Tefal Tencere Seti mi ? Hisar mı? Çok Kararsız kaldım :) Fikirlerinizi bekliyorum :)

Tefal Tencere Seti mi Hisar mı?

• Tefal

OY: 19 61,3%
  • Hisar

OY: 12 38,7%

• Ankete Katılan
    31
  • Anket Kapalı .
ii de hisar da gayet ii ve köklü bir marka değil mi?ikisi de birbirinden ii!ben de teflon tencere derdine düştüm hisar tencerelerlin görüntüsü çok güzel,tefalinkiler kötü.ama işte herkes de tefal al diyor.ben de şaşırdım kaldım

aldığın en güzeli en iyisidir bence içine sinsin.
ıki üründe birbirinin alternatifi. biri iyi biri kötü değil yani.
sen tercihini yapmışsın. aklın hiç karışmasın..
ıyi günlerde kullan canım..
sevgi dolu yemekler yapan dileğiyle...kaydirigubbakcemile5

teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için :)

hepimiz sevgi dolu yemekler yapalım inşallah ..

ama ben görünüşü çok sevdim tencerelerimin opuyorumnanaktan bunların yanına tefalden ek olarak tava takımı alırım birde günlük sık sık kullanacağım bir tencere ..

bakalım zemuszemus şimdilik düşüncem böyle bu arada anket sonucu 15-8 tefal önde :)

illa Tefal le değişim yapmıcam zaten aldığım yerde tefal var mı bilmiyorum yoktur heralde..

bende model olarak Hisar'ı beğendim aldım.. ama Tefal de iyi marka yani kullananlar memnun..

eğer değişirsem tencere takımını başka birşeyle değiştiricem..tefal tencereyide baka yerden alırım.. senin başka tavsiyen mi var lilyumcum ?

ankete oy kullanmadım
ama bunların arasından tabi ki tefal.
teflon istiyorsan tabii.
ben çelik tencere düşündüğüm için şu an onu söyliyim sana. emsan ın modelleri çok hoşuma gidiyo. bu sene yeni seri çıkardılar. onunda bi sitesine bak

Kızlar hem hisar hem trfal satan bir tanıdığımız var tefal önermiyor Çinde üretilyormuş, hisar çpk daha kaliteli dedi.

Ayrıca tefal ürünleri kullanmış biri olarak, cemin özel bir serisi var platinium diye 2 senedir kullandım çizik bile yok, bir inceleyin bayanlar bana hak vereceksiniz.

tefalin ikli tencere setini almayı düşünüyorum migroslarda tanşaslarda var 60lira ii mi fiyatı sizce alıyım mı?

Tefal setinin aynısı çeyizimde var, tefal bayiinden aldım, fiyatı çok pahalı alışveriş merkezlerinden tek tek alırım daha uygun olur dedim. Alışveriş merkezlerinde satılan tefallere bak ondan sonra karar ver dedi eleman. Baktım cidden dağlar kadar fark var. O yüzden güvenilir bir yerden almak çok önemli. Hisarda çok kaliteli bir marka. Değiştiremezsen hiç üzülme canım, iyi günlerde kullan hisarın modelleri de çok şık...

hepimiz iyi günlerde kullanalım tatlım sağol olumunekankayizsmile

ama gerçekten öyle büyük marketlerde satılanların kalitesi kesinlikle aynı değil zaten fiyat olarak karşılaştırınca da anlaşılıyor..

ben hisar tencerelerimi çok sevdim ama modellerini :) kalitesi dediğiniz gibi hisar yani senelerin markası bu kadar ikilemde kalmaya gerek yok :lepi:

bende tefalin tava setini almaya karar verdim zaten tavam yok çeyizde onları tefal alırım birde günlük bir tenceremide tefalden alırım..

ee bu kaa yeter heralde şimdilik :sm_cool:

Canım öncelikle iyi günlerde kullannn aldıklarınıı :hulya:

Asıl meseleye gelince ankette tefal için oy kullandım ancak bu model ve rengi bence güzel değil :kedi: ışlevine bak diyenler olacak tabiki, ama ben hem güzel görünmeli hem kaliteli olmalı diye düşünüyorum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Tefalin kampanyasını duyunca bende hemen attım kendimi en yakın tefale ama rengi ve modeli hiç hoşuma gitmemişti. Buarada da greenpandan bir set yaptım kendime ve tefalden günlük kullanım için 2 tencere alıp kapatayım bu yapışmaz grubunu diyodum. Şimdi hiç aklımda yokken senin hisarlara taktım kafayı çok şirinler sositososito Hem tencere sayısı fazla kafamçokkarıştı Şimdi ne yapsam bilemedimm :(

Son düzenleme:
Canım öncelikle iyi günlerde kullannn aldıklarınıı :hulya:

Asıl meseleye gelince ankette tefal için oy kullandım ancak bu model ve rengi bence güzel değil :kedi: İşlevine bak diyenler olacak tabiki, ama ben hem güzel görünmeli hem kaliteli olmalı diye düşünüyorum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Tefalin kampanyasını duyunca bende hemen attım kendimi en yakın tefale ama rengi ve modeli hiç hoşuma gitmemişti. Buarada da greenpandan bir set yaptım kendime ve tefalden günlük kullanım için 2 tencere alıp kapatayım bu yapışmaz grubunu diyodum. Şimdi hiç aklımda yokken senin hisarlara taktım kafayı çok şirinler sositososito Hem tencere sayısı fazla kafamçokkarıştı Şimdi ne yapsam bilemedimm :(

Ezgi'cim Tefal'in kalitesi tabiki tartışılmaz benimde yengem yıllardır tefal kullanıo çok memnun ama o görünüşten çok işleve önem vermiş..tencereleri pek süslü püslü değil ama memnun..

bende gittim baktım tefal bayiine..model dediğin gibi hoş değil..ve aslında çok fazla tava var sette..birde çorba tenceresinin kalitesini beğenmedim..

eğer fazla tencerem olsun diyorsan benim seti de düşünebilirsin.. benim çeliklerle birlikte baya bir tencerem oldu ne yemekler yapıcam çok merak ediorum kafamçokkarıştı

bende aldıgın hisar setinden aldım
henüz kullanmadım ama
annemin tecrübelerine dayanaraktan hisar diyorum

sağol tatlım sevindim sende güle güle kullan tencerelerini kaydirigubbakcemile2

bende hisar setini alacagım hatta çelik tencere olanlarla birlikte bayıldım doğrusu tefal güzel ama dedikleri gibi çinde üretiliyormuş satıcının dediğine göre o durum şöyleymiş tefalin çinde fabrikası varmış çalışanlar az para aldığı için orda üratiliyormuş.ben hisarın setini alacagım gerekirse tefalden ekleme yaparım

bence ikisini de almaaklinialirimsmileyapışmaz tava olarak bişey almak istioyosan dökümleri neden düşünmüyorsun?tefal de olsa hisat da olsa sonuçta teflon ve zararlı.döküm al derim ben naçizaneyerimseniben

bence ikisini de almaaklinialirimsmileyapışmaz tava olarak bişey almak istioyosan dökümleri neden düşünmüyorsun?tefal de olsa hisat da olsa sonuçta teflon ve zararlı.döküm al derim ben naçizaneyerimseniben

1 tane dokum aldim denemek icin ceyize ama yorumlar pek ic acici degil dokumlerle ilgili..

Back
X