- 23 Şubat 2011
- 440
- 519
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #3.501
Harika yapmışsın, şifa olsun Ben de düşünüyorum aslında ama spor yapmak gibi zor geliyor nedense. Bir şeye adım atmak yarısını tamamlamak.resmen. Sana çok iyi geleceğine eminim, süper tatiller dilerimCanlarım son aldığım negatif sonucun içimde beni dışarıya gösterdiğimden çok daha fazla etkilediğini farkettim. Annemi, babamı benim için üzülen herkesi teselli ederken esas yangının bende olduğunu fark edip psikolojik destek almaya başladım. Çünkü bu psikolojiyle yeni bir transferi heba etmek istemem. Haftada bir saat online olarak danışmanlık alacağım. İlk seanstan memnun kaldım, psikologun benimle ilgili ilk teşhisi benim herşeyi çok fazla kaygı duyarak yaşamam oldu. Duyduğum kaygının bana fazla geldiğini bunu terapiyle çözeceğimizi söyledi. Her birimizin duygu durumu, olaylara verdiği tepkiler farklı ama benimki çok sagliksizmis. Beklenti anksiyetesi yaşıyormusum. Yani daha gerçekleşmediği halde birşeyin olmasından çok endişe duyma problemim varmış. Bu noktaya da durup dururken gelmedim, yaşadıklarım normal değil ama bir şekilde çözülmesi lazım tabii, bu sağlıklı değil. Yani güçlü durmaya çalışmak da doğru değilmiş. Bir siteden buldum psikoloğu ve frekansimiz tuttu. Benzer süreçleri yaşadığımız canlarım sizi de bilgilendirmek istedim. Seansı 180-TL. Watsapp üzerinden görüntülü görüştük. Skype veya faceapp de olabiliyormuş. Şimdilik bende haberler böyle. Öpüyorum hepinizi.