- 28 Ekim 2015
- 956
- 1.006
- 113
- 48
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
yorgunluk ve uykulu olma durumum yüzünden doktora başvurdum tahlil vs yapildi sıkıntı çıkmadı. Doktor da bana antidepresan yazmış. Fakat ben antidepresan konusunda çok tedirginim beyin fonksiyonlarımı bozup daha fazla uyku yapmasından korkuyorum. Kullananlar fikir verebilir mi ?
Doktora gidip sonra doktorun verdiği teşhisi beğenmeyip soru soranlara kızıyorum ben...Niye gittin ki o zaman doktora? Bizler senin doktorundan daha mı iyi bileceğiz? Doktorun ne diyorsa onu yap. Kafana yatana kadar soru sor. Yine de yatmazsa başka başka doktorlara git ama "doktorlara" git; KK üyelerine sorma ilacı kullansam mı kullanmasam mı sizce diye...
ben de aynı şikayetler ile gitmiştim insülin direnci çıkmıştı.
Doktora gidip sonra doktorun verdiği teşhisi beğenmeyip soru soranlara kızıyorum ben...Niye gittin ki o zaman doktora? Bizler senin doktorundan daha mı iyi bileceğiz? Doktorun ne diyorsa onu yap. Kafana yatana kadar soru sor. Yine de yatmazsa başka başka doktorlara git ama "doktorlara" git; KK üyelerine sorma ilacı kullansam mı kullanmasam mı sizce diye...[/fikir edinmenin yanlış bir tarafı yok...Nihayetinde konu sahibi son kararı kendisi verecek , maalesef her zaman doktor doğru teşhis koymayabilir.Bir ilaç fuaryası var gidiyor bence uyanık olmak lazım. Teşekkürler...
ım benim antidepresan değil paksil kaygı bozukluğu ilacı ben kullanıyorum çünkü.Tekrar geçmiş olsun...bana antidepresan yazıyorum demedi diyorum dinç hissedecegin bir ilaç yazıyorum dedi. Sonra alınca farkettim antidepresan olduğunu. Kizıyorsan kız ayrıca istediğimi sorarım
Yani uyuşukluk ille de depresyondan olacak diye bir şey yok ki.
Vitamin eksikliği olabilir, aşırı şeker tüketiminden olabilir, B vitamini eksikliği olabilir. Depresyonla yazdıklarınıza bakılırsa bence alakanız yok. Gevşetici ne alaka bilemedim ya metabolizma bozukluğunuz varsa?? Tirotinize baktırdınız mı?
Yani uyuşukluk ille de depresyondan olacak diye bir şey yok ki.
Vitamin eksikliği olabilir, aşırı şeker tüketiminden olabilir, B vitamini eksikliği olabilir. Depresyonla yazdıklarınıza bakılırsa bence alakanız yok. Gevşetici ne alaka bilemedim ya metabolizma bozukluğunuz varsa?? Tirotinize baktırdınız mı?
ya benden sadece kan tahlili istedi onda D vitamini eksikligi çıktı. Tiroid için ayrı bir işlem gerekiyor sanırım ona da bi baktirayım
umarim ise yarar . benim d vitaminim 7 küsür cikmisti doktor haftada 1 dediama soyledigi sureden sonra canim istedikce kullanmaya devam ettim abartmamak kaydiyla . bi zararini gormedim zaten recetesiz satiliyor ampulun icindede aycicek yagi varevet evet tamamen aynı durum ders calisamiyorum boynum ağrıyor sabah uykulu kalkıyorum. Bana da ampul verdi ama ayda bir ise yarar inşallah bana da
Benim de senin gibi sorunlarım vardı. Doktorum hiç bir şeyin yok dedi. Başka doktora gittim. Yeterli beslenemiyor olabilirsin dedi. Artık yediğimiz sebzeler, meyveler doğal değil dedi. Bir de daha sonraları gece bacağıma kramp girmeye başladı. vitamini eksikliğinden oluyormuş.
Ben balık yağı hapı ve arı sütü poleni içmeye başladım. Eczanede satılanların hiç bir etkisini göremedim. Bunlar çok iyi geldi, krapm falan girmiyor bacağıma. Epey farkettim çok yorgun oluyordum. Bence başka bir dr a daha git.
istemsiz kramplar magnezyum yada demir gibi seylerin eksikliginden olur, yediklerinize dikkat edin yada takviye alin. mesela magnezyum tabletleri regl haftasindan once kullanirsaniz kramp seklindeki sancilarada iyi geliyor aklinizda bulunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?