- 26 Aralık 2016
- 1.653
- 512
- 123
- Konu Sahibi patiliseker
-
:)) yok yumurta basina 150 faln dediler burda okumustum sanirim ondan az geldi uzuldumEvet sürekli gidip kan verdim ben de . NEden uzuldunuz anlayamadım? İlk kontrolde çıkan sonuç bu demişsiniz. Zamanla artacak demişsiniz. Yani kendiniz de normal olduğunu biliyorsunuz
Ya yanlış hatırlamıyorsam edildi ama benim değerim baya yüksekti. Kan verdim hep. Sanirim 2gune bir verdimKizlar yumurta toplamadan önce e2 degeriniz takip ediliyor muydu? Yukselerek devam etmesi gerekiyor benim ilk kontrolumde 103 cikti uzuldum biraz
Kac yumurtan vardi. Hayirli olsun bebisinYa yanlış hatırlamıyorsam edildi ama benim değerim baya yüksekti. Kan verdim hep. Sanirim 2gune bir verdimyumurta toplandıktan sonra donduruldu bu değerle transfer olmaz demişti
Tesekur ederim. Ultrosonda 30 tane falan vardı. Toplandı 7 tane çıktıKac yumurtan vardi. Hayirli olsun bebisin
Oo cokmus masallah, demekki benim halim ne olur :)) kac mg kulkandiniz ilaclariTesekur ederim. Ultrosonda 30 tane falan vardı. Toplandı 7 tane çıktı
Bir bakıp görsel atayım sana hiç bakmadım ki ben:)) yok yumurta basina 150 faln dediler burda okumustum sanirim ondan az geldi uzuldumsizin nasildi
Canım baktim simdi seninkinden daha kötüymüş 34le başlamış 1490la bitmiş benim e2 sonucumKizlar yumurta toplamadan önce e2 degeriniz takip ediliyor muydu? Yukselerek devam etmesi gerekiyor benim ilk kontrolumde 103 cikti uzuldum biraz
Icime su serptin canim, bugun adet olcakmisim gibi hareketlilik var bakalim yarin insallah biseyler daha gorunur, az yumurta ile savasa basladik bakalim sonumuz ne olacak. Iki kez mi toplatsak acaba :))Canım baktim simdi seninkinden daha kötüymüş 34le başlamış 1490la bitmiş benim e2 sonucumdondurulmuş 3 tane yumurtam var dert etme
Benim de az canım 7 tane görünüyordu 5 i dollendi 3 u 5inci güne ulaştı dondurulduIcime su serptin canim, bugun adet olcakmisim gibi hareketlilik var bakalim yarin insallah biseyler daha gorunur, az yumurta ile savasa basladik bakalim sonumuz ne olacak. Iki kez mi toplatsak acaba :))
Cok tesekkur eddrim, bu yolda beraber ayni sehirdeyiz umarim ayni guzel haberleri alirizpatiliseker
Başladım mı canım hayırlı olsunİlk değerin düşük olması normal bemce de. Yumurtalar büyüdükçe e2 artacak. 150 değeri ; yumurta olgunlaştıktan sonraki değer zaten. İnşallah kaliteli yumurtaların embriyolar olup hayırlı evlatların olur
Cok ama kalitesiz iste. Cok olunca kalitesiz oluyor 7 tanesinin 3u dollendi sadece ve 1 tanesi 3.güne gelebildi. O da şuan 37 haftalikOo cokmus masallah, demekki benim halim ne olur :)) kac mg kulkandiniz ilaclari
Hayirlisi olsun insallah, malesef benim rezervim az o yuzden az yumurta cikti. Opu da anestezide zorlandiniz mi acaba37 den 2800 lere kadar çıkmıştı sonra toplama oldum. Artar daha eğer rezerv probleminiz filan yoksa
Anestezi alınınca bir şey hissedilmiyor ama uyanınca ağrıyla uyandım. Bunun sebebi benden 32 yumurta toplanmasaydı. Yumurta azsa ağrı da az oluyor siz rahat olun. Zaten hemen ağrı kesici yapılıyorHayirlisi olsun insallah, malesef benim rezervim az o yuzden az yumurta cikti. Opu da anestezide zorlandiniz mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?