Tedavi sürecimde anormallik mi var?Yardımm pls!

benbirmelek

♥ 12.o4.2o15 ♥
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2015
323
258
Öncelikle merhabalar herkese 15 aylık evliyim 15 yaşımdan beri pko luyum. sürekli doğum kontroller kullandım. hamile kalmamın zor olacağını bildiğim için evlenir evlenmez kadın doktoruna düzenli olarak görünmeye başladım. 3 ay doğum kontrol sonrası klomen kullanmaya başladım. asıl sorun şurada başlıyor ki, şu zamana kadar halada klomen kullanıyorum. bu kadar uzun süre aynı ilacı devam etmek açıkçası beni tedirgin ediyo.görümcemin tavsiyesiyle 1 senedir gittiğim doktoruma artık güven duyamıyorum. ayrıca bu zamana kadar hiç bir tahlil istememiş olmasıda cabası. 7 - 8 ay sonra hsg, sonrasındada semen analizi istedi. Acaba benmi paranoyaklaşıyorum yoksa şüphelerimde haklı mıyım? Bildiğim kadarıyla klomen tarzı ilaçlar 6 ay tedavi uygulanıyor. Ama benim 1 sene oldu ve ilk zamanlar düzenli kaliteli yumurta üretebiliyorken son 2-3 aydır yumurta kalitem düştü ek olarak menogon vurdurmaya başladım. Klomen bende artık bağısıklık kazanmış olabilir mi? Doktoruma 3-4 aydır aşılamayı önerdiysekte kaliteli yumurta bulursak yapacağımızı söyleyip , yeterli kaliteye ulaşmadığı takdirde ilaç yada iğneyle destekleme şansımız yokmu dediğimdeyse , olumsuz cevap aldık. Ne bir folicasit ne ek bir ilaç ne tahlil ne tetkik nede bi destek. Arada 1 sefer letrasan kullandım ama hiçbir şekilde fayda etmedi hiç yumurtam oluşmadı. En son geçen ay tekrar konuştuğumuzda da yine klomen yada letrasanı bi üst doz olarak vereceğini söyledi. Kızlar kafam çok karışık cidden. Bu ay yıne klomen kullandım ama yumurtaları görmek için kontrole gitmedim bugun yarın yumurtlama günüm doktora gidesim kalmadı hevesim kalmadı. Kızlar k.bakmayın uzun ve karışık oldu umarım derdimi anlatabilmişimdir. Sizden yardımlarınızı bekliyorum lütfen beni yalnız bırakmayın. Başka bir doktor arayışına girmelimiyim. Sizce doktorum eksikmi yada benmi fazla abartıyorum. ne yapmam lazım? Şimdiden teşekkürlerr

Merhaba dilerim tez vakitte bebeğinize kavuşursunuz. Doktorunuzu değiştirme vakti gelmiş. Tedavi önerecek ya da planlayacak yetkinlikte değilim. Ancak yumurta rezervini etkileyen klomen sitrat tarzı ilaçların iki ay kullanımdan sonra vücudun dinlendirip tazelenmesini beklemek gerekir. Sizin gibi pcos hastalarında doz ayarlaması oldukça mühimdir. Kolaylıkla ohss yumurtalıkların aşırı uyarılması sendromu baş gösterebilir. Hsg sonuçlarınız ve semen analizi ile aşılama ve tüp bebek tecrübesi olan bir hekime müracaat ederek deneyin. Pcos özel bir durum. Daha fazla hormon yüklemeyin bedeniniz size daha çok lazım.

Aminnn Allah razı olsun. Dilerim bekleyen herkesin kucağı dolsun. Çok teşekkürler şüphelenmem yersiz değilmiş en azından. Zaten yumurtalıklarım aşırı dirençli ilaçsız yumurtlamam olmuyo. Artık oda kalmıcak belkide böyle devam edersek

Derhal kurtul o doktordan lütfen.
2 kere klomen bir kere çatlatma iğnesi kullanmış birı olaraktan doktoruma 3 .kez de klomen kullanalım dediysem de hayır dedi klomen zararlı başka yöntemler deneyeceğiz başka ilaçlar deneyeceğiz dedi. Ama öncesinde bir rahim filmi çekelim dedi ve ben sonrasında hamile kaldım.
Kesinlikle değişti doktorunu. 6 defa bile zararlıyms klomen kullanımında. Ayrıca hormon testleri yapması gerekiyordu sana. Smear de yapabilirdi. Belli ki işinde tecrübesiz ve bilgisiz insanların hayatlarıyla oynuyor resmen

İçim rahatladı ama bi yandanda hayretler içindeyim evlendiğimden beri gidiyorum ama aklımın bi yanında hep 'acaba' lar vardı. Ayrıca bu 1 sene içerisinde sadece 1 kere çatlatma iğnesi verdi İnşallah iyi bir doktor bulurum Peki klomenden sonra hangi ilacı verdi doktorun?

İlaçsız adet göremiyor musun canım? Görebiliyorsan klomene bunca ay ne gerek var? Ayrıca folik asit olarak inofolic toz kullanmanı tavsiye ederim.

Veremeden hamile kaldim doğal yolla.
İlaç vermeden önce bi rahim filmi çekelim yolumuza bakalım dedi.
Tamam dedim rahim filmi çekildim.
Ardından hemen hamile kaldım. Vakti saati buymuş demekki. Senin de vakti saati var inşallah. Bol bol tevekkül dua et. Ve takmamaya çalış. Biliyorum çok zor ama yeni uğraşlar bulmaya çalış. Kendini dışarı at. İnan evde kaldıkça insan daha berbat oluyor

İlaçsız adet göremiyor musun canım? Görebiliyorsan klomene bunca ay ne gerek var? Ayrıca folik asit olarak inofolic toz kullanmanı tavsiye ederim.
Ha işte bir de bu olay var . Bu kızcağız ilaçsız adet olamıyorsa klomen niye veriyorsun kardeşim?
İlk önce adeti bi duzelsin kendine gelsin . İnofolic ver şeker ilaçları ver glifor gluopchage vs .
Dayamış hemen klomeni. Bilinçsizce hareket edilmiş. Sinir oldum doktora

Evet benim doktorum da bana klomenin fazla kullanılması ilerde tüp bebek yaptırmak istersem bu sefer tüp bebekte şansımı azaltacağını söylemişti

evlenmeden önce 7 ayı geçmişti evlenip ilaca başladım öyle düzeldi adetim. ilaçsız ne yumurta ne yumurtlama ne adet olmuyo Folicasit için doktora söylediğimde gerek yok dedi ama ben yinede folic-1 aldım kullandım. bide doktorum izinliyken farklı doktora yönlendırdıler o bana oceanplus balık yağı çok faydalı gelir dedi şimdi ikisinide kullanıyorum 1 aydır

inşallah rabbim bizede nasip eder. ilk 3 ay ginera verdi sonra başladı klomene. bikaç ay öncede glikofen verdi. folikasit kullanmam gerekmezmi dedim gerek yok dedi. doktor izindeyken başka doktora gittim ben söylemeden kendisi yazdı folic-1 ve oceanplus balık yağı. bunları kullan faydası olur dedi.

Evet benim doktorum da bana klomenin fazla kullanılması ilerde tüp bebek yaptırmak istersem bu sefer tüp bebekte şansımı azaltacağını söylemişti
eşimle aşılama hakkında konuştuk geçen ay kaliteli yumurta bulursak yapcaz diyo ama kaliteli yumurta için bi çabası yok. bide kaç senelik evlisin dedi 1,5 diyince erkenmiş 2-3 sene olsaydı direk tüp bebek derdim dedi. yani daha erken sana klomen veriyim sen oyalan demeye geliyo resmen. aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyo. bu saatten sonra başka doktor nasıl bulucamda güvenicemm

Şimdi sanasıl tavsiyem ne biliyor musun . Adetin 7. Gunü soğan suyu içmeye başla 15 gün ic. Düzene girene kadar iç bunu. Sonra eczaneden inofolic toz al sabah 2 poşet akşam 2 poşet iç. Gluopchage 850 mg iç sabah akşam. Seninle ayni durumdaydım ve bunları yaparak hamile kaldım. Ve gittiğim doktor çok iyi volkan doktordu sayılı doktorlardan

İnşallah konu sahibinde böyle bi sorun olmaz. Tanımasam da acayip üzülürüm

Tabi ki Allah korusun rabbim kimseyi evladın varlığıyla da yokluğuyla da imtihan etmesin...

benbirmelek canım inofolik tozu bir araştır istersen. Polikistik overlilerde yumurta kalitesini arttıran bir folik asit bu. İnşallah en hayırlı zamanda rabbim sana da evlat sahibi olmayı nasip eder

Soğan suyu aklımda her zaman ama bi türlü başlayamadım. günde 1 keremi sogan suyu. Ve doktorun istanbuldamı

Aminnn. Ay ne güzell bizimde 1,5 senemiz olucak inşallah bizde kavuşuruz mücizemize. darısı başımıza olsun inşallah. ayrıca inofolic tozuda araştırıccamm mutlaka. valla allah ikinizdende mavikara razı olsun yardımınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…