Tecrülerinize çok ihtiyacım ihtiyacım var

Merhaba, lütfen bırseyi çok istemeden önce hep hayırlısını isteyin. Kilolu anneler var mutlaka benimde gözlemlediğim. Ancak hamile değilseniz biran önce kilolarınızdan kurtulmaya bakın hamileyken zaten kilo alacaksınız çocuk doğduktan sonra enerjiniz tam olsun ağrılarınız olmasın kilolardan kaynaklanan. Kendi sağlığınızı düşünün.Önceliğiniz bu olursa sizin için ne kadar iyi olur. Yasınız kaç bilmiyorum eğer gecikme durumunuz yoksa önce kilo Verin. Kilolu gebeliklerinde hoş olmayan riskleri var. Aklınıza kötü birşey getirmek için değil bu söylediklerim 2 çocuk annesi olarak size naçizane tavsiyemdir. İnşallah hayırlısı ise sağlıkla hamile kalır ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsiniz.. sevgiyle kalın.

Merhaba yaşımdan dolayı biraz geciktiğimi düşündüğüm için aslında
gebe kaldıktan sonra diyetisyen eşliğinde kilo vermeyi ya da kilo alımını durdurmayı düşündüm belki de yanlış bilemiyorum 29 yaşındayım , yorumunuz tavsiyeleriniz için sağolun . Allah evlatlarınızı size bağışlasın ayaklarına taş değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…