Tehtid ediliyorum Covid 19 kurallarına uymayan işletme

400 tl için dava falan açamazlar, tebligat göndermenin masrafının bile o kadar neredeyse. Siz haklarınızın farkında olduğunu, böyle birşey yaparlarsa şikayet edeceğinizi söyleyin. Bir yandan da cimere şikayet edin isterseniz elinizde bulunsun ama yapacakları maks olay size mesaj atmak aramak icrayla tehdit etmek vs olacaktır, belki avukata da arattırabilirler anlaşmalı biri varsa ama dava açabileceklerinden değil korkutmak için olur o da

Bende noter gittim 300 TL masrafı var sanırım benim yaptığım işlemin yüzde 20 si 160

tek senet tek bir sayfa
Geçersiz. Tüketici hakem heyetine başvurun lütfen. Yaptıkları şey tüketici haklarına aykırı. Kardeşim bu şekilde para ödemeden kurtuldu.
Madde 4/5: Tüketicinin yapmış olduğu işlemler nedeniyle kıymetli evrak niteliğinde sadece nama yazılı ve her bir taksit ödemesi için ayrı ayrı olacak şekilde senet düzenlenebilir. Bu fıkra hükümlerine aykırı olarak düzenlenen senetler tüketici yönünden geçersizdir.

Kaç seans için anlaştınız? Sözleşme imzaladınız mı? Anlaşmayı bozduğunuz için cayma bedeli istemiş olabilirler.

Arkadaşım her ne kadar görmezden gelseniz de ben üçüncü kez tekrar ediyorum Tüketici hakem heyetine başvurun. Dilimde tüy bitti, parmağımda derman kaldı. Sorununuzun başkaca da çaresi yoktur. Başvurduktan sonra bir şey yapmanıza gerek kalmıyor zaten, onlar arayıp merkezle görüşüp senedinizin yasal olmadığını ve iade edilmesi gerektiğini söylüyorlar ve tabi yasal olmayan senet düzenledikleri için de ceza yiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…