Tedavinin başında igneleri kullanirken e2 takibi

patiliseker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
1.653
512
123
Kizlar yumurta toplamadan önce e2 degeriniz takip ediliyor muydu? Yukselerek devam etmesi gerekiyor benim ilk kontrolumde 103 cikti uzuldum biraz

Evet sürekli gidip kan verdim ben de . NEden uzuldunuz anlayamadım? İlk kontrolde çıkan sonuç bu demişsiniz. Zamanla artacak demişsiniz. Yani kendiniz de normal olduğunu biliyorsunuz

Evet sürekli gidip kan verdim ben de . NEden uzuldunuz anlayamadım? İlk kontrolde çıkan sonuç bu demişsiniz. Zamanla artacak demişsiniz. Yani kendiniz de normal olduğunu biliyorsunuz
:)) yok yumurta basina 150 faln dediler burda okumustum sanirim ondan az geldi uzuldum sizin nasildi

Kizlar yumurta toplamadan önce e2 degeriniz takip ediliyor muydu? Yukselerek devam etmesi gerekiyor benim ilk kontrolumde 103 cikti uzuldum biraz
Ya yanlış hatırlamıyorsam edildi ama benim değerim baya yüksekti. Kan verdim hep. Sanirim 2gune bir verdim yumurta toplandıktan sonra donduruldu bu değerle transfer olmaz demişti

Canım baktim simdi seninkinden daha kötüymüş 34le başlamış 1490la bitmiş benim e2 sonucum dondurulmuş 3 tane yumurtam var dert etme

Canım baktim simdi seninkinden daha kötüymüş 34le başlamış 1490la bitmiş benim e2 sonucum dondurulmuş 3 tane yumurtam var dert etme
Icime su serptin canim, bugun adet olcakmisim gibi hareketlilik var bakalim yarin insallah biseyler daha gorunur, az yumurta ile savasa basladik bakalim sonumuz ne olacak. Iki kez mi toplatsak acaba :))

patiliseker

Başladım mı canım hayırlı olsun İlk değerin düşük olması normal bemce de. Yumurtalar büyüdükçe e2 artacak. 150 değeri ; yumurta olgunlaştıktan sonraki değer zaten. İnşallah kaliteli yumurtaların embriyolar olup hayırlı evlatların olur

Icime su serptin canim, bugun adet olcakmisim gibi hareketlilik var bakalim yarin insallah biseyler daha gorunur, az yumurta ile savasa basladik bakalim sonumuz ne olacak. Iki kez mi toplatsak acaba :))
Benim de az canım 7 tane görünüyordu 5 i dollendi 3 u 5inci güne ulaştı donduruldu kalbini karartma herşey güzel olacak

Cok tesekkur eddrim, bu yolda beraber ayni sehirdeyiz umarim ayni guzel haberleri aliriz

Oo cokmus masallah, demekki benim halim ne olur :)) kac mg kulkandiniz ilaclari
Cok ama kalitesiz iste. Cok olunca kalitesiz oluyor 7 tanesinin 3u dollendi sadece ve 1 tanesi 3.güne gelebildi. O da şuan 37 haftalik ilaçları düşük doz kullandım diye hatırlıyorum gonal f 125 diyesim geliyor ama unuttum valla.

37 den 2800 lere kadar çıkmıştı sonra toplama oldum. Artar daha eğer rezerv probleminiz filan yoksa

Hayirlisi olsun insallah, malesef benim rezervim az o yuzden az yumurta cikti. Opu da anestezide zorlandiniz mi acaba
Anestezi alınınca bir şey hissedilmiyor ama uyanınca ağrıyla uyandım. Bunun sebebi benden 32 yumurta toplanmasaydı. Yumurta azsa ağrı da az oluyor siz rahat olun. Zaten hemen ağrı kesici yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…