- 11 Eylül 2019
- 168
- 53
- 18
- 25
- Konu Sahibi Within Temptation
-
HES uygulamasından ihbarda bulunun,anında yerler cezayı. insanın sağlığını da kendisi de
yarın oraya da gidicem ama önden cimere de başvurmak işime yarayabilir mi acaba diye düşündümkırk kere söylemişler tüketici hakem heyeti diye hâlâ cimer diyosunuz. iyi misiniz?
Yardım için teşekkür ederim yarın gerekeni yapıcam. Sanırım gözümü fazla korkuttularArkadaşım her ne kadar görmezden gelseniz de ben üçüncü kez tekrar ediyorum Tüketici hakem heyetine başvurun. Dilimde tüy bitti, parmağımda derman kaldı. Sorununuzun başkaca da çaresi yoktur. Başvurduktan sonra bir şey yapmanıza gerek kalmıyor zaten, onlar arayıp merkezle görüşüp senedinizin yasal olmadığını ve iade edilmesi gerektiğini söylüyorlar ve tabi yasal olmayan senet düzenledikleri için de ceza yiyorlar
Hayat eve sigardan gördüklerinizi yazın orası ile ilgili. hemen dönüş yapılıyorElimde bir şey yok inanırlar mı acaba
Tüketici Hakem Heyeti + HES işinizi görür.beyaz masaya gitmeli miyim ayrıca
Gitmenize gerek yok e devlet üzerinden şikary edebilirsinizyarın oraya da gidicem ama önden cimere de başvurmak işime yarayabilir mi acaba diye düşündüm
Onlar sizden korksun. Hiç korkmayın.ya
Yardım için teşekkür ederim yarın gerekeni yapıcam. Sanırım gözümü fazla korkuttular
Sizi şikayet ediyorum deyin bakın nasıl geri adım atıyorlar. Terbiyesizle
aldığım üründe dahil olmak üzere para iadesi alabilir miyim sonuçta bir hizmet aldım kötü de olsaTüketici Hakem Heyeti + HES işinizi görür.
para iadeniz için THH, covid19 kurallarına uymadıkları için de HES'ten işlem yapacaksınız :)
Cayma bedelini tabii ki vermeyin gerekeni yapın. Ama aldığınız 3 hizmet ve urun için niye para iadesi isteyeceksiniz anlamadım.. bir şey mi kaçırdımaldığım üründe dahil olmak üzere para iadesi alabilir miyim sonuçta bir hizmet aldım kötü de olsa
gittiğiniz seansların ücretini alabilir misiniz emin değilim, bence alamayabilirsiniz. sonuçta karşılığında bir hizmet aldınız.aldığım üründe dahil olmak üzere para iadesi alabilir miyim sonuçta bir hizmet aldım kötü de olsa
para iadesi istemiyorum ama öyle bir hakkım varsa elbette kullanırımCayma bedelini tabii ki vermeyin gerekeni yapın. Ama aldığınız 3 hizmet ve urun için niye para iadesi isteyeceksiniz anlamadım.. bir şey mi kaçırdım
Cin olmadan adam carpmaya çalışma :) 400 lirayi bile verecek gibisin sen.para iadesi istemiyorum ama öyle bir hakkım varsa elbette kullanırım
şikayet edip sonucu görücem artıkCin olmadan adam carpmaya çalışma :) 400 lirayi bile verecek gibisin sen.
sağlık bakanlığına nasıl şikayet edebilirimEdevlete giriş yapip ordan tüketici hakem heyetine basvuru dilekçesi yazacaksin covid önlemlerini almadigi vs sözleşmede seni koruyan madde yok onlarin imzasi yoksa da gecersiz bu arada.
Eve icra yollayabilirler bu bi sektör artik insanlar rastgele birilerine icra yolluo itiraz icin 7 gun süren var gecerse borcu kabul etmis sayiliosun çünkü. Muhtarin senin yerine alirsa da bu boyle. Icra gelirse itiraz et o dava demek degil. Senin itirazina karsi itirazin iptali davasi acmalilar.
400 lira icin dava acilmaz dusuncesi cok sacma. 1 liralik bile acarsin karsi taraf sucluysa vekalet ucretleri dahil tum masraf karsi taraftan gani gani çıkar çünkü bazen oyle inadina bile actigim oluyo sahsen. Ayrica 100 kisiden 400 lira almak demek 40.000 lira demek.
Son olarak orayi saglik bakanligina sikayet ve o sikayet dilekcesini de tuketici mahkemesi dilekcenin ekine koy.
Bir diger yöntem seansalra devam edicem deyip gidip oraya cagirabilirsin saglik bakanligi teftiş ekibini suc üstü yaptir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?