- 18 Kasım 2020
- 2.661
- 3.243
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #3.081
A bu da iyiymiş canimcim, olur öyle yapicam, sözEvet bebeklere de öneriyorlar bu hareketiben çok gerildiğimde en sevdiğim şarkıyı açıyorum son ses kulaklığımda, kendi kendime “ben çok iyiyim, her şey yolunda. Çok daha iyi olacak.” Diyorum üstüste. Çok paniklersen de en klasik yöntem mesela odadaki 3 tane mavi objeyi say, odadaki çiçekleri say gibi yöntemlerle kafanı anlık meşgul edince normale dönüyosun
Hayırlısı olsun, inşallah yolunda gidecekBen bugün adet oldum canlarım. Yarın doktora gidicem, başlarız transfer hazırlığına büyük ihtimalle, kist falan yoksa. Umarım bu sefer yolunda gider...
Canımcimm arka arkaya artık hepimiz kavussak bebislerimizeHayırlısı olsun, inşallah yolunda gidecek
Lady’ciğim mutlu ve hayırlı süreçler diliyorum canım, bu sefer daha çok dua edelim hamile kalman için. İnşallah sağlıkla geçecekCanımcimm arka arkaya artık hepimiz kavussak bebislerimizeinşAllah bitanem
Canım Özlemcim, çok teşekkür ederim bitanem. Artık herşey yolunda gitsin inşAllah, hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza bebislerimiziLady’ciğim mutlu ve hayırlı süreçler diliyorum canım, bu sefer daha çok dua edelim hamile kalman için. İnşallah sağlıkla geçecek
Canım çok çok guzel geçsin inşallah sürecin, misler gibi pozitif haberlerini bekliyoruzBen bugün adet oldum canlarım. Yarın doktora gidicem, başlarız transfer hazırlığına büyük ihtimalle, kist falan yoksa. Umarım bu sefer yolunda gider...
Canım çok teşekkürler, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinCanım çok çok guzel geçsin inşallah sürecin, misler gibi pozitif haberlerini bekliyoruz
Hayatim bol sans. Gonul Hanim'i seviyorum ben hem cok deneyimli hem de cok net bir doktor. Umarim cok guzel neticelenir tedavin.Kızlar selamlar
Ben tekrardan tedavi sürecine girdim geçen hafta .. yasmin kullandım bu ay asenkron olduğu için.
Çok da böyle yumurtalar inci gibi ilerlemiyor ama bakalım moralimi bozmadan sürece devam etmek istiyorum.normalde Yücel hocanin takipli hastasıyım o yurtdisinda olduğu için Gönül hoca muayene yaptı.. pazartesine kadar da Gönül hoca ile devam edeceğim
Hersey vesile aslında umarım birseyler.yolunda rast gider de güzel hayirli bir netice alirim bu tedavimde
Sizlere de haber vereyim dedim..
Ladycim bu sefer cok guzel sonuclanir umarim. Saglikli bir sekilde mutlu sona kavusmani diliyorumBen bugün adet oldum canlarım. Yarın doktora gidicem, başlarız transfer hazırlığına büyük ihtimalle, kist falan yoksa. Umarım bu sefer yolunda gider...
Bol şanslarKızlar selamlar
Ben tekrardan tedavi sürecine girdim geçen hafta .. yasmin kullandım bu ay asenkron olduğu için.
Çok da böyle yumurtalar inci gibi ilerlemiyor ama bakalım moralimi bozmadan sürece devam etmek istiyorum.normalde Yücel hocanin takipli hastasıyım o yurtdisinda olduğu için Gönül hoca muayene yaptı.. pazartesine kadar da Gönül hoca ile devam edeceğim
Hersey vesile aslında umarım birseyler.yolunda rast gider de güzel hayirli bir netice alirim bu tedavimde
Neden öyle düşğndün canım? Asenkronizasyon çözülmedi mi?Kızlar selamlar
Canım iyi şanslar dilerim. Güzel yumurtalar, kaliteli embriyolar olsun inşAllahKızlar selamlar
Canım çok teşekkürler, nefesimi tuttum bekliyorum bitanem. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinLadycim bu sefer cok guzel sonuclanir umarim. Saglikli bir sekilde mutlu sona kavusmani diliyorum
Gönül hanım benim uğurum ilk yumurta takibimi ve transferimi yaptı Kalp atışı için Soner beye randevu vermişlerdi Sonra izne gidecekmiş İnşallah kalp atışını da onunla duyacağızKızlar selamlar
Sagolasin canim, inşallah inşallah, hepimiz güzel pozitif neticeler alırızHayatim bol sans. Gonul Hanim'i seviyorum ben hem cok deneyimli hem de cok net bir doktor. Umarim cok guzel neticelenir tedavin.
Ne guzel masallah sizeGönül hanım benim uğurum ilk yumurta takibimi ve transferimi yaptı Kalp atışı için Soner beye randevu vermişlerdi Sonra izne gidecekmiş İnşallah kalp atışını da onunla duyacağız
Çok teşekkürler canımm İnşallah güzel bir netice ile sonuca ulasirizBol şanslarharika bı süreç dilerim