- 16 Ağustos 2015
- 323
- 258
-
- Konu Sahibi benbirmelek
Aminnn Allah razı olsun. Dilerim bekleyen herkesin kucağı dolsun.Merhaba dilerim tez vakitte bebeğinize kavuşursunuz. Doktorunuzu değiştirme vakti gelmiş. Tedavi önerecek ya da planlayacak yetkinlikte değilim. Ancak yumurta rezervini etkileyen klomen sitrat tarzı ilaçların iki ay kullanımdan sonra vücudun dinlendirip tazelenmesini beklemek gerekir. Sizin gibi pcos hastalarında doz ayarlaması oldukça mühimdir. Kolaylıkla ohss yumurtalıkların aşırı uyarılması sendromu baş gösterebilir. Hsg sonuçlarınız ve semen analizi ile aşılama ve tüp bebek tecrübesi olan bir hekime müracaat ederek deneyin. Pcos özel bir durum. Daha fazla hormon yüklemeyin bedeniniz size daha çok lazım.
Derhal kurtul o doktordan lütfen.
2 kere klomen bir kere çatlatma iğnesi kullanmış birı olaraktan doktoruma 3 .kez de klomen kullanalım dediysem de hayır dedi klomen zararlı başka yöntemler deneyeceğiz başka ilaçlar deneyeceğiz dedi. Ama öncesinde bir rahim filmi çekelim dedi ve ben sonrasında hamile kaldım.
Kesinlikle değişti doktorunu. 6 defa bile zararlıyms klomen kullanımında. Ayrıca hormon testleri yapması gerekiyordu sana. Smear de yapabilirdi. Belli ki işinde tecrübesiz ve bilgisiz insanların hayatlarıyla oynuyor resmen
İçim rahatladı ama bi yandanda hayretler içindeyimevlendiğimden beri gidiyorum ama aklımın bi yanında hep 'acaba' lar vardı. Ayrıca bu 1 sene içerisinde sadece 1 kere çatlatma iğnesi verdi İnşallah iyi bir doktor bulurum Peki klomenden sonra hangi ilacı verdi doktorun?
Ha işte bir de bu olay var . Bu kızcağız ilaçsız adet olamıyorsa klomen niye veriyorsun kardeşim?İlaçsız adet göremiyor musun canım? Görebiliyorsan klomene bunca ay ne gerek var? Ayrıca folik asit olarak inofolic toz kullanmanı tavsiye ederim.
Ha işte bir de bu olay var . Bu kızcağız ilaçsız adet olamıyorsa klomen niye veriyorsun kardeşim?
İlk önce adeti bi duzelsin kendine gelsin . İnofolic ver şeker ilaçları ver glifor gluopchage vs .
Dayamış hemen klomeni. Bilinçsizce hareket edilmiş. Sinir oldum doktora
evlenmeden önce 7 ayı geçmişti evlenip ilaca başladım öyle düzeldi adetim. ilaçsız ne yumurta ne yumurtlama ne adet olmuyoİlaçsız adet göremiyor musun canım? Görebiliyorsan klomene bunca ay ne gerek var? Ayrıca folik asit olarak inofolic toz kullanmanı tavsiye ederim.
inşallah rabbim bizede nasip eder. ilk 3 ay ginera verdi sonra başladı klomene. bikaç ay öncede glikofen verdi. folikasit kullanmam gerekmezmi dedim gerek yok dedi. doktor izindeyken başka doktora gittim ben söylemeden kendisi yazdı folic-1 ve oceanplus balık yağı. bunları kullan faydası olur dedi.Veremeden hamile kaldim doğal yolla.
İlaç vermeden önce bi rahim filmi çekelim yolumuza bakalım dedi.
Tamam dedim rahim filmi çekildim.
Ardından hemen hamile kaldım. Vakti saati buymuş demekki. Senin de vakti saati var inşallah. Bol bol tevekkül dua et. Ve takmamaya çalış. Biliyorum çok zor ama yeni uğraşlar bulmaya çalış. Kendini dışarı at. İnan evde kaldıkça insan daha berbat oluyor
eşimle aşılama hakkında konuştuk geçen ay kaliteli yumurta bulursak yapcaz diyo ama kaliteli yumurta için bi çabası yok. bide kaç senelik evlisin dedi 1,5 diyince erkenmiş 2-3 sene olsaydı direk tüp bebek derdim dedi. yani daha erken sana klomen veriyim sen oyalan demeye geliyo resmen. aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyo. bu saatten sonra başka doktor nasıl bulucamda güvenicemmEvet benim doktorum da bana klomenin fazla kullanılması ilerde tüp bebek yaptırmak istersem bu sefer tüp bebekte şansımı azaltacağını söylemişti
Evet benim doktorum da bana klomenin fazla kullanılması ilerde tüp bebek yaptırmak istersem bu sefer tüp bebekte şansımı azaltacağını söylemişti
Sende tedavi süreciylemi Hamile kaldın?İlaçsız adet göremiyor musun canım? Görebiliyorsan klomene bunca ay ne gerek var? Ayrıca folik asit olarak inofolic toz kullanmanı tavsiye ederim.
İnşallah konu sahibinde böyle bi sorun olmaz. Tanımasam da acayip üzülürüm
Sende tedavi süreciylemi Hamile kaldın?
Soğan suyu aklımda her zaman ama bi türlü başlayamadım. günde 1 keremi sogan suyu. Ve doktorun istanbuldamıŞimdi sanasıl tavsiyem ne biliyor musun . Adetin 7. Gunü soğan suyu içmeye başla 15 gün ic. Düzene girene kadar iç bunu. Sonra eczaneden inofolic toz al sabah 2 poşet akşam 2 poşet iç. Gluopchage 850 mg iç sabah akşam. Seninle ayni durumdaydım ve bunları yaparak hamile kaldım. Ve gittiğim doktor çok iyi volkan doktordu sayılı doktorlardan
İstanbulda. Günde 2 kere sabah akşam aç karnına taze olarak hazırla. Çok işe yarıyor pkoyu eritiyor emin ol. Savaşıyor resmenSoğan suyu aklımda her zaman ama bi türlü başlayamadım. günde 1 keremi sogan suyu. Ve doktorun istanbuldamı
Aminnn. Ay ne güzell bizimde 1,5 senemiz olucak inşallah bizde kavuşuruz mücizemize. darısı başımıza olsun inşallah. ayrıca inofolic tozuda araştırıccamm mutlaka. valla allah ikinizdendeTabi ki Allah korusun rabbim kimseyi evladın varlığıyla da yokluğuyla da imtihan etmesin...
benbirmelek canım inofolik tozu bir araştır istersen. Polikistik overlilerde yumurta kalitesini arttıran bir folik asit bu. İnşallah en hayırlı zamanda rabbim sana da evlat sahibi olmayı nasip eder