Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende bir seneden fazladır tefal kullanıyorum ve çok memnunum. Hatta tefalin kendi mağazasından alınca sigorta yapıyorlar ve bir sene süresince geçerli oluyor. Benim tefalin kapağında bir sorun oldu hemen değiştirdiler sigortalı olduğu için. Sigortası yoksa ekstra para verince değiştiriyorlar. Ama çok memnunum. Her şeyi yapabiliyor ve çok güzel yapıyor. İyikide almışım hiç pişman değilim heleki çalıştığım için çok işime yarıyor.
Kızlar birşey sorucam,bende aldığım actifryı kullandım,tavuk sote yaptım çok güzel oldu,henüz kızartma yapmadım ama sorum şu..kızartma yaparken karıştırıcı aparatı kullanıyormuyuz??yoksa onu çıkarıp ortası boş şekildemi kullanıyoruz?
ani bi kararla bende aldım actfry 350 liraya 12 taksit.ama umduğumu fazla bulamadım neden derseniz bu fiyata bi makinada program yok.yani herşey aynı ısıda pişiyor sadece süre farkediyor ve de otomatik kapanma yok nasıl olmaz çok garip .hem hazır hemde elde patates kızartması denedim güzeldi ama soğutmadan yiyeceksiniz çabuk sertleşiyor.biber kızarttım cidden nefis hani içi çekirdekli kalın olanlardan.
kanat ve tavuk pirzola yaptım güzeldi ama fırın tadı yok söyleyim.
heveslendim aldım .zaten 2 senedir bakıyordum.en güzel yönü bence en cazibi koku yok.normalde tüm ev kokar tencerede kızartınca ama bunda çok az.benim aspiratör iyi değil balkonda yok bu nednele benim için avantajlı.