• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tefal aktıfry kullanan var mı?

tavuk sote de tavuğun hangi bölümünü yapıyorsun. ben göğüs yapmıştım da yağsız olmuştu.ama but kısmı daha yumuşak olur sanırım..
ya ,çiğden kuşbaşı yapan var mı. sanmıyorum. kısa sürede pişireceğini .düdüklü gibi olması imkansız. ona aklım yatmadı benim.

eşimin ısrarlarıyla 1 ay önce internetten 330 tl aldık..yemek kitabıda vardı..tatlısından pilavına sotesinden kızartmasına herşey var bu kitapta.ben sote kızartma ve tavuk pişirmiştim..adeta parmaklarımızı yedik..önce tavuğu yıkayıp derilerini atmadan pişirdim..ve nerdeyse yarım su bardağı yağ çıktı..bunun 1 kaşığıylada patates kızartmıştım..valla kızlar tadına doyum olmuyor..fiyatı tuzlu ama değer bence..

bütün tavuğu parçaladın ve makinede pişirdin. pişerken çıkan yağı ayırdın .bir kaşık tavuk yağı ile patatesaleri kızarttın. yanlış mı anladım yoksa. bir de kaç dakikada pişirdin. yazarmısın?

taklidi çıkar diye 1 senedir bekliyorum bu ğidişle taksitle alacagım sanırım

bende ilk ciktiginda heveslenmistim, almak istiyordum sonra bir tanidigim, kullanan bir arkadasinda frit yemis saman gibiydi sen bilirsin ama bence alma dedi..
sonra vazgectim o zaman 150 euro idi suan ne kadar bilmiyorum ama tavuk filan yazmissinizya ... yine acaba diye soruyorum kendime :))

bütün tavuğu parçaladın ve makinede pişirdin. pişerken çıkan yağı ayırdın .bir kaşık tavuk yağı ile patatesaleri kızarttın. yanlış mı anladım yoksa. bir de kaç dakikada pişirdin. yazarmısın?

evet canım doğru anlamışsın..tavuğu yıkayıp derisiyle attım 30 dk ayarladım..nar gibi kızarıyor.sonra çatalla tavukları alıp yağınıda bardağa döküyorum..sonra patatesleri atıp bu yağdan bir kaşık ekliyorum..

güzel fikir .paylaşım için teşekkürler.
yalnız tavuğun tamamını koyabiliyormusun hazneye. hiç bütün tavuk denemedim de...

Su an Almanyada bu aletin büyük boyu,yani 1,5 kilo patates kizartanlar cikti.Kullanan arkadaslar,sizce kücük boyu yeterlimi?Daha büyügü iyi olurdu dediginiz oldumu?Bende almisken tam olsun diyorum ama büyük boyu 279 euro kücügü 153 euro.Bosuna bukadar fark vermek istemiyorum.Fikir verirseniz memnun olurum.

büyüklük aslında aile nin kalabalıklığına da bağlı.1.5 kilo da çok fazla büyük değil .biz 3 kişilik aileyiz.bize 1 kiloluk yetiyor.bu bile mutfakta fazlası ile yer kaplıyor bence....
ihtiyaçlar değişir kişiye göre...

bnde almak istiyorum ama internettenyaptığım araştırmaya göre çok şikayetçi olan var..kararsız kaldım..

bana eşi aldı anneler gününde.patates kızarttım gerçekten çok lezzetli oldu.kanat yaptım bayıldık resmen.köfte kızarttım çok hafifi oldu.internetten aldığımız için yemek kitabı Türkçe çıkmadı bu yüzden sınırlı yemek yaptım.kitap gelir gelmez deneyip paylaşıcam deneyimlerimi.

bende kullanıyorum 1 senedir çok memnunum bütün paarçaları çıkıyo makinada yıkanıyo,patates,tavuk ve kestane pişirdim harika oluyo misafir geliceği zaman pratik ocak ve fırın bana kalıyo şipşak yemek hazırlıyorum yardımcım benim...

Back