- 11 Eylül 2019
- 168
- 53
- 18
- 25
- Konu Sahibi Within Temptation
Alttaki metin artık her neyseSenet yapmış mıydınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alttaki metin artık her neyseSenet yapmış mıydınız?
Bende noter gittim 300 TL masrafı var sanırım benim yaptığım işlemin yüzde 20 si 160400 tl için dava falan açamazlar, tebligat göndermenin masrafının bile o kadar neredeyse. Siz haklarınızın farkında olduğunu, böyle birşey yaparlarsa şikayet edeceğinizi söyleyin. Bir yandan da cimere şikayet edin isterseniz elinizde bulunsun ama yapacakları maks olay size mesaj atmak aramak icrayla tehdit etmek vs olacaktır, belki avukata da arattırabilirler anlaşmalı biri varsa ama dava açabileceklerinden değil korkutmak için olur o da
Senet tek senet olarak mı yapıldı yoksa her seans için ayrı ayrı mı? Tek senet yapamazlar mesela, geçersizdir.Hukuk okuyan arkadaşm sözleşme varsa ödemem gerektiğini söylüyor bunu duyunca daha da üzüldüm
tek senet tek bir sayfaSenet tek senet olarak mı yapıldı yoksa her seans için ayrı ayrı mı? Tek senet yapamazlar mesela, geçersizdir.
Geçersiz. Tüketici hakem heyetine başvurun lütfen. Yaptıkları şey tüketici haklarına aykırı. Kardeşim bu şekilde para ödemeden kurtuldu.tek senet tek bir sayfa
12 seans için anlaştım 3 seasn gittim covid 19 tedbirleri alınmadığı için devam etmek istemedim.Kaç seans için anlaştınız? Sözleşme imzaladınız mı? Anlaşmayı bozduğunuz için cayma bedeli istemiş olabilirler.
Arkadaşlar sözleşme bunun aynısı
Eki Görüntüle 2818879
bir örnek zaten bu başka bir güzellik merkezinin sitesinden aldımYonetimden rica edin bu postunuzun kaldirilmasi icin. Isim soy isim, tel, adres hersey var. Sizi zora sokabilir.
bu
bir örnek zaten bu başka bir güzellik merkezinin sitesinden aldım
büyük ihtimalle böyle biri yok ama olma ihtimaline karşı siteden rica edicemTamam da bunu paylasmaniz ne Kadar dogru?
büyük ihtimalle böyle biri yok ama olma ihtimaline karşı siteden rica edicem