Tehdit edildikten sonra neler oldu , ne kadarına cesaret edebildi?

Eselsu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
778
550
103
34
Haberlerde boşanmak istediği esi tarafından öldürüldü diye görünce ürperiyorum... Çok korkuyorum yasal olarak gerekli her şeyi yapsam da içimde sürekli bir korku var ... Bu kadarını yapabilir mi bilmiyorum ...
Sevdiğinden emin olduğum için evlendigim , güvendiğim adamdan yaşadığım hiç bir şeyi beklemezdim o yüzden tehditlerinin ne kadarını yapabilir yada yapar mı bilmiyorum.... Ve çok korkuyorum .

Asla korkma güclü ol mutsuz oldugun hayatı yasamak zorunda degilsin her kadin güçlüdür dik dur

Korkma diyemem çünkü korkmazsan tedbir alamazsın. Kork ve ona göre tedbirini al ama asla ona geri dönme, cesur ol. Babam da annemi tehdit ederdi, hatta sokak ortasında boğazına yapışıp öldürmeye de çalıştı ama annem hiç geri adım atmadı. Hukuki tüm haklarını kullan, adres değiştir gerekirse karakolun dibinde ev tut komisere durumu anlat, karakoldaki kadın erkek tüm polisler bilsin seni. Sana zarar vermesini nasıl engellersin onu düşün öyle hareket et.

Bütün bunları dusundum hatta taşınmayı da düşünüyorum ama hemen herşeyin olabilecek duruma sahip değilim o yüzden zaman geçmesi gerekecek ve korkarım bu zamanda burda yakınında gececek

Tövbe Allah korusun ne olur ne olmaz bence memleketinizi değiştirin ve sizde boş durmayın yanınızda bişey taşıyın lütfen göz yaşartici sprey olur, elektro şok olur yada Çakı ne olur ne olmaz aslında bütün kadınlar savunma sporu öğrenmeli böyle herifler e karşı hyaaaaa

Belaya bir kere bulastin mi kurtulusu da yok valla.

Allah yardimciniz olsun.

Korkmakta haklisiniz.

korkmayın, kararınızın arkasında durun, bunu gösterin. zamanında farklı bir konuda tehdit edildim. hiç pabuç bırakmadım. kararım net ve kesindi. üstüne gittim, sindi kaldı öyle. hiçbişi yapamadı. sonra da zaten bir çok defa özür diledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…