biter, olumsuz biter. Önemli olan kafamı yastığa koyduğumda huzurlu olmam. Acabaların kalmamış olması. Bu konuda böyle. Acabasız bir hayat istiyorum her zaman. Acaba ngs ile denesem sağlıklı embriyo bulunur muydu demek yerine 1 defada öyle deneyeceğim. Ama sürekli denemek bana göre değil. Bu denemeler olumsuz sonuçlanır da, Çocuk istersek biraz kendimizi toplayınca evlat edinmeyi düşünürüz. Önemli olan kocamla birlikte bir çocuğu büyütmek benim için. İlla anne olayım modum yok. Zaten anneyim bence :) kedilerimin ve köpeğimin annesiyim. Mesela Marmaris yangınından kendi ellerimizle kurtardığımız, yanıkları yeni iyileşen bebek kedimiz hasta yine geceden beri. Biyolojik annesi yangınlarda kaçarken götürememiş bunu. Biz büyüttük eşimle. Sabah veteriner açar açmaz götürdük. Biz beklerken, veterinerimiz daha gelmemişti bile. Pazar sabahı başka kimse beni bu şekilde ayağa dikemez
Yani işin özü illa biyolojik aile olmak gerekmiyor anne-baba olmak için. Evlenmeden önce de böyle düşünüyordum. Hala aynı düşünüyorum. Bu sayfa olumsuz kapanırsa, kitap kapanmıyor yani. Bölüm bitiyor sadece