Tefal aktıfry kullanan var mı?

avenerica

ikinci kuşum geliyor...
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.177
Puanlar
698
Yer
Diğer
ARKADAŞLAR HANİ ŞU 1 KAŞIK YAĞLA PATATES KIZARTAN FRİTÖZ VAR YA ONDAN ALIP KULLANAN R MI MEMNUN MUSUNUZ BİZİM BURDA BİR YER PİYASAyA GÖRE BAYA UCUZ SATIYOR GERÇİ YİNEDE UCUZ DEĞİL AMA 370 / 20 TAKSİT EŞİM ALMAK İSTİYOR BENDE İYİCE ARAŞTIRIP TA ALMAK İSTİYORUM

tefal mağ. gördüm patates kızartmışlardı görüntüsü hiç hoş durmuyordu 490 tl.
bu fiyata değer mi bilmiyorum
kimse cevap yazmamıştı uzun süre funmakcığım ben yazıyım dedim
aldıysan da iyi günler de kullan

çok pahalı yaa bence gerek yok ama genede siz bilirsiniz almışsanız ii günlerde kullanın....

bende almayı çok istiyorum ama biraz ucuzlasın öylee... bende mağazada gördüm hatta uygulamalı gösterdiler çok lezzetliydi. hani 1 kaşık yağya acaba tadı haşalama gibimi oluyor diyordum ama hiç farkı yok bence büyük yağ tasarrufu... ayrıca birde katalogu vardı yanında ne pişirebileceğimizle ilgili birçok seçenek vardı sadece kızartma yapmıyor yani...

bence almayın gereksiz gibi geliyor bana hem de çok pahalı.

kzılar yok daha almadım ondan önce dyson süpürge ve tefal clipso alacağım ancak 8 lt liği şu anda ucuz bir sitede. napsam ona da karar veremedim 6 lt mi 8 lt mi ikiside aynı fiyat

Kızlar bence bu actifry in elektrik tüketimini de bilmek lazım, ben tanıtım videosunu izledim, patatesler yağdan çok ısının etkisiyle kızarıyor. Bu ısı elektrikler elde edildiğine göre elektiriği çok çekiyo olmalı...

evt katılıyorum sana cnm ve sitesine baktım Güç: 1400 W dior sizce bu fazlamı peki kızlar?

bi arkadaşım almış o çok memnun patates ve tavuk kızartmasını çok güzel yapıyomuş çok yaglı olmadıgı için hafif oluyo diyo ama biraz pahalı işte

bende istiom ama çok pahalı benim daha clipsom bile yok :1no2:

Neresinden bakarsan bak, her yönden ÇOOOOOOK PAHALIIIIIIIII.
nasılsa yakında muadilleri çıktıkça, fiyatı düşecektir, yada iyi bir markanınki daha cazip gelecektir.
Benim eşimde Tefal hastası. Neyi çıksa alırdı, artık alacak bişey kalmadığından bir müddettir unutmuştu ordan alışveriş yapmayı. Bebek doğunca buhar mkn. almamızla aynı tutkusu hortladı. Ama ben o alete o parayı asla verdirmem.

valla bende alcam kızlar 380 buldum.Biz seviyoruz sote ve kızartam tarzı yemekleri.Bende alcam hem saglıklı hem lezzetlı,ben yaga karsıyım zaten bu 1 kasık yagla ne ısler yapıyor ya.Hem tefal gereksız urun cıkartmaz.Herkes bunun peşinde.Kendım için buyuk ıyılık yapmıs olcam hem ocak da batmaz ben mutfakta balıga ve kızartmaya karsıyım ne kadarda sevsem artık bol bol yaparım.Bence dusunmek bıle sacma yemekteyız progda da ızledım guzel bır sey fıyatınada deger cunku adı ustunde tefal:))

Patates dışında neler kızartıyo bilenler söyleyebilirmi?

tum kızartmaları yapıyormus aklınıza ne gelırse.Ama balık olmaz sanırım...

Ben bu ürünü çok beğendim balık hariç herşeyi kızartabiliyormuşsun ama fiyatı çok yüksek
400 - 500 TL ye alınacak bi ürün değil
bi teknoloji markette görmüştüm tanıtımını patates kızartmışlardı hatta tadına bile baktık
çok beğendik herşeyi çok güzel ama işte çok pahalı

çok çok çok pahalı ya,
guzel ürün ama cok pahalı,
zaten ben evlenınceye kadar ohooo neler cıkar daha ucuzlar ya da.

arkadaşlar ben çeyizime bunu almayı düşünüyorum. araştırdım diğer fritözlere göre çok sağlıklı... patetes olayına gelince hazır patatesi 15-20 dk. da evde kesilmiş patatesi 20-25 dk pişiriyormuş ve 1 kaşık yağ ile... internette 328 tl ye satıyorlar... haberiniz olsun...

donmuş hazır patates 30 dk.evde soyulan patates en az 40 dk da kızartılıyor.ben bazen havuç,mantar vs. de kızartıyom.et ve hamur işi denemedim .

ben de kullanıyorum....dondurulmuş olarak hazır aldığım patatesleri hiç yağsız kızartıyorum...Ama patates ayıklayıp kızartacaksam eger bir kaşık yag koyuyorum....çok leziz oluyor....ayrıca tavuk sote falan da yapıyorum hiç yağsız çok güzel oluyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…