Evet birikmişim idare eder diye düşünüyorum. Bebeğin büyük eşyalarını ona aldıracağım, giysilerini vs ben alacağım. Doğduktan sonra da doğum masrafını ve en azından bez masrafını talep edeceğim sonrasında nafaka bağlanır zatenSiz kendinize yoldaş istediniz ama çocuğunuz böyle bir hayat ister miydi acaba? İlk yıl çalışmayacağım demişsiniz ama birikmişsiniz bir sene idare edecek mi sizi? Bebek dünya masraf maması, bezi, doktoru… Diyelim idare ettiniz bebeği kime bırakacak çalışacaksınız?
Aminnnn Rabbim sizin de sıkıntınız varsa gidersinBakamayacağı çocuğun velayetini alıp napacakmıs egosunu tatmin mi edecekmiş, bu erkekleri anlamak bazen çok zor.
Çocuğu al sen bak deyip versen iki güne beceremeyip geri getirirler hava tava yapıyorlar..
İnşallah güzel bir hayatınız olur yavrunuzla
Merhabalar, özellikle tecrübeli kk üyelerinden destek bekliyorum. Eşimle aramızda bir çok problem oldu güven kırıcı hareketler, şiddet vs. Ben kendi evimdeyim, 27 yasındayım ve 10 haftalık hamileyim. Çocuğu aldırmayı hiç düşünmedim, ben isteyerek yaptım ve yol arkadaşı olacak bana bundan eminim.. bu kısmı geçiyorum o yüzden. Boşanma davasını adli tatl biter bitmez açacağım.
Hali hazırda bir evim, bir arabam var. Kira derdim yok.
Merak ettiğim şu, ben tek başıma bu şartlarda çocuğu doğurup, asgari ücret denebilecek bir maaşla evimi ve çocuğun bakımlarını üstlenebilir miyim? Babası denecek adi çok bir para vermez çocuğa en fazla göndereceği 1-2 hukuken de bu civarlarda bir nafaka bağlanır çocuğa diye düşünüyorum. Ben kendi adıma nafaka falan talep etmeyeceğim. Aldatıldığımı, şiddeti vs ön gösterip çekişmeli de açmayı düşünmüyorum uzamadan hayatımdan çıksın gitsin hiç bişeyini istemiyorum, çok çirkef bi insan uzarsa bana zarar. Büyük il'de değilim. Bunu da göz önüne alırsak sizce yapabilir miyim?
Çok bencilce. Çocuğa acıdım. Sırf anne annelik duygusunu yaşayacak diye boşanacağı bile bile yapılmış. Hadi desen ki ultra zengin çpcuk keyif sefa sürecek. Eğitimin en iyisini alacak. En azından burdan teselli olur diye niyet edilmiş. O da yok Asgari ücretle de ev geçindirmek kolay değilparadan ziyade babasız bir çocuk dünyaya gelecek. baba sevgisinden mahrum büyüyecek. ilerde maddi manevi zorlanacağınız çok zaman olacak. kolay değil çocuk bakmak doğurmak lohusalık vs. vs.
yoldaş olsun diye çocuk yapılmamalı bence
Bakamayacağı çocuğun velayetini alıp napacakmıs egosunu tatmin mi edecekmiş, bu erkekleri anlamak bazen çok zor.
Çocuğu al sen bak deyip versen iki güne beceremeyip geri getirirler hava tava yapıyorlar..
İnşallah güzel bir hayatınız olur yavrunuzla
Anlaşmalıya nafakasız diye imza atılırsa ilerleyen dönemlerde hiç talep edilemez mi? Çok altın bir bilgi bu herkes bilse keşkeee ozamanBenden size tavsiye o protokole sembolikte olsa bir nafaka miktari yazdirin. Mesela 300tl yazılsın.
Nafaka talep etmemektedir yazilirsa sonrasinda dava acip alamazsiniz ancak sembolik bir meblag yazdirirsaniz nafaka artirimi davasiyla oraya yazdirdiginiz 300tl yi arttirabilirsiniz.
Anlaşmalıya nafakasız diye imza atılırsa ilerleyen dönemlerde hiç talep edilemez mi? Çok altın bir bilgi bu herkes bilse keşkeee ozamanbir gazla kurtulmak için nafakasıza imza atan çoktur
Teşekkürler inşallah 1-2 ile kalmaz ama eski eşinden olan 2 çocuğuna daha nafaka ödüyor mahkeme bunu göz önüne alarak karar verir sanırım.
Kira yoksa gecinirsiniz de ben olayin manevi kismina takildim . Yani cocuk hayatboyu babasiz olacak, baba eksiklligini yasacayacak. Bile isteye cocuga bu kaderi bicmeniz bana korkunc geldiIle yoldas isterseniz aile var, arkadaslar var, yasiniz genc belki baska bir erkek olur ama babasiz gariban bir bebek bence yanlis bir secim.
Evet birikmişim idare eder diye düşünüyorum. Bebeğin büyük eşyalarını ona aldıracağım, giysilerini vs ben alacağım. Doğduktan sonra da doğum masrafını ve en azından bez masrafını talep edeceğim sonrasında nafaka bağlanır zaten
eski eşinden olan 2 çocuğuna daha nafaka ödüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?