Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Bende biraz kılo aldım tabi. Kısa süreli ekşın lar oluyor bu süreçte. Bende evı badana vs işleri yaptrdm havada sıcak iş ev derken biraz yoğunluk oldu. Bu hafta düzene girer. Yorgunluk oluyor cok yürüyemiyorum eskisi gibi.
Kısmetse oda yapmıcam şimdilik ama alınacakları ekim de almaya tamamlamaya başlarım. Sağlıkla gelsinler de. Ben de kaygı fazlaydı biraz sakinlemeye başladım. Ekim sonu gibi artık işten ayrılmayı düşünüyorum. Fazla da yorulmayım.
Allah kolaylıklar versin.
Ben de kıyafet falan biraz aldım ama eksiğim çok, taşındıktan sonra ufak ufak hallederiz diye düşündüm. Zaten ilk aylar yanımızda yatacaklar.

Ben seni çok merak ediyordum Maysacim. Nasılsın? Herşey Yolunda mı?
Canım baştan beri zor bir hamilelik oldu zaten deprem felan yüzünden kanamalı oldu hep 28.haftadan beride erken doğum riski var sancım yüksek ama onkadar zorki artık tasiyamiyorum yani 34 haftalık alayım dese al dicem öyle zor geçiyor

Canım baştan beri zor bir hamilelik oldu zaten deprem felan yüzünden kanamalı oldu hep 28.haftadan beride erken doğum riski var sancım yüksek ama onkadar zorki artık tasiyamiyorum yani 34 haftalık alayım dese al dicem öyle zor geçiyor
Çok az kalmış canım, az daha sabır. Anne çok zorlanıyorsa 35 den sonra alıyorlar değil mi?

Selamlar canım. Bu zamana çok iyi geldik çok şükür Allah'a. Şimdi 29.haftada çok ağırlaştım. Aslında 10 kg aldım ama yürümek bile yoruyor artık. Şeker bende de çıkmadı. Bu hafta ev taşıyorum. Yeni evim henüz oturuma hazır olmadığı için bir süre annemlerde kalıcaz. Bu arada ufak ufak evi yerleştiriniz. Haftaya doğum iznim başlayacak zaten bir süredir evden çalışıyorum. Bende haberler böyle canimcim..
Kolay gelsin canim, keyifle oturun. Sicaklarda cok cikma zaten. Fenalik geciriyordum dun.

Gerekmedikçe çıkmıyorum bitanem. Zaten bunaltıcı sıcaklar için son bir iki hafta. Biraz dişimizi sikicaz 😘💜
Gecen sene bu zamanlar bu sicaklarda kol alti ve gogus altimda pisikler olmustu. İlk defa basima gelmisti. Bu yaz bebisimde de hafifce oldu. Size de bilgi olsun, hem dermatolog hem cocuk doktorumuz tavsiye etti, naturel gul suyu (hidrosol) ve calendula hidrosolu (kaya gulu suyu) cok cok iyi geliyor. Dilerim ihtiyaciniz olmaz 🙏🏼

Gecen sene bu zamanlar bu sicaklarda kol alti ve gogus altimda pisikler olmustu. İlk defa basima gelmisti. Bu yaz bebisimde de hafifce oldu. Size de bilgi olsun, hem dermatolog hem cocuk doktorumuz tavsiye etti, naturel gul suyu (hidrosol) ve calendula hidrosolu (kaya gulu suyu) cok cok iyi geliyor. Dilerim ihtiyaciniz olmaz 🙏🏼
Teşekkürler bitanem, iyi ki varsın 🙏🌺🌹💐❤️

Kızlar bir süredir yazmıodum 27 olduk seker cıkmadı hersey iyi giderken sancım cıktı birden nst de. Bikac gundur hastanede yatıyorum riskli gebelikte. göbek cevremde ağrı var dıe gittim acilden yatısım yapıldı sürecin ne olacagını bilemiyorum. Stresliyim takdır edersiniz. Zor durumlar. Güzel gidio derken erken doğum tehditi ile yatışım yapıldı. Sekerim tansıyon vs yoktu hafta hersey uyumlu derken bu sürece girdim duanızı beklıyorum

Kızlar bir süredir yazmıodum 27 olduk seker cıkmadı hersey iyi giderken sancım cıktı birden nst de. Bikac gundur hastanede yatıyorum riskli gebelikte. göbek cevremde ağrı var dıe gittim acilden yatısım yapıldı sürecin ne olacagını bilemiyorum. Stresliyim takdır edersiniz. Zor durumlar. Güzel gidio derken erken doğum tehditi ile yatışım yapıldı. Sekerim tansıyon vs yoktu hafta hersey uyumlu derken bu sürece girdim duanızı beklıyorum
Dualarım seninle içini ferah tut 🙏 aklına kötü şeyler getirme meditasyon müzikleri falan dinlemeye çalış telefonunu biraz uzak tut kendinden insanlara açıklama yaparken biraz daha panik artıyor. Ben 32. Haftada erken doğum yaptım. bende gebelik zehirlenmesi oldu sancım falan yoktu hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Eğer erken doğum yapmasaydım bebek de ben de şu an hayatta olmayabilirdik. O yüzden neyin hayırlı olacağını insan bilemiyor her korktuğumuz şeyde bi hayır vardır. Senin için duam hem Bebiş hem senin için ne hayırlı olacaksa o olsun rabbim yardımcınız olsun 🙏

Dualarım seninle içini ferah tut 🙏 aklına kötü şeyler getirme meditasyon müzikleri falan dinlemeye çalış telefonunu biraz uzak tut kendinden insanlara açıklama yaparken biraz daha panik artıyor. Ben 32. Haftada erken doğum yaptım. bende gebelik zehirlenmesi oldu sancım falan yoktu hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Eğer erken doğum yapmasaydım bebek de ben de şu an hayatta olmayabilirdik. O yüzden neyin hayırlı olacağını insan bilemiyor her korktuğumuz şeyde bi hayır vardır. Senin için duam hem Bebiş hem senin için ne hayırlı olacaksa o olsun rabbim yardımcınız olsun 🙏
Ay canm benim hayırlı uğurlu olsun ınsallah iyisinizdir bebeğinle. Allah razı olsun biraz yıprandım ama bakalım ne olacak birden hersey değişebiliyor.
Bir süredir yoktun bende merak etmistim seni. Bekleyısler zor bakalım.

Insallah gecicidir ve vakitlice dogum yaparsin canim. Kocaman sariliyorum.

Cok sukur iyisiniz. Anali babali mutlu buyusun minnoshun 🥰

Insallah gecicidir ve vakitlice dogum yaparsin canim. Kocaman sariliyorum.
Sağ ol canım. İnsan okadar stres oluyor ki. 4 günde 4 kere alttan muayene oldum acılma varmı dıe ılac verilmedi nst takıp var ben bunuda anlamadım yarın bakıcam tekrar duruma.

X