Evet canım iki yaşında ameliyat olacak kizim, çift toplayici olduğu için düzelme ihtimali yok dedi doktor, bu ay sistoskopi yapılacak. Ameliyat a kadar da sürekli antibiyotik kullanacak. Zaten doğduğundan beri largopen kullanıyorduk geçen ay enfeksiyon geçirdi 15 gün hastanede yattik ondan sonra bactrim e geçtik şimdi grip oldu o geçince sistoskopi için gideceğiz inşallahÇok geçmiş olsun bizim dozları nefrologumuz ayarlıyor ama devamlı gittiğimiz çocuk doktorumuzuda bilgilendiriyorum. Çüft toplayıcı olmadından dolayı vur var sanırım sizde. Operasyon gerekecekmi acaba, nasıl bi yol izliyor doktorunuz?
Herkes bactrim kullanıyor koruyucu olarak biz suprax kullanıyoruz . 3 ay suprax kullanalım dedi acaba sonramı bactrim kullanıcaz biz??? İnşallah son enfeksiyonu olsun kuzucuğunEvet canım iki yaşında ameliyat olacak kizim, çift toplayici olduğu için düzelme ihtimali yok dedi doktor, bu ay sistoskopi yapılacak. Ameliyat a kadar da sürekli antibiyotik kullanacak. Zaten doğduğundan beri largopen kullanıyorduk geçen ay enfeksiyon geçirdi 15 gün hastanede yattik ondan sonra bactrim e geçtik şimdi grip oldu o geçince sistoskopi için gideceğiz inşallah
Bizde sekiz ay largopen kullandık ona duyarlilasinca bactrime zorunlu geçiş yaptık canım. Ameliyat için daha çok küçük dedi doktor mesane ve böbreklerin biraz daha gelismesini büyümesini bekliyoruzHerkes bactrim kullanıyor koruyucu olarak biz suprax kullanıyoruz . 3 ay suprax kullanalım dedi acaba sonramı bactrim kullanıcaz biz??? İnşallah son enfeksiyonu olsun kuzucuğunpeki neden 2 yaşını bekliyolar operasyon için???
Hımmm mecburi bi bekleyiş..okadar üzülüyorumki antibiyotik kullanmalarınaBizde sekiz ay largopen kullandık ona duyarlilasinca bactrime zorunlu geçiş yaptık canım. Ameliyat için daha çok küçük dedi doktor mesane ve böbreklerin biraz daha gelismesini büyümesini bekliyoruz
Öyle canım maalesef . Ben şimdi kara kara sistoskopi yi düşünüyorum benim kızım açlığa hiç dayanamaz uyumaz. İnşallah kolay olurHımmm mecburi bi bekleyiş..okadar üzülüyorumki antibiyotik kullanmalarınaminicik bedenleri var daha
Canım yaaaÖyle canım maalesef . Ben şimdi kara kara sistoskopi yi düşünüyorum benim kızım açlığa hiç dayanamaz uyumaz. İnşallah kolay olur
Adana balcali da olacak inşallahCanım yaaane zor annelik... İnşallah hiç bişey anlamadan olur biter. Nerde olacak sisteskopi
İnşallah... Nmutlaka haberdar et bizi iyi haberlerini bekliyorum kuzucuğunAdana balcali da olacak inşallah
Çok sağol canım dua edin kızımaİnşallah... Nmutlaka haberdar et bizi iyi haberlerini bekliyorum kuzucuğun
adana da çocuk nefroloğu ali bey vardı hala adana da dır herhalde biz bir süre ona gittik soy adı yanlış hatırlamıyorsam anarat.Arkadaşlar bizde aynı sorunla boğuşuyoruz maalesef. Kızım şuan on aylık ve sol da 3. Derece vur ve çift toplayıci sistem var ayrıca mesanesinde de çıkıntı varmış. uroloji profesörümuz çok iyi ama ilaç dozunu ayarlayamiyor siz bunun için çocuk doktoruyla mi görüşüyorsunuz acaba kim ayarlıyor takip ediyor
sistoskopiyi narkozla yaparlar kız çocuğunda zor değil korkmayın iyi haberlerinizi alırız inşallah.Öyle canım maalesef . Ben şimdi kara kara sistoskopi yi düşünüyorum benim kızım açlığa hiç dayanamaz uyumaz. İnşallah kolay olur
Geçmiş olsun.Sizinde tek taraflı vur 5 galiba bizim gibi.Bende her ateşlenme kusma v.b durumda çok endişeleniyorum.Bu yüzden bu gibi durumlarda, evimize yakın laboratuvar var,evde idrarı steril bir şekilde alıp hemen götürüyoruz.Yarım saatte idrar analizi bir fikir veriyor enfeksiyonla ilgili.Bir gün sonrada üreme olup olmadığı görülüyor.Artık her rahatsızlıkta bir idrar tahlili yaptırıyoruz.Hepsi çok iyi olurlar inşallah,zorlu günleri unuturuz.Merhaba kızlar yeni yılın ilk mesajını ben yazayım. Öncelikle tüm annelere Allah sabır versin. Çocuğunun hasta olması çok zor. Benim de 7 aylik bi oğlum var. Gebeliği min 22. Haftasında ayrıntılı ultrasonda böbreğinde tek taraflı genişleme olduğunu öğrendik. Doğum erken oldu falan derken kapanmadı. Test yaptırdığımız vur 5 olduğu tespit edildi ve 1 defa enfeksiyon geçirdi hastanede yattik damardan antibiyotik tedavisi aldı ve çok sıkıntı çekti taburcu olduktan 4 gun sonra tekrar ateşlendi 14 gün yattik şu an bakarım günde yarım ölçek kullanıyoruz her ay idrar kültürü. En son 2 buçuk aylik en hastalandı ama ben korkuyorum ateşlendiginde günü birlik de olsa acaba hasta mı diye şu an ameliyat demiyorlar kapanmasını bekleyeceklermis. Ayrıca Sünnet oldu.
Çok geçmiş olsun .Kolay geçer umarım testiniz.Allah şifa versin inşallah.Çok sağol canım dua edin kızıma
adana da çocuk nefroloğu ali bey vardı hala adana da dır herhalde biz bir süre ona gittik soy adı yanlış hatırlamıyorsam anarat.
sistoskopiyi narkozla yaparlar kız çocuğunda zor değil korkmayın iyi haberlerinizi alırız inşallah.
Bizde paranoyak olduk canım çok zor gerçekten sürekli tahlil yapıyoruz birsey olmasın diye. Allah herkesin evladını bağışlasınGeçmiş olsun.Sizinde tek taraflı vur 5 galiba bizim gibi.Bende her ateşlenme kusma v.b durumda çok endişeleniyorum.Bu yüzden bu gibi durumlarda, evimize yakın laboratuvar var,evde idrarı steril bir şekilde alıp hemen götürüyoruz.Yarım saatte idrar analizi bir fikir veriyor enfeksiyonla ilgili.Bir gün sonrada üreme olup olmadığı görülüyor.Artık her rahatsızlıkta bir idrar tahlili yaptırıyoruz.Hepsi çok iyi olurlar inşallah,zorlu günleri unuturuz.
İnşallah çok kolay geçer..Arkadaşlar bugün hastaneye yatıyoruz muhtemelen yarın sistoskopi yapılacak dua edin meleğime...
İnşallah canımİnşallah çok kolay geçer..
Mesajı yeni görebildim.Sonuçlarınız nasıl.bebişiniz iyimi?Arkadaşlar bugün hastaneye yatıyoruz muhtemelen yarın sistoskopi yapılacak dua edin meleğime...
Bugün için ameliyat günü vermişler di kızım grip olunca haftaya ertelendi. Bakalım iyileşirse haftaya bugün olacak inşallah canımMesajı yeni görebildim.Sonuçlarınız nasıl.bebişiniz iyimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?