Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tefal in adı actifry olan yeni bir fritöz makinesi çıkmış.1kg patatesi 1kaşık yağda kızartabiliyormuş.çok ilgimi çekti.o nedenle merak ettim acaba aranızda kullanan var mı,?yorum yapabilirmisiniz
evt benimde çok hoşuma gitti deneyen kimseyle karşılaşmadım henüz yeni bir ürün sadece patatesde değil herşeyi kızartıyor . fiyatı fazla ama bence 450 tl idi çünkü
evt benimde çok hoşuma gitti deneyen kimseyle karşılaşmadım henüz yeni bir ürün sadece patatesde değil herşeyi kızartıyor . fiyatı fazla ama bence 450 tl idi çünkü
Bence onu alacağınıza fırında yapın patates kızartmasını. Zaten o fritöz de 45 dk'da yapıyormuş.Tadı da haşlama kızartma arası oluyormuş. Fırındaki gibi yani.
bende çok heveslenmiştim ama çok pahalı bide 45 dk da pişiriyormuş ve kocaman bi alet.Vazgeçtim almaktan fırında yapıyorum karışık kızartma ya da tek tek canım nasıl istiyorsa hem zahmetsiz hem sağlıklı hemde ucuz.Üstünede yoğurt ve bol sarımsaklı domates soss.Nefisss...