• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tehdit

Zamanmakinesi

Yorumcu baba😼taze anne👶
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
169
151
18
34
Kızlar konu açmıştım size kaynanam ile anlaşamıyoruz vs. Neyse gelmek istedi. O günü eşimin teyzesi aradı neden gelmesin diyorsun dedi ben de bana neler yaptı evden kovdu hakaret etti hangi yüzle gelecek dedim. Gidip anlatmış kaynanam da herkese demiş gelin hanım bana yüzsüz dedi. Kardeşi eşimi arayıp bağırmış. Kaynım da mesaj atmış bana sen ve ailen bizden korkun.Bu arada geniş aileler. Bizim ailede sakin insanlar ve gerçekten korktum. Eşime şikayetçi olalım dedim hiç bir şey yapamazlar diyor. Yemin ederim bıktım kadının tek derdi benimle uğraşmak. Eşim de sürekli boşver salla diyip rahat davranıyor.

Kızlar konu açmıştım size kaynanam ile anlaşamıyoruz vs. Neyse gelmek istedi. O günü eşimin teyzesi aradı neden gelmesin diyorsun dedi ben de bana neler yaptı evden kovdu hakaret etti hangi yüzle gelecek dedim. Gidip anlatmış kaynanam da herkese demiş gelin hanım bana yüzsüz dedi. Kardeşi eşimi arayıp bağırmış. Kaynım da mesaj atmış bana sen ve ailen bizden korkun.Bu arada geniş aileler. Bizim ailede sakin insanlar ve gerçekten korktum. Eşime şikayetçi olalım dedim hiç bir şey yapamazlar diyor. Yemin ederim bıktım kadının tek derdi benimle uğraşmak. Eşim de sürekli boşver salla diyip rahat davranıyor.
Ay ne terbiyesiz kaynın var ya. Kocan da ne rahat adam. Ne diyeceğimi bilemedim ama çok şaşırıp sinirlendim

Ne saçma insanlar var şu dünyada ya. Hayır yani istenmiyorsun işte, niye zorla gelinin evine gitme çabaları? Tek derdi huzur kaçırmak. Şimdi siz görüşmüyorsunuz ya, batıyor o kadına. Gelip gidecek ki canını sıksın.

Kaynına gelince belki de hava cıva yapıyordur. Bir şey yapar mı bilemem ama siz eminseniz, yapar diyorsanız üstte bir üyenin yazdığı gibi şikayetçi olun mesajı gösterip. Görsün bakalım tehdit etmek neymiş.

Engelleyin hepsini. Görüşmüyorsunuz zaten. Size kolay ulaşmalarına engel olun.
Bir şey yapacaklarına ihtimal vermedim ancak siz tanıyorsunuz, bir paye bırakıyorsanız şikayetçi olun derim.

Neyle tehdit ediyorlar peki? Mesajları kanıt olarak saklayın duruma göre şikayet edersiniz.

Kvyi , onun kardeşini ve sizinle tehditkar konuşan kaynınızı hatta eşinizin tüm ailesini engelleyin gitsin en iyisi. Bir yerden aracı bulup yine aramaya çalışan olabilir. Ne değişik insanlar var ya ,hayret ediyorum

Böyle kötüler genişler
ailenize ,haberleri olmayan insanlara tehtit savuracak kadarlar ne die ağzınızı tutmazsınız ki madem korkuyorsunuz .

Kimseyle muhattap olmayın kimseyı engellemeyın gelen mesajları saklayın sessizce oturun kenarda .
Havlayan kö.. ısırmaz derler .

Engellemeyin dedim ailenize ulaşıp kötülük yapmasınlar kinlerini size kussunlar die bu sefer size ulaşamayınca ailenize ulaşırlar ınsanların huzuru kaçmasın

kocanızda halta yaramaz herifin tekiymiş sen kimsin de benım karımı tehtit ediyorsun diyememiş

Back