- 18 Kasım 2020
- 20.530
- 49.563
- 548
- Konu Sahibi Within Temptation
-
Siz evrak imzaladığız mıMerhaba, öncelikle ben 12 gün önce bir güzellik merkezinden soğuk lipoliz paketi aldım gittiğim 3 seans boyunca covid 19 tedbirlerine uyumadığını söyleyerek artık seansa gelmek istemediğimi söyledim. İşletme bunu kabul etmedi ve cayma bedeli olarak benden 400 TL kadar bir para talep etti ve ödemezsem dava açacaklarını söylediler. Ben bu parayı ödemek istemiyorum. Bana ya parayı öde ya da seanslara gel yoksa evine icra gelir seçim senin dediler tehdit edildim. Ne yapmalıyım
evetSiz evrak imzaladığız mı
Elinizde mevcut ise siz bir tüketici olarak şikayette bulunabilirsiniz
arın başvurucam zaten:)Elinizde mevcut ise siz bir tüketici olarak şikayette bulunabilirsiniz
sağlık bakanlığına nasıl şikayet edebilirim
Hiç bir şey yapamazlar. Onların yöntemi bu. Corona tedbirlerine uyulmadığını belirtirsin tam tersi onlar yanarMerhaba, öncelikle ben 12 gün önce bir güzellik merkezinden soğuk lipoliz paketi aldım gittiğim 3 seans boyunca covid 19 tedbirlerine uyumadığını söyleyerek artık seansa gelmek istemediğimi söyledim. İşletme bunu kabul etmedi ve cayma bedeli olarak benden 400 TL kadar bir para talep etti ve ödemezsem dava açacaklarını söylediler. Ben bu parayı ödemek istemiyorum. Bana ya parayı öde ya da seanslara gel yoksa evine icra gelir seçim senin dediler tehdit edildim. Ne yapmalıyım
TİTCK Vatandaş Dilekçe Başvurusu
Bu hizmeti kullanarak Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'na dilekçelerinizi gönderebilirsiniz.www.turkiye.gov.tr
Surdan dilekce doldur. 184 u de arayabilirsin. İkisini de
Benim bir delili yok sorun burdaBundan 3 sene önce tüm vücut lazer işlemi için sözleşme imzaladım. Yarı yarıya ödeme yaptım işlemi aldım yarı parası ve işlemin yarısı kaldı. Aynı zamanda ikna oldum cilt bakımı yaptırdım ama hem yanlış ürün sattılar hem de yaptıkları işlemde hijyen olmadığı için cildim mahvolmuştu. Geçen ay telefon üstüne telefon, borcunuz var gelin ödeme yapın işlemi alın vs diyorlardı. Bende dedim ki cildimi mahvettiniz yanlış ürün sattınız yanlış olduğu açığa çıkınca ben doğru vermiştim nasıl yanlış oldu anlamadım dedi personeliniz inkâr geldi. Cildimi mahvettiniz düzelene kadar çok çektim hep fotoları ile elimde mevcut.(halbuki yok) Bir özür bile dilemediniz. Asla ödeme de yapmayacağım oraya da gelmeyeceğim ne kadar kötü bir işletme olduğunuzu tüm çevreme söyleyeceğim dedim. Hiçbirini yapmayacağım aslında. Bir daha sesleri çıkmadı..
Benim de yoktuBenim bir delili yok sorun burda
Cildiniz mahvolmuş bu bir kanıt bence doktora gittiniz miBenim de yoktu
Bence sizi saf gorduler ayni sey benim basima geldi benzer olay meger ayni guzellik salonu 2 arkadasima yapmis ve bakmiski kekleyebilir insan cok.ben resmen ustlerine atladim.sen bir benden al bakalim o parayi bak benim elimde neler var dedim bu isletme kapaniyormu kaoanmiyomu.bende aukatima veriyorum dedim hadi bakalim.birde sikayetvar sayfasina sikayet et.ben oyle yaptm etiketleyipAçacaklarını söylediler göz korkutma için mi
Güzellik merkezinde ne gibi beklentiniz var covid 19 tedbiri? Maskesizler mi? NedirMerhaba, öncelikle ben 12 gün önce bir güzellik merkezinden soğuk lipoliz paketi aldım gittiğim 3 seans boyunca covid 19 tedbirlerine uyumadığını söyleyerek artık seansa gelmek istemediğimi söyledim. İşletme bunu kabul etmedi ve cayma bedeli olarak benden 400 TL kadar bir para talep etti ve ödemezsem dava açacaklarını söylediler. Ben bu parayı ödemek istemiyorum. Bana ya parayı öde ya da seanslara gel yoksa evine icra gelir seçim senin dediler tehdit edildim. Ne yapmalıyım
Maske takılmıyor etraf pis eldiven dahi kullanılmıyor. Her şeyi geçin müdahale yapılan yerdeki örtü dahi değişmiyor. Hes kodu sorgusu yok.Güzellik merkezinde ne gibi beklentiniz var covid 19 tedbiri? Maskesizler mi? Nedir
Yani? Bana biraz bahane gibi geldi
Beyaz masa denetleyecek şikayetimi yaptımCovid kurallarına nasıl uymuyorlar mesela onuda ispatlamanız lazım.Biz uyuyoruz deyip işin içinden çıkarlar.
Bir maske bir eldivene bakar bence onuda hemen takarlar .İnşallah suç üstü yakalanırlar .Beyaz masa denetleyecek şikayetimi yaptım
Gitmeden önce haber verecek halleri yok herhaldeBir maske bir eldivene bakar bence onuda hemen takarlar .İnşallah suç üstü yakalanırlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?