- 6 Nisan 2014
- 1.704
- 1.735
- 133
- Konu Sahibi fahri konsolos
Su anda bile Bahçeli adanada konuşuyor. Hala, biz ana muhalefet oluruz diyorAkp - Mhp koalisyon![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su anda bile Bahçeli adanada konuşuyor. Hala, biz ana muhalefet oluruz diyorAkp - Mhp koalisyon![]()
Hangi konu kız ?diğer konuya noldu?![]()
ay banlar gerimi geldi yoksa?ay ben de anlamadım, biri kibledi herhalde konuyu hakaret var diye
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...verenin-ruh-hali.871863/page-12#post-43307532 bu konu patladı gitti :)Hangi konu kız ?
yok Sare gelmemiştir inan gelseydi şimdiye kadar fark ederdikay banlar gerimi geldi yoksa?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...verenin-ruh-hali.871863/page-12#post-43307532 bu konu patladı gitti :)
diiimiii :)yok Sare gelmemiştir inan gelseydi şimdiye kadar fark ederdik![]()
kesin, yani şimdiye kadar Mune'in cımbızına takılırdık kesindiiimiii :)
sapır sapır dökülürdük :)
seçim üstü fena olurdu yahukesin, yani şimdiye kadar Mune'in cımbızına takılırdık kesin![]()
di mi daha koalisyon kuracağdıkseçim üstü fena olurdu yahu![]()
neeööyy koalisyon muudi mi daha koalisyon kuracağdık![]()
valla bak çok eğlencelineeööyy koalisyon muu![]()
valla bak çok eğlenceli![]()
Sus sus yazma.. az bekle .. Güzel günler yakındır inşallah. .Birileri olayı çözmüş baksana neler olacak neler gelecekte eyvahlar olsun bizi kuyruklu yıllar bekliyor 2001 deki koalisyon bekliyor
Soran olursa ülkeme rahatlık battı deyin emi olurmu
Ahh ahhh neler yazarımda yazmıyım demi akkaşık![]()
Tek başına AKP diyorum. Aksi takdirde canımız çok sıkılır. Hiç de iyi olmaz.
Ben mi yanlis hatirliyorum yoksa buralara ugramadigindan beri fikirlerin mi degismis sanki :)
AKP'yi eleştiriyordum ama hakkını da teslim ediyordum, kör kütük eleştirmemAma şu anda AKP'yi destekliyorum. Zaten diger partileri hiçbir zaman kendime yakın görmemiştim. Ne CHP ne MHP ne bilmem ne... AKP'yi de ekonomik görüşlerimiz örtüştügü için destekliyorum.
Ayrıca tabi AKP giderse canımızı cidden sıkarlar.
Akp'de gitmez merak etme.Hayirlisi olsun mervecik :)