Tedavim Başladi Kizlar

amor_amor

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2007
1.599
1
42
selam kızlar ya ben bu ay tedaviye başladım menagon 3 kutu kullandım 2 toz 2 su şeklınde sonra prenglı vuruldum oda 2 toz 2 su şu anda karın bölgem yumurtalıklarım çok ağrıyo daha 2 gun önce çatlatma ıgnemı oldum eşimle yakınlaşma dun başladı daha bakalım hayırlısı olsun tup bebek yaptıran arkadaşlar bunu ıyı bılır sızce olucakmı ya .sağda ve solda ıkı tane 26 cm ortada 3 tane 11 er cm yumurtalarım oluşmuştu ama benım tedavı bu doktorum %70 dıyo allahın ıznıyle ama bakalım etrafınızda bu tedavıden olan varmı ya destege cok ıhtıyacım var.öptüm hepinizi

öncelikle tedavin hayırlı olsun .karnın ağrıması yumurtaların çatladığını gösteriyor.siz kendiniz deniyorsunuz olmuycak diye bişey yok.bu sitede o kadar mucizelerle hamile kalan arkadaşlar varki.
eminim bebişiniz size geleceği doğru zamanı bekliyor.pozitif düşün .bol şanslar

slm canım oncelıkle tedavın hayırlı olsun.bende 6 martda asılama yaptırdım p.tesı test yapıp sonucu ogrencem hayırlısı bakalım moralını yuksek tut canım burda hergun mujdelı haberler alıyoruz ihsallah senınde o mujdelı haberını alıcaz yakında hayırlısı ile yumurtaların gayet iyi olusmus bence agrılar olur sakın korkma canım umudunuda hıcbızaman kaybetme allahın ıznıyle olucak ben buna ınanıyorum kendıne iyi bak canım gorusmek uzere

canım hayırlısı olsun. Allah bebeğine en kısa zamanda kavuştursun inşallah.
bende tedaviye yeni başladım oyüzden bu konuda sana bilgi vermem olmayacak ama bende de şuan sancı var demekki normal

bende yarın çatma iğnemi olucam nasipse bakalım senin gibi bende çok heyecanlıyom inş.hakkımızda hayırlısı olur canım.

KIZLAR HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKUR EDRIM.dun kontroldeydım ıkı tane kalmış çatlamayan onlarıda şu anda çatlatıyorum :) diğer işlerede devam :) şimdi adet gunumu beklıycem yanı nısanın 3 ü
doktor gel test yapalım dedı .inanıyorum olacagına olucak hepimizin inşallah.kızlar bır ımtıhandayız şu anda ama en zor görevı verdıler bize inşllah çok mutlu oluruz sonunda.öptüm sızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…