• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek başına Ak Parti mi, koalisyon mu?

Soru yanlis.. Gercek soru su: Rejim degissin mi, yoksa degismesin mi? Bunun da herkes farkinda... Basini kuma sokarak bundan kacis yok..

Tek başına iktidar olabilecek başka parti olmadığını düşündüğünüz için böyle diyorsunuz..

AKP inşaallah..

En olmadı AKP MHP koalisyon isterim.

Onun şartı bunun kuralı olmazdi hakikaten ülke düşünülse..

Tek başına AK parti diyorum. Eğer olmazsa büyük ihtimalle AK parti kendini çekecek ve meydanı CHP ye bırakacak, MHP de HDP nin de olduğu bir koalisyon istemediği için HDP den gerekli sayıda millet vekili CHP ye geçecek ve CHP+MHP koalisyonu olacak.Böylece MHP " bakın ben CHP ile kurdum koalisyonu " diyerek hem kendini hem kendilerine oy veren aklı evveleri kendince kandıracak:)
Ülke 2 sene içinde 2001 yılına geri dönecek ve " AK parti nin yanlış politikalarının ve batırdığı ekonominin sonuçları bunlar" diyerek paçayı sıyırmaya çalışıp yeni seçime gidecekler.Tıpkı AK parti iktidara geldiğinde bu ülkeyi bitik bir halden ayağa kaldırdığında " Kemal Derviş in yaptı bunların hepsini" diye bir masal anlattıkları gibi:KK66:
Yani kaybeden yine halk yine Türkiye olacak ama belkide olmasıda gerek çünkü bir musibet bin nasihattan iyidir..........

Son düzenleme:
Kim koalisyona girerse girsin 17 Aralık arastirilacak , ee onada yanaşan olmadığına göre yeni seçime hazır olun o_O
Birileri olayı çözmüş baksana neler olacak neler gelecekte eyvahlar olsun bizi kuyruklu yıllar bekliyor 2001 deki koalisyon bekliyor:KK61:

Soran olursa ülkeme rahatlık battı deyin emi olurmu:KK61:

Ahh ahhh neler yazarımda yazmıyım demi akkaşık:KK62:

Hay Allah sitede birilernin kanına bu kadar dokunacağımı tahmin edemezdim cahil ya hiç yazmamıştım ama yazacağım madem böyle bu şekilde anlaşabiliyoruz cahilsin sen cahillll..

Back