Tehtid ediliyorum Covid 19 kurallarına uymayan işletme

Siz evrak imzaladığız mı

Hiç bir şey yapamazlar. Onların yöntemi bu. Corona tedbirlerine uyulmadığını belirtirsin tam tersi onlar yanar

Bundan 3 sene önce tüm vücut lazer işlemi için sözleşme imzaladım. Yarı yarıya ödeme yaptım işlemi aldım yarı parası ve işlemin yarısı kaldı. Aynı zamanda ikna oldum cilt bakımı yaptırdım ama hem yanlış ürün sattılar hem de yaptıkları işlemde hijyen olmadığı için cildim mahvolmuştu. Geçen ay telefon üstüne telefon, borcunuz var gelin ödeme yapın işlemi alın vs diyorlardı. Bende dedim ki cildimi mahvettiniz yanlış ürün sattınız yanlış olduğu açığa çıkınca ben doğru vermiştim nasıl yanlış oldu anlamadım dedi personeliniz inkâr geldi. Cildimi mahvettiniz düzelene kadar çok çektim hep fotoları ile elimde mevcut.(halbuki yok) Bir özür bile dilemediniz. Asla ödeme de yapmayacağım oraya da gelmeyeceğim ne kadar kötü bir işletme olduğunuzu tüm çevreme söyleyeceğim dedim. Hiçbirini yapmayacağım aslında. Bir daha sesleri çıkmadı..

Benim bir delili yok sorun burda

Açacaklarını söylediler göz korkutma için mi
Bence sizi saf gorduler ayni sey benim basima geldi benzer olay meger ayni guzellik salonu 2 arkadasima yapmis ve bakmiski kekleyebilir insan cok.ben resmen ustlerine atladim.sen bir benden al bakalim o parayi bak benim elimde neler var dedim bu isletme kapaniyormu kaoanmiyomu.bende aukatima veriyorum dedim hadi bakalim.birde sikayetvar sayfasina sikayet et.ben oyle yaptm etiketleyipbaktilar ugrasamayacklar cektiler.az gozu acik olunn

Güzellik merkezinde ne gibi beklentiniz var covid 19 tedbiri? Maskesizler mi? Nedir
Yani? Bana biraz bahane gibi geldi

Covid kurallarına nasıl uymuyorlar mesela onuda ispatlamanız lazım.Biz uyuyoruz deyip işin içinden çıkarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…