evt cnm olabilir aslında sagol o güzel düşüncen için..kumralda da kızıllık var küllü açık kumral yapabilirsin
ilk boyadgımda gözüme cok koyu geldi şimdi halinden eser yok çok aktı bidaha aynı boyaları denesem o rengi tutarmı bilmembence istedigin renkten daha güzel suan elde ettiğin renk
tatlm cok teşekkür ederm güzel sözlerin için.. acık ton kullandım sonzamanlarda birden cok koyu geldi gözüme .. suan görsen bu saçamı boyadın dersin öyle açıldıkıs herkes senin şuanki renginiii arar bbulamas:)sende begenmiosun bence çok güzle olmuş:)bi süre kulan gözünde alışır:)
sagol cnm ama görsen şimdi hiç öyle degil çok aktı zemin bide acık renk üstelik saçlarım ince telli.. şuan hala kullanıyorum ama bu halde değilgerçekten bende çok begendim hiç bozma derim hem sürekli boyadığın zaman saçını yıpratırsın bir süre kullan kötü degil yani
haklısın cnm anca deneye yanıla öğreniyoruz bunları.. karısım renklerinde ( zemine göre değişir tabi bu) kahve tonların hep ya kızıl yada turuncu renk oluşturma gibi bi gıcıklığı var ondan cesaret edemedim hiçarkadas fındık kabugu kadar lanet bır renk yok benıe sacımın ıcıne eden boyadır.renk olarak ara renktır kuaforler roflede golmdgede gecıs yapma adına kullanır..o renkden sarıya daha kolaydır allah vergısı kavhevelrı rezıl eder bırakır..baska kahvelerı denemelısın..
Son düzenleme: