Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Güzel haberini okuyunca çok sevindim. Artık rahatla sadece benim de ilk sonuç 260 gibi bir şeydi. Aynı yollardan geçiyoruz. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Hatay depremini yaşadım malesef. Bu haftaki en güzel haberi aldım😍
Canım, çok geçmiş olsun. İyi misiniz, ailen?
Allah razı olsun bitanem, Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin 🙏

Tüm emeğinin karşılığını alacaksın inşallah. Gebeliğin çok kıymetli. Çok emek var çünkü. 42 yaşındayım ve Allah’a hergün şükür ediyorum. Rabbim herkese nasip etsin.
Ben de çok şükrediyorum. Ödüm kopuyordu bugün teste giderken. Hatta yine olumsuz olursa ne yapayım, nereye gideyim zaman geçirmek için onu bile planlanmıştım. Allah'a çok şükür, gerek kalmadı 🙏

Ahh ladycim bu zor sürecte o kadar sevindirdinki beni seninle düzgün bı trasfer olmak için bile ne çabalar sarffetmistik bundan sonrası su gibi kolay geçsin canimmm
Maysacim aklım hep sende, ne yaptın canım? Neredesin, Mersin'de misin hala? İkizler iyi mi? Evet transfer olabilmek için bile aylarda bekledik, birbirinize tavsiyelerde bulunduk. Ben senin tavsiyenle ahududu yaprağı çayı ile tanıştım. Çok teşekkürler bitanem. Allah sağlıkla kucağıimiza almayı nasip etsin 🙏

Pgt ye gitmiş miydi o embriyo? Bu arada çok üzüldüm durumunuza umarım iyi olmuşsunuzdur
Kalbi duran embriyom pgtsiz di malesef. Zaten kromozom anomalisi çıktı genetik testinde. Arkasından uzun opu süreçleri oldu, sürekli embriyo oluşturup teste gönderdik. Şimdi tekrar pozitifi gördüm pgtli embriyo ile. Umarım bu sefer devam eder.

Kalbi duran embriyom pgtsiz di malesef. Zaten kromozom anomalisi çıktı genetik testinde. Arkasından uzun opu süreçleri oldu, sürekli embriyo oluşturup teste gönderdik. Şimdi tekrar pozitifi gördüm pgtli embriyo ile. Umarım bu sefer devam eder.
Bizim 6 embriyo 5. Güne ulaştı. fakat embriyolog, embriyoların çok yavaş geliştiklerini bu sebeple 6. Günü bekleyelim dedi. Bugün 6. Gün ve aramak üzere çok korkuyorum 😐

Maysacim aklım hep sende, ne yaptın canım? Neredesin, Mersin'de misin hala? İkizler iyi mi? Evet transfer olabilmek için bile aylarda bekledik, birbirinize tavsiyelerde bulunduk. Ben senin tavsiyenle ahududu yaprağı çayı ile tanıştım. Çok teşekkürler bitanem. Allah sağlıkla kucağıimiza almayı nasip etsin 🙏
Canım evet hala mersindeyim ama kalmayacağız burda doktor sırası bile bulamıyorum özeller ilk depremzedeye ücretsizdi şimdi ücretli
Her korkmamda aktif kanamam oluyor şimdilik iyiler inşallah bişey olmaz

Canım evet hala mersindeyim ama kalmayacağız burda doktor sırası bile bulamıyorum özeller ilk depremzedeye ücretsizdi şimdi ücretli
Her korkmamda aktif kanamam oluyor şimdilik iyiler inşallah bişey olmaz
Maysacim depremzede olduğunu, perinatolog ihtiyacın olduğunu twitterda @berkovicmd ve @tutituti3T ye yazar mısın? Adını soyadını iletişim nunarani yazarsan sana yardımcı olacak aslan gibi doktorlarımız var. İlk günden beri sahada çabalıyorlar. Lütfen yardım iste dediğim şekilde.

Güzel haberini okuyunca çok sevindim. Artık rahatla sadece benim de ilk sonuç 260 gibi bir şeydi. Aynı yollardan geçiyoruz. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Hatay depremini yaşadım malesef. Bu haftaki en güzel haberi aldım😍
Buyuk gecmis olsun, umarim siz ve sevdikleriniz iyidir.

X