• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama tecrübesizlik kurbanı (resimli) yardım istiyorum!!

kumralda da kızıllık var küllü açık kumral yapabilirsin
evt cnm olabilir aslında sagol o güzel düşüncen için..
bence istedigin renkten daha güzel suan elde ettiğin renk
ilk boyadgımda gözüme cok koyu geldi şimdi halinden eser yok çok aktı bidaha aynı boyaları denesem o rengi tutarmı bilmem
kıs herkes senin şuanki renginiii arar bbulamas:)sende begenmiosun bence çok güzle olmuş:)bi süre kulan gözünde alışır:)
tatlm cok teşekkür ederm güzel sözlerin için.. acık ton kullandım sonzamanlarda birden cok koyu geldi gözüme .. suan görsen bu saçamı boyadın dersin öyle açıldı
gerçekten bende çok begendim hiç bozma derim hem sürekli boyadığın zaman saçını yıpratırsın bir süre kullan kötü degil yani
sagol cnm ama görsen şimdi hiç öyle degil çok aktı zemin bide acık renk üstelik saçlarım ince telli.. şuan hala kullanıyorum ama bu halde değil
arkadas fındık kabugu kadar lanet bır renk yok benıe sacımın ıcıne eden boyadır.renk olarak ara renktır kuaforler roflede golmdgede gecıs yapma adına kullanır..o renkden sarıya daha kolaydır allah vergısı kavhevelrı rezıl eder bırakır..baska kahvelerı denemelısın..
haklısın cnm anca deneye yanıla öğreniyoruz bunları.. karısım renklerinde ( zemine göre değişir tabi bu) kahve tonların hep ya kızıl yada turuncu renk oluşturma gibi bi gıcıklığı var ondan cesaret edemedim hiç

Son düzenleme:
bal köpüğü rengine yakın kahve istiyordum bi yerden okuduğum kadarıyla istedigim saç rengini elde edebilirdim ve gidip saçımı kolestonun fındık kabuğu ile acık küllü kumral renklerini karıştırıp boyadım..sonuçç MAHVOLDU! resmini yükledim..çok mutsuzum mafoldumben bu saçı nasıl düzeltip istedigim yandaki rengi elde edicem bi fikir verirsenz ?

hayatım komık olcak ama ben ilk resimdeki gibi istiyorum ucları o renk ama dip sorunum var acıcı olmadanda o renk tutmuyor turunculasıyor..sen bu renge nasıl ulastın benım ana sac rengim koyu kumral suan hamıleyım bekletıyorum ama dogumdan sonra dıp yapıcam...bı anlatırmısın nasıl yaptın sacının koyu olan yerleride dırek bole tutuyormu.

kızlar tarihe bakarsanız biraz eski bir konu arkadaşın saçları böyle değildir şimdi akmış açılmıştır rengi başka bir renge boyamamışsa tabii..

hayatım komık olcak ama ben ilk resimdeki gibi istiyorum ucları o renk ama dip sorunum var acıcı olmadanda o renk tutmuyor turunculasıyor..sen bu renge nasıl ulastın benım ana sac rengim koyu kumral suan hamıleyım bekletıyorum ama dogumdan sonra dıp yapıcam...bı anlatırmısın nasıl yaptın sacının koyu olan yerleride dırek bole tutuyormu.

cnm sana tavsiye edebileceğim; o rengi sadece acık tonlarda elde edebilirsin ama sarı gibide acık olmıycak benmki kumral turuncu arası karamel tonundaydı fazla kalmadı sonrasında aktı bidaha boyasaydım cokdaha iyi otururdu.. koyu tonda sende elde edemezsin..önce yavaş yavaş 1 yada 2 ton acık renk kullanmakla işe başlayabilirsin daha sonra uyguladıgım boyayı denersen yakın renk çıkar........
nedense açtıgım konuda herkes ozamanki boyattgım saç rengini beğendi bende boyamakta cok kararsız kaldım ve boyamadım şuanda kendi saçımın çıkmasını bekliyorum küllü kumral.. diplerden cıkmasına ragmen abes durmuyor ozmandan beri tek yaptıgım işlem saçımı kestirmek..suan dogal gorünümlü gayet saglıklı saçlarım var akmasına ragmen.. iyikide boyatmamışım daha sonra cok fazla renk begendim haliyle :)

zemin neydi ne kadar güzel tutmus yaaa

bende çok beğendim resimdekinede benziyor ayrıca sen neden beğenmedin ki resimler mi bizi yanıltıyor acaba

Back