• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tedaviler cevap vermiyor

desert_rose85

...umutsuz...
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2010
427
4
96
Kocaeli
Merhaba,

ben 3 yıllık evliyim, evliliğimizin en başından beri çocuk istiyorduk. Pko tanısı koyulalı 2,5 yıl oldu. ilk tedavim klomen ile başladı, ilk 1ile denedik.2.ci ay 2tane ile. 3 ay 3tane.4 ay 4 tane, fakat hiç birinde yumurtada geliişme kayit edilemedi. sonra ben 6 ay diane 35 kullandım, tedaviye devam etmedim. şehir değişikliği ve doktor değişikliğ oldu ve ben hapımı bıraktım yeniden kontrollere gittim, tekrar klomen uygulandı günde 2 tane ve bu sefer 1 tane folikel elde ettik ve kendiliğinden çatladı. gebelik oluşmadı. eşimi test ettirdik, sorun yok. rahim filmi çektirdim bundada sorun yok. son tedavi olarak gonal f 0,75lik doz 12 gün boyunca vuruldum takibe alındım ve 2 yumurta elde edildi, pregnyl 1500 vuruldum 14günde, 1 tane folikel çatladı biri kaldı. yine gebelik oluşmadı ve ben yine tedaviyi bıraktım. benim halim ne olacak böyle? ilaçlardan bıktım yoruldumda...illede aşılama ve tüp bebek tedavisi mi görmem lazım, şansımız daha mı yüksek olur?

arkadaşlar polikistik over miom yada çikolata kistleri düşmanı olan bir şey keşfettim bende pko luyum 2 aydan beri kullanıorum tavsiye ederim sizede içecek kullanıyorum aloe vera ve kistlerim eridi resmen doktorum en son kürtajla temizlencek başka çaresi yok demişti kontrole gittiğimde ne yaptın dedi korktum kötü bişi varmı dedim ne yaptıysan devam et dedi buna ilave olarak arı sütüde kullanıorum
msn adresimi yazayım geniş bilgi için bana ulaşabilirsiniz daha fazla strese girmein aysegulpat41@hotmail.com mail atın ben dönderim size psikolojinizi daha fazla bozmayın

Merhaba,

ben 3 yıllık evliyim, evliliğimizin en başından beri çocuk istiyorduk. Pko tanısı koyulalı 2,5 yıl oldu. ilk tedavim klomen ile başladı, ilk 1ile denedik.2.ci ay 2tane ile. 3 ay 3tane.4 ay 4 tane, fakat hiç birinde yumurtada geliişme kayit edilemedi. sonra ben 6 ay diane 35 kullandım, tedaviye devam etmedim. şehir değişikliği ve doktor değişikliğ oldu ve ben hapımı bıraktım yeniden kontrollere gittim, tekrar klomen uygulandı günde 2 tane ve bu sefer 1 tane folikel elde ettik ve kendiliğinden çatladı. gebelik oluşmadı. eşimi test ettirdik, sorun yok. rahim filmi çektirdim bundada sorun yok. son tedavi olarak gonal f 0,75lik doz 12 gün boyunca vuruldum takibe alındım ve 2 yumurta elde edildi, pregnyl 1500 vuruldum 14günde, 1 tane folikel çatladı biri kaldı. yine gebelik oluşmadı ve ben yine tedaviyi bıraktım. benim halim ne olacak böyle? ilaçlardan bıktım yoruldumda...illede aşılama ve tüp bebek tedavisi mi görmem lazım, şansımız daha mı yüksek olur?

Merhaba ,

Adetinizde hormon tahlilinizi (fsh ,lh ,e2 ,prl, tsh,st4 ) yaptırmanızı öneririm ek olarak şeker yükleme(75gr 3saatlik) testinizide yaptırdıktan sonra sonuçlarını bana iletebilrseniz size yardımcı olablilirm

Saygılarımla

Back