- 31 Mayıs 2008
- 1.122
- 161
- 648
öncelikle geçmiş olsun enjeksiyondan 6 ay sonra hasar görüntülenebilir. ben kendimce bildiklerimi paylaşmak istiyorum ne kadar faydalı olur bilmem antibiotikle hastalık tedavi edilmiyor sadece idrarın steril olması sağlanıyor ki böbreğe bakterili idrar çıkıp tahrip etmesin ama bu çıkıp inmeler ne kadar sterilde olsa böbregi yoruyor hele birde vurun derecesi yüksekse böbreğin boyutlarını büyütüyor vs....... antibiotikle zaman kazanılıyor ve çocuğun boyu uzayıp geliştikce mesane ile böbrek arasındaki mesafenin uzaması bekleniyor bu mesafe uzadıkca vur derecesi düşüyor bazı hastalarda kayboluyor kızınızın kusmasının sebebi bu iniş çıkışlar mide bulantısına karın ağrısına sebeb oluyor olabilir o yüzden kusuyordu belki.gerçekten öylemidir?şu an çok üzüldüm çünkü böbreklerin çalışmadığını düşünmek bile istemiyorum...sintigrafi için doktorumuz son enfeksiyon tarihinden sonra 6 ay geçmesi gerekiyor demişti.o yüzdne bu sürenin geçmesini bekliyoruz.antibiyotiği kullanmadan önce bu kadar iştahsız değildi bu yüzden ben ondan olabileceğini düşündüm.bu arada çift toplayıcı sistem nedir?böbrekde fonksiyon bozukluğu ile iştahsızlık nasıl bağlantılı oluyor?gerçekten bunu bilmiyordum.yorumunuz iiçin tekrar teşekkürler...