Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Canım güzel yumurtaların olsun, sağlıklı embriyolar olsun ve sana hayırlı evlatlar olsun. Sağlıkla mutlulukla büyüsün Güzel haberlerini bekliyoruz inşAllah bitanem
Canım maalesef iyi haber yokyine asenkron durum var, o yüzden yasmin kullanacağım.. artık gelecek aya bakacağız.. hayırlısı olsun diyebiliyorum sadece..

bir degil enaz 3 altin yumurta diliyorum canim :) biran once annelerine kavussunlar. kocaman sevgiler

Kızlar avakado cokmu önemli tedaviye kadar çok dikkat ediyorum hergün yemeye
avokado benim suanki diyetimde de var. genel olarak saglikli yaglarin oldugu bir besin. saglikli yaglar da yumurta sagligi icin onemli, ondan derler yagsiz sut-yogurt vs yerine tam yagli tuketin diye. Gunde 1 taneden fazla yeme ama malesef kilo da yapabilir bende oldugu gibi. Kahvalti ve salatalarda cok iyi olur.

Canım maalesef iyi haber yokyine asenkron durum var, o yüzden yasmin kullanacağım.. artık gelecek aya bakacağız.. hayırlısı olsun diyebiliyorum sadece..
canim ben hep asenkrondum, senkron oldugum bir ay hatirlamiyorum. benim belki yasimdan dolayi hic ay atlatmadilar ve estrofem ile devam ettirdiler. neyse onumuzdeki aya gelsin altin yumurtalar, hic kaygilanma. Seni bekliyorlar :)

Ben de öyle biliyorum sabah alacaktim da hepsi yampiri yumpiri olmuştu havalardan artık başka bı manava bakicam. Cilde yüze falan da faydası var iyisini bulursan hiç kacirma
istanbul'da cok iyi gorunenlerinde ici bir tuhaf cikiyor su aralar. esim internetten birkac firma buldu, Antalya-Mersin vs oralardan kasa ile gonderiyorlar. Istanbul'a gore de cok daha ucuz ve iyi cikiyorlar.

Avokadoyu olgunlaştırmadığım için tadını hiç sevmemiştim Myom ameliyatı sonrası annemle marketteyken faydalı diye tesadüf aldırdı Olgun avokadoyu ezip zeytinyağı tuz karabiber limon ile ekmek üstü yemeye bayıldım Evde raporluyken resmen aşeriyor gibi yedim Sonra bıraktım Çalışırken kahvaltı yapmıyorum malasef

Tatlım şöyle yapsanız, annelik umudu canım da yazmış adet olmadan önce birkaç gün içilen estrofem o senkronizasyon için iyi bir çözüm olabilir. Çünkü bu ay gitti ama gelecek ay da olabilir aynısı bişey yapılmazsa. Tabi bunu doktoruna danışman lazım. Bende de bir iki kere yapılmıştı tedbir amaçlı. Bu beklemeler çok fena hep de bişey çıkıyor. Beni de bu ay bekletir doktorum transfer için muhtemelen. İki ay üstüste estrofem kullandık yumurtaları baskiladik. Muhtemelen bir salinmak isteyecekler. Öpüyorum canimcim, gelecek ay güzel olur umarım

Kizlar dün negatiften sonra Recai hocayla ilk görüşmemiz yaptık. Embriyoda sorun olmadığı için doktorun rahmime bakacağını düşünmüştüm ancak hoca embriyologu arayıp 5aa genetikten geçmiş bir embriyo neden tutmaz diye embriyolaga söylendi. Ben hocam rahmim ile alakalı bir şey olabilir mi diye sordum O da hayır Rahmin 13mm olmus zımba gibi dedi. Yani nasıl zımba gibiymis anlamadim. Bana hiç tutunmadan gitti . ben açıkçası rahmimle ilgili işlem yapar diye düşünüyordum şimdi yine aynı tedaviyi yapacağıni söyledi. Bana hiç Histeroskopi yapılmadı. Doktora yine yapmayacak mıyız dedim gerek yok dedi. Rahim bağışıklığını sordum onlar para tuzağı dedi. Yani biraz kafam karıştı Çünkü yine aynı tedavi ile negatif sonucu almaktan korkuyorum. Ben biraz fazla ısrar edince hocam rahmimde belki polip falan vardır diye korkuyorum deyince polik falan yoktur ama yine de tamam madem istiyorsun histeroskopi yapalım dedi Bir de PRP istedim ona da tamam beraber yaparız dedi ama yani ben istediğim için. Sizin düşüncenizi merak ettim bu konu ile ilgili.

canim ben hep asenkrondum, senkron oldugum bir ay hatirlamiyorum. benim belki yasimdan dolayi hic ay atlatmadilar ve estrofem ile devam ettirdiler. neyse onumuzdeki aya gelsin altin yumurtalar, hic kaygilanma. Seni bekliyorlar :)
Canım cok sagolasin ,inşallah inşallah
bana normalde geçen ay yasmin kullan demişlerdi, Ben yine klasik normal hamile kalma umuduyla kullanmadım.. Bu aya da bakalım dedik..yine asenkron gelince kullanacağız artık.. burada senin ve tüm kızların her ağzından çıkan kelime o kadar değerli o kadar önemli ki benim icin, hep motive ediyor burası beni..dışarıdaki insanlar hayırlısıylaı,sağlıkla gelecekse gelsin dediklerinde bile batıyor bana..sanki ben dua ederken olsun olsun diyen bir insanmışım gibi
Hayat çok farklı, insanlar çok farklı...

Canım ,şuan regli günümdeyim.. irili ufaklı olmasin diye 21 gün yasmin kullanıp sonra regliyje birlikte tedaviye başlayacağım..Bu ayı esgecmis oluyoruz, gelecek ay inşallah başlayacağız.
Estrifem de nasıl oluyor peki? Onda da kullanıp sonra regli ile başlanıyor diye biliyorum???

Evet canım estrofem birkaç gün kullanılıyor sonra regl başlıyor sonra da zaten Opu için ignelere başlanıyor canım.

Canım benim doktorum en iyi ve genetikten geçen embriyo bile yüzde 70 dedi. Yani kalan yüzde 30 birçok bağımsız değişkenden de olabilir hiç sebepsiz o ay rahim kabul etmeyedebilir ama rahimle ilgili aklımızda birşey kalmaması için histereskopi yapalım dedi. Kalınlık için de o kalınlıkta tutar üç çizgi de vardı demişti. 8 mm ile progestana başlamıştık. Bana histereskopide çizik attı, onun tutunmaya etkisi olacağını düşünüyor. Sen de doktoruna söyle istersen bunu. Anestezi altında yapıldığı için öyle ağrı sızı olmuyor. Prp hakkında bilgim yok canimcim.

Ne kadar çok farklı tedavi pogramı varmış Dün naturel transfer hazırlığı için gittim ilk defa 7 folikül göründü ama mozaik embriyomuza transfer şansı vereceğim
Canım natürel transferde tutma olasılığı ilacliya göre nasıl, birşey dedi mi doktorun?
7 folikul de iyiymiş aslında. Ama çok yoruldun ve artık bir an önce bitsin istiyorsun biliyorum ve sana hak veriyorum canım.

Semra hoca kıymetli embriyo ilaçsız yapalım demişti İkisi arasında fark söylemediler Her Opu transfer için 2-3 ay vakit kaybı oluyor benim bünyemde Hatta keşke Semra hocayı dinleyip Nisan da transfer olsaydım diyorum

Semra hoca ilaçsıza daha çok ihtimal veriyor o zaman. Bu bilgi benim için çok önemli çok teşekkürler canım. Bakalım rahim kalinlasirsa ben de isticem ilaçsız o zaman. Haklısın canım artık beklemek iyi gelmiyor bize.

Rahim bagisikligi konusunda bir bilgim yok. Ancak histeroskopi, bana cok gerek gorulmemesine ragmen yapilmisti. O esnada da birkac duzeltme yapip, cizik atmisti hoca. Sansimiz 5-10%'da olsa kuvvetleniyor demisti. PRP'ye gereksiz diyen hoca cok.
Ben ekstra birsey yaptim histeroskopi sonrasinda buna deginmek isterim. Rahmin florasi tutunma ve tutunma sonrasi embriyonun gelisimi icin cok onemliymis. Malum ben ameliyatim da dahil olmak uzere, o kadar OPU ve Histeroskopi sonrasi deli gibi antibiyotik kullanmistim. Bakteri florasi mahfolmustu tabiiki. NBL'nin Gynobiotic diye bir probiyotigini aldim. 5 gun kullaniyorsun, sabah aksam 1 tane. Antibiyotik bittikten 2 gun sonra (probiyotige de saldirmasin diye) baslamistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…