Tek başına Ak Parti mi, koalisyon mu?

Ne bedava verecek millete yav? Milletin kendi tapulu arsasindan bahsediyorum. Mesela benim Izmirin gobeginde 400 metrekare tapulu arsam var, ustunde dokulen bir ev ve civi bile cakamiyorum, anladin?

Bana hukumetin satislarini savunuyorsun, normal arsa, arazi satmiyor adamlar, imar yasagi olan degerli kiyilari, ormanlik arazileri, sit alanlarini satip imara aciyorlar.. Sahilde nefes alacak yer kalmiyor, turizm alanlari binalastiriliyor diyorum. Hangi ulkede var boyle birsey? Amma da Arap meraklisi olmussunuz. Ekonomide kalkinmak icin ille de evden mal mi satmak gerekiyor? Peki mal bitince ne olacak? Gerci ekonominin de kalkindigi filan yok, gencligimizde calistigimiz fabrikalarin bir kismi gecen senelerde batti, digerleri artik kadroya almayip uc kurusa sozlesmeli calistiriyorlar yeni aldiklari elemanlari.. Maas disinda hic bir hak yok.

Emlak fiyatlarinin artmis olmasi seni korkutmasin madem, yabancilar var ya, alir onlar.. Herhalde o residanslari isci emeklisinin alacak hali yok. Eskidendi o emekli ikramiyesi ile ev almalar..

Bu ülke için her zaman tek başına iktidarlar hayırlı olmuştur, koalisyonlar da hep ekonomik krizler demek olmuştur.
Valla sonuçlara ben sevindim. Tek başına iktidar her zaman iyidir bu ülke adına..

a-g yaklasmis bayagi gercege

Becerebilirlerse koalisyon iyi olur. Akp-Chp koalisyon yapsın. Mhp'nin içinde olacağı bir koalisyonu düşünmek dahi istemiyorum. Koalisyonda da biri ak derken biri kara diyor, olan halka oluyor. Sonuç ne olursa olsun kurulacak hükümet güçlü olsun. Ve artık seçimden sıkıldım, artık AKP tek başına mı alır, koalisyon mu olur bilmiyorum ama adam akıllı bir hükümet kurulsun, yeniden bir seçime daha gidilmesin.

Ne bedava verecek millete yav? Milletin kendi tapulu arsasindan bahsediyorum. Mesela benim Izmirin gobeginde 400 metrekare tapulu arsam var, ustunde dokulen bir ev ve civi bile cakamiyorum, anladin?

Bu yazdıgın hakkında bilgim yok o yüzden bir şey diyemem. Eger durum buysa haksızlık olmuş mal sahiplerine.

Ne diye Arap meraklısı olayım? Paralarını buraya akıtsınlar ben ona bakarım. Hem belki de sen haddinden fazla yabancı düşmanısındır, olamaz mı yani? Bir dönüp de kendine bak önce.

Ekonominin kalkınmadıgını söylemen de boş laf. Sonuçta ekonomimizin dayanagı satış ve özelleştirmeler degil yalnızca.

Emlak fiyatlarinin artmis olmasi seni korkutmasin madem, yabancilar var ya, alir onlar.. Herhalde o residanslari isci emeklisinin alacak hali yok. Eskidendi o emekli ikramiyesi ile ev almalar..

Benim şahsen ev fiyatları ile derdim yok açıkçası. Ama ülke için konuşacaksam asıl kötü olan emlak fiyatlarının hızlı bir şekilde çok düşmesi olurdu.

Eger insanlar ille de bir evleri olsun isterlerse kredi çekip alırlar, yok eger çok pahalı geliyorsa daha ucuz alternatiflere yönelsinler ya da başka şehirlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…