Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tefal Tencere Seti mi ? Hisar mı? Çok Kararsız kaldım :) Fikirlerinizi bekliyorum :)
dökümlere baktım geçen gün essede amanin o ne öyle kafamçokkarıştı boşken o kadar ağırlar birde içlerinde yemek varken kaç kilo olurlar artık :1shok: iyi güzellerde acaip kas yaparız artık :)
dökümlere baktım geçen gün essede amanin o ne öyle kafamçokkarıştı boşken o kadar ağırlar birde içlerinde yemek varken kaç kilo olurlar artık :1shok: iyi güzellerde acaip kas yaparız artık :)
-tatlicadiarzu-o konuda haklısın işte çok ağırlar.bi de greenpan diye bişey var.içi seramik kaplama olan başka bir marka daha var.fiyatlar biraz tuzlu ama sağlık için değerzemuszemus
bende de Hisarın aynı teflon seti var çok beğenerek ve isteyerek aldım. kesinlikle kalite konusunda şüphem yok çünkü ömür boyu garanti veren bir firma. ilk evlendiklerinde babam bi takım getirmiş hisardan ve 30 senedir hala duruyor sağlam bir şekilde. çelik tencerelerim Korkmaz.
merhaba canım bende hisarınkini kullanıyorum benimki siyah siyah çok tatlı duruyor. ve hiçbir sorunum yok çok memnunum. o tencerelerle birlikte tefalin tavasını almıştım günlük için. o daha çabuk yıprandı. hisarın bu teflonları mükemmel.
Tefal setinin aynısı çeyizimde var, tefal bayiinden aldım, fiyatı çok pahalı alışveriş merkezlerinden tek tek alırım daha uygun olur dedim. Alışveriş merkezlerinde satılan tefallere bak ondan sonra karar ver dedi eleman. Baktım cidden dağlar kadar fark var. O yüzden güvenilir bir yerden almak çok önemli. Hisarda çok kaliteli bir marka. Değiştiremezsen hiç üzülme canım, iyi günlerde kullan hisarın modelleri de çok şık...
nasıl bu kadar fark olabiliyor yani onlar gerçek değil de çakma mı? e o zaman tefalin dava etmesi gerekmiyor mu bunları sonuçta tefalin adını kötülüyorlar