- Konu Sahibi oooYaGMuRooo
-
illa Tefal le değişim yapmıcam zaten aldığım yerde tefal var mı bilmiyorum yoktur heralde..
bende model olarak Hisar'ı beğendim aldım.. ama Tefal de iyi marka yani kullananlar memnun..
eğer değişirsem tencere takımını başka birşeyle değiştiricem..tefal tencereyide baka yerden alırım.. senin başka tavsiyen mi var lilyumcum ?
ayy ne bu yaa beyaz eşyalar tabaklar çanaklar şimdide tencereler mi çinde üretiliyor..
:S
Canım öncelikle iyi günlerde kullannn aldıklarınıı :hulya:
Asıl meseleye gelince ankette tefal için oy kullandım ancak bu model ve rengi bence güzel değil :kedi: İşlevine bak diyenler olacak tabiki, ama ben hem güzel görünmeli hem kaliteli olmalı diye düşünüyorum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Tefalin kampanyasını duyunca bende hemen attım kendimi en yakın tefale ama rengi ve modeli hiç hoşuma gitmemişti. Buarada da greenpandan bir set yaptım kendime ve tefalden günlük kullanım için 2 tencere alıp kapatayım bu yapışmaz grubunu diyodum. Şimdi hiç aklımda yokken senin hisarlara taktım kafayı çok şirinler sositososito Hem tencere sayısı fazla kafamçokkarıştı Şimdi ne yapsam bilemedimm
bende aldıgın hisar setinden aldım
henüz kullanmadım ama
annemin tecrübelerine dayanaraktan hisar diyorum
bence ikisini de almaaklinialirimsmileyapışmaz tava olarak bişey almak istioyosan dökümleri neden düşünmüyorsun?tefal de olsa hisat da olsa sonuçta teflon ve zararlı.döküm al derim ben naçizaneyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?