Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidersiniz tabii ki, artık otoyollarda sık sık dinlenme tesisleri, oksijeni noktaları var. Yola çıkmadan önce ustaniza arabayı bı kontrol ettirin, depoyu doldurun ve dinlenme noktalarını öğrenin, molalar verip kahve çay içip gidersiniz bir şey olmaz.Herkese merhaba,
Ankara'dan Bursa'ya gitmeyi düşünüyorum. Ama otobüsle mi gitsem arabayla mı emin olamadım . Daha önce uzun yol deneyimim yok tek başıma ama giderim kendime bu konuda güveniyorum tek sıkıntım lastik vs patlarsa :) sizce nasıl bir yol izlemeliyim ?
Çok teşekkür ederimGidersiniz tabii ki, artık otoyollarda sık sık dinlenme tesisleri, oksijeni noktaları var. Yola çıkmadan önce ustaniza arabayı bı kontrol ettirin, depoyu doldurun ve dinlenme noktalarını öğrenin, molalar verip kahve çay içip gidersiniz bir şey olmaz.
Benim sevgilim Ankara'da, onu da getirseniz hiç fena olmazÇok teşekkür ederim
Siz nerde yaşıyorsunuz :)Benim sevgilim Ankara'da, onu da getirseniz hiç fena olmaz
Bursa'daSiz nerde yaşıyorsunuz :)
Teşekkür ederim, espri yapıyorum :)Gelmek isterse getiririm tabi :)
Ara ara yağışlı ama çok soğuk sayılmaz, hele ki Ankara'ya kıyasla :) klimanızın ayarlarını yağışlı havaya göre ayarlamayı unutmayın hava yağışlı olursa.Hava nasıl acaba orda şuan :)
O kadar haklısınız ki :) trafik felaket bir halde her yer kaza yapan araçlarla dolu Allah korusun .Siz ankaranın şehiriçi trafiğinde araç kullanan insansınız uzun yolu rahatça yaparsınız kasmayın kendinizi
Çok teşekkür ederim sabaha karşı yola çıkmayı düşünüyorum umarım sorun yaşamamYola çıkmadan aracı kontrol ettirin bişeyi var mı yok mu öğrenin. Yalnız gidecekseniz yanınıza su kahve falan koymak için termos alabilirsiniz. Bi de dinlenme tesislerinin yollarda 15 km öteden tabelası olanlara denk geldiğim oldu. Onları takip edersiniz gerekirse girersiniz o kadar :)
Büyük ihtimal yağışlı olur :)Ara ara yağışlı ama çok soğuk sayılmaz, hele ki Ankara'ya kıyasla :) klimanızın ayarlarını yağışlı havaya göre ayarlamayı unutmayın hava yağışlı olursa.
Her gün uzak yol yapıyorum sayılır 45 dakikalıkEn azindan sehirler arasi baglantisi olan ilceleri deneyin 45 dk 1 saat cikin sonra deneyin
Her gün uzak yol yapıyorum sayılır 45 dakikalık
Bursa yolunu bilmiyorum inegöl mezitler sıkıntılı diyorlar kar yağarsa diye düşündümBen uzun yolu normal trafikten daha çok seviyorum. mutlaka yola çıkmadan önce arabaya baktırın. hiç bir şey olmaz olunca da çöüzümü bulunur o kadar insan tek başına yola çıkıyor. Ben 18 yaşındayken istanbuldan marmarise gitmiştim tek başıma