Tehtid ediliyorum Covid 19 kurallarına uymayan işletme

ya
Yardım için teşekkür ederim yarın gerekeni yapıcam. Sanırım gözümü fazla korkuttular

1) 112’yi arayıp ya da HES uygulamasından ihbar et seçeneğini Tıklayıp kurallara uyulmadığına dair ihbarda bulunabilirsiniz. Bilgileriniz gizli tutuluyor merak etmeyin.
2) tüketci hakem heyetine ücret için başvurabilirsiniz.
3) acikkapi.gov.tr’ye hem kurallar konusunda hem de ücret konusunda yazabilirsiniz.

aldığım üründe dahil olmak üzere para iadesi alabilir miyim sonuçta bir hizmet aldım kötü de olsa
gittiğiniz seansların ücretini alabilir misiniz emin değilim, bence alamayabilirsiniz. sonuçta karşılığında bir hizmet aldınız.

ama sizden talep ettikleri ekstra paraların vb. önüne geçersiniz bence.

Edevlete giriş yapip ordan tüketici hakem heyetine basvuru dilekçesi yazacaksin covid önlemlerini almadigi vs sözleşmede seni koruyan madde yok onlarin imzasi yoksa da gecersiz bu arada.

Eve icra yollayabilirler bu bi sektör artik insanlar rastgele birilerine icra yolluo itiraz icin 7 gun süren var gecerse borcu kabul etmis sayiliosun çünkü. Muhtarin senin yerine alirsa da bu boyle. Icra gelirse itiraz et o dava demek degil. Senin itirazina karsi itirazin iptali davasi acmalilar.

400 lira icin dava acilmaz dusuncesi cok sacma. 1 liralik bile acarsin karsi taraf sucluysa vekalet ucretleri dahil tum masraf karsi taraftan gani gani çıkar çünkü bazen oyle inadina bile actigim oluyo sahsen. Ayrica 100 kisiden 400 lira almak demek 40.000 lira demek.

Son olarak orayi saglik bakanligina sikayet ve o sikayet dilekcesini de tuketici mahkemesi dilekcenin ekine koy.

Bir diger yöntem seansalra devam edicem deyip gidip oraya cagirabilirsin saglik bakanligi teftiş ekibini suc üstü yaptirirsin.

sağlık bakanlığına nasıl şikayet edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…