- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
Soru yanlis.. Gercek soru su: Rejim degissin mi, yoksa degismesin mi? Bunun da herkes farkinda... Basini kuma sokarak bundan kacis yok..
Abla sen nerelerdesin kız gözlerim aradı seni.Soru yanlis.. Gercek soru su: Rejim degissin mi, yoksa degismesin mi? Bunun da herkes farkinda... Basini kuma sokarak bundan kacis yok..
10 gun banliydim canim.. Iki gundur bansizim ama bu sefer de isten basimi kasiyacak zamanim yok..Abla sen nerelerdesin kız gözlerim aradı seni.
Soru yanlis.. Gercek soru su: Rejim degissin mi, yoksa degismesin mi? Bunun da herkes farkinda... Basini kuma sokarak bundan kacis yok..
Var mi?Tek başına iktidar olabilecek başka parti olmadığını düşündüğünüz için böyle diyorsunuz..
Var mi?
aynen bu seçim rejim seçimi.Soru yanlis.. Gercek soru su: Rejim degissin mi, yoksa degismesin mi? Bunun da herkes farkinda... Basini kuma sokarak bundan kacis yok..
Mhp 4 sart yerine getirildigi taktirde koalisyona hayir demedi. Hayir diyen 4 sarti yerine getirmeye yanasmayan Akpmhp koalisyona yanasmaz ki.
Birileri olayı çözmüş baksana neler olacak neler gelecekte eyvahlar olsun bizi kuyruklu yıllar bekliyor 2001 deki koalisyon bekliyorKim koalisyona girerse girsin 17 Aralık arastirilacak , ee onada yanaşan olmadığına göre yeni seçime hazır olun
ben de tek başına Liberal Demokrat Parti diyorum, çok katı bir sosyal demokrat olmama rağmen Yunus Partisi kalbimi çaldıTek başına BTP diyorum... İş, aş, haydar baş...
ay ben de anlamadım, biri kibledi herhalde konuyu hakaret var diyediğer konuya noldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?