- 10 Eylül 2011
- 5.610
- 22.480
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Bir mesajında evde olduğundan bahsetmiştin. Belki bu durum canını sıkıyordur. İnsanın oturdukça oturası,uyudukça uyuyası geliyor.
İlk etapta uyku yapar, sonra düzelir uyku düzenin hatta uykusuzluk yapar. Ama bu kullandığın antidepresana göre farklılık gösterir, mesela xanax ile lustral bir değildir...
Doktorunun bunun açıklaması gerekiyordu bir de, garip geldi...
Bana da auralı miğren teşhisi kondu, ilaç olarak da 2 tane antideprasan yazıldı,
Tamam antidepresan kullanılması gereken durumlar vardır ama bunun da biraz şeyini çıkardılar.
migrene antidepresan mi yazmis doktoryuh ya..
bendeki aurali mi bilmiyorum ama canimi okuyor,agri kesici bile almiyorum,gidip erkenden yatagima tunuyorum.
D vitamini eksikligi çıktı onun için takviye kullanicam o da yorgunluk yapıyormuş.Sen ilk etapta yediklerini düzenlemeye çalış,
karbonhidratı en aza indir, mümkün olduğunca protein agırlıklı beslen,
Yeme düzeninden kaynaklanabilir, yorgunluk hissi.
tahlillerde D vitamini degerine bakildi mi ?yorgunluk ve uykulu olma durumum yüzünden doktora başvurdum tahlil vs yapildi sıkıntı çıkmadı. Doktor da bana antidepresan yazmış. Fakat ben antidepresan konusunda çok tedirginim beyin fonksiyonlarımı bozup daha fazla uyku yapmasından korkuyorum. Kullananlar fikir verebilir mi ?
tahlillerde D vitamini degerine bakildi mi ?
doktor bana dedi ki dinç hissedeceksin bi süre sonra ama ben tahmin etmemistim antidepresan olduğunu. Bu arada paxil yazmış
simdi gordum bakilmis. bendede aynisi oluyordu. ozellikle gecen sene ders calismak isteyince kitaba bakarken felan sirtim boynum agriyordu . uykum olmuyordu ama hep yatmak istiyordum . Devit ampul verdi doktor onu ekmegine surerek yada cayina sutune katarak kullan dedi haftada bir duzelmisti bayatahlillerde D vitamini degerine bakildi mi ?
canım bence senin moralin bozuk. uykulu ve yorgun olman bundandır. hasta masta değilsin niye ilaç yazmışki. ayrıca paxil kaygı bozukluğuna veriliyor. yani biraz kendini şimartman lazım. arkadaşın varsa gez dolaş, komedi filmleri programları izle, hobi bul vs. yani ne biliyim moral yükseltici bir şeyler lazım sana bence.
simdi gordum bakilmis. bendede aynisi oluyordu. ozellikle gecen sene ders calismak isteyince kitaba bakarken felan sirtim boynum agriyordu . uykum olmuyordu ama hep yatmak istiyordum . Devit ampul verdi doktor onu ekmegine surerek yada cayina sutune katarak kullan dedi haftada bir duzelmisti baya
Ben olsam kullanmam ,kullanma canım bence.yorgunluk ve uykulu olma durumum yüzünden doktora başvurdum tahlil vs yapildi sıkıntı çıkmadı. Doktor da bana antidepresan yazmış. Fakat ben antidepresan konusunda çok tedirginim beyin fonksiyonlarımı bozup daha fazla uyku yapmasından korkuyorum. Kullananlar fikir verebilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?