tedirginim

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.610
22.480
598
yorgunluk ve uykulu olma durumum yüzünden doktora başvurdum tahlil vs yapildi sıkıntı çıkmadı. Doktor da bana antidepresan yazmış. Fakat ben antidepresan konusunda çok tedirginim beyin fonksiyonlarımı bozup daha fazla uyku yapmasından korkuyorum. Kullananlar fikir verebilir mi ?

İlk etapta uyku yapar, sonra düzelir uyku düzenin hatta uykusuzluk yapar. Ama bu kullandığın antidepresana göre farklılık gösterir, mesela xanax ile lustral bir değildir...
Doktorunun bunun açıklaması gerekiyordu bir de, garip geldi...

Bir mesajında evde olduğundan bahsetmiştin. Belki bu durum canını sıkıyordur. İnsanın oturdukça oturası,uyudukça uyuyası geliyor.

annem de öyle diyor fakat inan ki uyumak istemiyorum ders çalışmam lazim dinç olmam lazım ama yapamiyroum 12 saat uyusam bile uyumamıs gibi kalkıyorum

doktor bana dedi ki dinç hissedeceksin bi süre sonra ama ben tahmin etmemistim antidepresan olduğunu. Bu arada paxil yazmış

Bana da auralı miğren teşhisi kondu, ilaç olarak da 2 tane antideprasan yazıldı,
Tamam antidepresan kullanılması gereken durumlar vardır ama bunun da biraz şeyini çıkardılar.

Bana da auralı miğren teşhisi kondu, ilaç olarak da 2 tane antideprasan yazıldı,
Tamam antidepresan kullanılması gereken durumlar vardır ama bunun da biraz şeyini çıkardılar.

migrene antidepresan mi yazmis doktor yuh ya..
bendeki aurali mi bilmiyorum ama canimi okuyor,agri kesici bile almiyorum,gidip erkenden yatagima tunuyorum.

Sen ilk etapta yediklerini düzenlemeye çalış,
karbonhidratı en aza indir, mümkün olduğunca protein agırlıklı beslen,
Yeme düzeninden kaynaklanabilir, yorgunluk hissi.

İki kez kullandım ilaç. Kendimde değildim, uyuşmuştum.
Benim durumum farklıydı tabii.
Bu durumda neden ilaç başlandı ki size?
Ben olsam kullanmazdım, ağır yan etkileri olabiliyor çünkü.

migrene antidepresan mi yazmis doktor yuh ya..
bendeki aurali mi bilmiyorum ama canimi okuyor,agri kesici bile almiyorum,gidip erkenden yatagima tunuyorum.

Evet bende şaşırdım hatta o anki şaşkınlıkla antidepresan ne alaka bile dedim doktora.
Oda beyinde ki damarların biraz genişlemesi lazım gibi bi sürü şey söyledi.
Benim ki önce bir 10 dakika görüş açım bozuluyor, bu agrının gelecegini gösteriyormuş. 10 dakika sonra şiddetli bi şekilde başlıyor. Beyin Mr, eeg, hepsine bakıldı. teşhis bu.
migren denen illetin bu denli sarsıcı oldugunu hiç tahmin etmezdim. sanada çok gecmiş olsun

Sen ilk etapta yediklerini düzenlemeye çalış,
karbonhidratı en aza indir, mümkün olduğunca protein agırlıklı beslen,
Yeme düzeninden kaynaklanabilir, yorgunluk hissi.
D vitamini eksikligi çıktı onun için takviye kullanicam o da yorgunluk yapıyormuş.

onun haricinde beslenmem çok düzgün aslinda

tahlillerde D vitamini degerine bakildi mi ?

canım bence senin moralin bozuk. uykulu ve yorgun olman bundandır. hasta masta değilsin niye ilaç yazmışki. ayrıca paxil kaygı bozukluğuna veriliyor. yani biraz kendini şimartman lazım. arkadaşın varsa gez dolaş, komedi filmleri programları izle, hobi bul vs. yani ne biliyim moral yükseltici bir şeyler lazım sana bence.

doktor bana dedi ki dinç hissedeceksin bi süre sonra ama ben tahmin etmemistim antidepresan olduğunu. Bu arada paxil yazmış

Paxil orta derece bir ilaç, eğer vermişse kullan verdiği süre zarfında. İlk zamanlar uyku yapacak 1 hafta kadar, sonra normal sürecine başlayıp bir gün tam bir ODUN olarak uyanacaksın. Böyle hiçbir şeye tepki vvermeyen, sinirlenmeyen, üzülmeyen, acıkmayan... Elinden gelse wc ye bile gitmeyeceksin, ama işe yarayacak sorunun her neyse... Sonra bir de bırakma olayı var tabi, gene başladığın gibi zor bırakacaksın...

tahlillerde D vitamini degerine bakildi mi ?
simdi gordum bakilmis. bendede aynisi oluyordu. ozellikle gecen sene ders calismak isteyince kitaba bakarken felan sirtim boynum agriyordu . uykum olmuyordu ama hep yatmak istiyordum . Devit ampul verdi doktor onu ekmegine surerek yada cayina sutune katarak kullan dedi haftada bir duzelmisti baya

işte inan 1 haftadır geziyorum alışveriş yapiyorum hiçbir sorunum yok ama çok da mutlu olamıyorum öyle yani

evet evet tamamen aynı durum ders calisamiyorum boynum ağrıyor sabah uykulu kalkıyorum. Bana da ampul verdi ama ayda bir ise yarar inşallah bana da

Ben olsam kullanmam ,kullanma canım bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…