- 8 Eylül 2009
- 397
- 3
- 116
- Konu Sahibi oooYaGMuRooo
-
model olarak hısar ama tefal sanırım kullanıs acısından daha ıyı
illa Tefal le değişim yapmıcam zaten aldığım yerde tefal var mı bilmiyorum yoktur heralde..
bende model olarak Hisar'ı beğendim aldım.. ama Tefal de iyi marka yani kullananlar memnun..
eğer değişirsem tencere takımını başka birşeyle değiştiricem..tefal tencereyide baka yerden alırım.. senin başka tavsiyen mi var lilyumcum ?
ben Tefal'in yetkili mağazasında 550 ye buldum tatlım..
ama sonra internetten araştırma yaptım baktım fiyatlar daha aşağıda 400 küsürlerde..
Tefal bayisi 550 den aşağı inemem dedi ama hemen teslim tabi 5 taksit yapıolar ..bonusa dahada fazla..
sende mi bundan alıcan..
sence hangisi ben napım ?
teşekkürler herkese yorumlar için :)
pıtırcık85 paksanda köklü bir marka onlarda iyidir muhtemelen :)
mandilin sen bu tencere takımının yanına ek tava tencere falan aldım diyorsun..bu sette zaten tencere az tava bol :) yardımcı oldun çok sağolun hepiniz..
banada hisarın tencereleri baya büyük geldi acaba bunları misafir falan gelince mi kullansam..
zaten bir tava seti almam lazım.. bunlarıda tefalden alsam ..
kalite olarak adam kafamı karıştırdı yok onlar teflon değil falan dedi :uhm: tefal daha sağlıklı dedi içinde kurşun falan yokmuş..
yağmur ben kurtköy viaport outletinden 250 liraya almıştım tefalin tencere setini aynı görüntü ama 3 tencere bir vok tava vardı.ben hisarı aldım zaten tatlım evde kutusunda duruyor fisfisfis modeli falan çok güzel duruyor..
tencerelerin içindede teflon etiketi yapıştırılmış..
yani senin dediğine göre hisar tencerelerde kalite olarak iyi , kurşun falanda içermiyorlar diyorsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?