Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bal köpüğü rengine yakın kahve istiyordum bi yerden okuduğum kadarıyla istedigim saç rengini elde edebilirdim ve gidip saçımı kolestonun fındık kabuğu ile acık küllü kumral renklerini karıştırıp boyadım..sonuçç MAHVOLDU! resmini yükledim..çok mutsuzum mafoldumben bu saçı nasıl düzeltip istedigim rengi elde edicem bi fikir verirsenz ?
saçının tamamını gösteren bir resim ekleyebilirsin?saç rengine bayıldım..benimde zemin açık karamel senin boyadığın renkleri karıştırıp boyasam tutar mı acaba?tam istediğim renk
xchenn gerçekten saçın çok hoş olmuş anlıyorum seni sen beğenmedikten sonra bizim dediklerimiz nafile:teselli:
benim saçım da şu renk resim eklenmiştir umarım senin kullandığın tonlar olurmu bana ya benm saçımı kızılmı gösterir bilgisi olan varmı![]()
aslında çok hoş bi renk yakalamışsın. umarım istediğin rengi yapabilirsin.
ten rengine bağlı canm benimki buğday ten ona göre saç rengine yorum yapabilirm
bende buğday tenliyim tatlım bilmiyorumkismile
bence üzerine 7.1 küllü kumral boyarsan biraz koyulaşır senin istediğine benzer ,hatta 6.1 falan boyarsan baya bi koyulaşır ama aktıkça açılır...6-7 arası bi ton boya bence
sakın 7,1 boyayım felan deme anladığım kadarıyla sen daha doreli bi ton ıstıyosun ama fındık kabuğu tamamda kumral karıştırmasan daha ıyı olurdu ustune sadece fındık kabuğu boya şuan için sonra gıderek ıstediğin renge doğru dön fındık kabuğunda küllülük yok palettenınkını deneyebılırsın ben daha sonrada içine karamel karıştır derım...
benm istedigim saç rengi sanada cok yakışacaktır tabi sen bilirsn yine tatlm...hem nie kızıllık göstersinki içine küllü bi renk kattın mı kızıllık falan kalmazyerimseniben
saol tatlım bugün yapıcam bişeyler Şeniz