• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama tecrübesizlik kurbanı (resimli) yardım istiyorum!!

çok güzel bir renk ama ten rengin görünseydi daha iyi olurdu yorum yapmak için. bir kat koyu rengine boya

ten rengim bugday cnm yazılarımda dile getirdim istedigim rengi görmüşsün kim kardashianin yeni saç rengi kısacası..senin bi fikrin varmı elde edebilmem konusunda??

kuzenin boyadktan sonra görsün bide senizemuszemus kurtulcaz az kaldı:)) baktım cnm ya çok güzel renkmiş aslında suanki saçıma uygulanabilir gibi geldi.. bide zemin cok açık e acık renk kullanmamam gerekiyo

canım renk bu işte çok kötü dimi ya:delphin:

Eklentiler

• $78.jpg
    $78.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 58
Ohaaa canım müthiş bence saçının rengi.. :)
Kazayla olmuş ama süper olmuş yaa..
İnanır mısın ablam da bu rengi tutturmak istiyor... :D
Sana bu renkten dönme demicem, sen ten rengine göre hangi saçın yakışacağını bilirsin..
Ama istediğin rengi nasıl bulursun bir fikrim yok .. bilmiyorumkismile

Ohaaa canım müthiş bence saçının rengi.. :)
Kazayla olmuş ama süper olmuş yaa..
İnanır mısın ablam da bu rengi tutturmak istiyor... :D
Sana bu renkten dönme demicem, sen ten rengine göre hangi saçın yakışacağını bilirsin..
Ama istediğin rengi nasıl bulursun bir fikrim yok .. bilmiyorumkismile

tşk ederm tatlım bu rengi tutturmak isteyen çok insan varmış gercekten ztn böyle şeylerde istemeyerek olur hep:))
suanda bu renkten eser yok ama bidaha boyasam aynı renklerden daha kalıcı olur tabii istedigim renk daha hoooşşşş opuyorumnanaktan
ama şu rengin güzelliğine bi baksana yaaaboshayallersmile

Eklentiler

• $kim_kardashian2_300x400.jpg
    $kim_kardashian2_300x400.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
cok sagol nicolacım emeklerin için ama bnm istedigim kahve köpüğüne daha yakın bi renk sanki yinede tam bilemiyorum ama yükledign saç rengide cok hoşuma gitti ilerde yapabilirim.. uzun aradan sonra tekrar dönmen güzel oldu :)

sağoL tatLım güzel dileklerin için :utangac:
evet yaa önceden de saçında röfle varsa şayet bu renk 2 ton karısımla çok hoş duruyor..yerimseniben

hımmm anladım tatLım şu numara değil mi ;

yok cnm saçım düz renk.. bu renginde karısımda oldugunu düşünüyorum hala kesin karar vermiş değilim acaba kumralla karıştırsam nasıl olur??CADIARZU

kıs herkes senin şuanki renginiii arar bbulamas:)sende begenmiosun bence çok güzle olmuş:)bi süre kulan gözünde alışır:)

gerçekten bende çok begendim hiç bozma derim hem sürekli boyadığın zaman saçını yıpratırsın bir süre kullan kötü degil yani

arkadas fındık kabugu kadar lanet bır renk yok benıe sacımın ıcıne eden boyadır.renk olarak ara renktır kuaforler roflede golmdgede gecıs yapma adına kullanır..o renkden sarıya daha kolaydır allah vergısı kavhevelrı rezıl eder bırakır..baska kahvelerı denemelısın..

Back