• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TEGV den de nikah şekeri ve davetiye sipariş edebilirsiniz;)

salemwitch

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
155
1
118
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

İnternette nikah şekeri ararken

Nikah Ürünleri - TEGV

şöyle bir şey görünce davetiye ve nikah şekerlerimizi anında buradan almaya karar verdik....

aslında bizim istediğimiz çok özel ve farklı şeyler vardı ama hiçbiri bundan anlamlı olamaz diye düşündük. Sizin de bilginiz olsun istedim;)

Merhaba arkadaşlar,

İnternette nikah şekeri ararken

Nikah Ürünleri - TEGV

şöyle bir şey görünce davetiye ve nikah şekerlerimizi anında buradan almaya karar verdik....

aslında bizim istediğimiz çok özel ve farklı şeyler vardı ama hiçbiri bundan anlamlı olamaz diye düşündük. Sizin de bilginiz olsun istedim;)

merhaba,

nişanlım ve ben TEGV den davetiye yaptırmaya karar verdik. o kadar masraf yapılıyor. davetiye anlamlı olsun istedik. ama daha arayıp bilgi alamadık. siz eger TEGV den yaptırdıgsanız bilgi verebilir misiniz? kagıdı ne kagıdı? organik geri dönüşüm saglayanlardan mı? kalın mı ince mi? zarf almasak üstüne isim yazabilme imkanımız var mı? bir de ne kadar zamanda elinize geçti acaba ?vs vs cevaplarsanız cok sevinirim

Son düzenleme:
çok güzelmiş gerçekten çok beğendim eğer fiyatlarıda uygunsa en azından bir anlamı olsun ve de öğretmen olduğum için bende daha bir anlamlı olur:)

Bi model 1,5 bi model 2 tl zarf baskı dahil. Herşeyde o kadar para veriliyor ki böyle birşey yapmamız gerekiyor gibi hissediyoruz nişanlımla

ya davetiye yırtılıp gidiyorda nikah şekeri daha mantıklı geldi bana yapılıcaksa,öyle her şeye para gidiyorsa bunda da havaya para veriliyor işte o nedenle ne kadar az o kadar iyi diyoruz canım

Back