• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama tecrübesizlik kurbanı (resimli) yardım istiyorum!!

tamam canım soruştururum ama sen daha deneyimlisin ben den sen naparsan bende onu yaparım artık guclubacismile

nicolanın dediği mantıklı geldi bana benim saç rengim bal köpüğü olmuş ya sordum bugün.
nicolanın dediği bana olmaz sanırım bal köpüğü olduğu için saçım:delphin:mafoldumben

aynı rengi boyarız ama aynı saç rengi olmas tatlım zeminlerimiz farklı ama yakın ton olabilir:))
şimdiki rengin tonu nasıl fotosunu yada benzeyen resmini ekleyebilirmisin ??

aynı rengi boyarız ama aynı saç rengi olmas tatlım zeminlerimiz farklı ama yakın ton olabilir:))
şimdiki rengin tonu nasıl fotosunu yada benzeyen resmini ekleyebilirmisin ??

tatlım pc nin usb sinde problem var algılamıyo hallolunca eklerim tabiki :1no2:

HAE:

tatlım cam den çektim artık idare ediver böle bi renk ama ışık da var güneşte daha değişik duruyo bilmiyorumkismile

Eklentiler

• $04-08-10_2253.jpg
    $04-08-10_2253.jpg
    5,1 KB · Görüntüleme: 51
  • $04-08-10_2254.jpg
    $04-08-10_2254.jpg
    4,1 KB · Görüntüleme: 45
canım bu siteden buldum resmi benim böle değil ama buna yakın olucak sanırım aktıkça

Eklentiler

• $img1087g.jpg
    $img1087g.jpg
    5,2 KB · Görüntüleme: 57
arkadasının ne renk oldu tam olarak?? benzeyen bi resim eklermisn cnm enazından bi önfikrim olur
seninkine karar verirsem mutlaka resim eklerm yerimseniben

cnm benzeyen bir resim hatta aynı tonlarında eklicektim ztn msg sayımı 100'e tamamlamayı bekliorum :utangac:
malum resim hakkım yok şu an :/
ama yarın en geç eklerim cnm bnm ..

cnm benzeyen bir resim hatta aynı tonlarında eklicektim ztn msg sayımı 100'e tamamlamayı bekliorum :utangac:
malum resim hakkım yok şu an :/
ama yarın en geç eklerim cnm bnm ..

tmm cnm bekliyorum resmi... aklımda bi renk karısımı daha var olmadı onu yaparımsositososito

zaten resimdekini begenmedim bakırımsı geldi akıncaya kadar şöle güzel bi renge boyarız tatlı kahve tonlarında ne dersin bayanssulusmile

evet bu renkten kurtulmalıyım acil ya kuzenim var hiç bişi beğenmez bugün bu saçı beğendi şaşırdım bu renkten kurtulmam lazım eyvahedigeldismile

ben LOREAL RECITAL PREFERENCE 6.35 HAVANA AÇIK AMBRE düşünüorum canım hoş bi renk bi bak istersen.bu rengi neye çevirir acaba ya

canım benim balköpüğü isteyip fındık kabuğunu seçmen hata olmuşama aslında elde ettiğin renk hoş yüzünü göremiyorum ama beyaz tenlilere çok yakışan bi renk. şimdi tahminimce fındık kabuğundan ötürü bakırlık vardır saçında ama sen sarı kahve istiyosun. öncelikle havana açık ambreyi ikinizede tavsiye etmem şu konumda uygulayacağınız en düşük ton 7 ve üstü tonlarda olmalı. havana açık ambreyi zamanında arkadaşıma denedik kumral saçlarını kopkoyu bi renk yaptı açık renk stiyosanız uzak durun bikere.ben igorayı tavsiye ederim yada koleston perfect serisini. ikisi de markette bulunmaz özel parfumerilerde yada anca siparişle bulursunuz. markette satılan paletin delüx serisi ve koleston da iyi ama bakırlık karışmış saçları pek düzeltemiyorlar. benim tavsiyem şu iki renk tercih senin brightonbeautysupply.com - Search bu siteye gir saç tabanın azcık koyu ise 8-5 ile 8-65i karıştırabilirsin. eğer çok açık bi zemin varsa da 7-65 ile 8-65i karıştırabilirsin. Çünkü benim saçlarım da balköpüğü denize gidip saçlarım çok açıldığında ikincisini yapıyorum herşey yolundaysa ilkini uyguluyorum saçımda kızıllık yok.şimdilik bu renkten memnunum HAE

buyrunnnnnnnnn öncelikle yardımın için çok saol

açık zeminim ben şimdi 7.65 ve 8 65i karıştırırsam kumral tonları yakalayabilirmiyim kahv dede kızıllık varmış gibi geliyo bana ya mafoldumben

benim saçık o sayfadaki Lust 9-7 Extra Light Copper Blonde renk gibi

buyrunnnnnnnnn öncelikle yardımın için çok saol

açık zeminim ben şimdi 7.65 ve 8 65i karıştırırsam kumral tonları yakalayabilirmiyim kahv dede kızıllık varmış gibi geliyo bana ya mafoldumben

benim saçık o sayfadaki Lust 9-7 Extra Light Copper Blonde renk gibi
şimdi saçında bakırlık varsa anca iki boyamada toplanır canım bunu baştan belirteyim ama o renkler kahve değil altın sarı falan yani kızıllık yapmıor fazla.bak orda 9un tonları da var onlar daha sarıya yakın duruyor karıştırırken onlardan birini de deneyebilirsin. koleston perfectin kataloğunada bak harika renkler var netteki kataloğu eski. ona aldanıp sipariş vermiştim farklı renkler gelince direk yerine gittim katalogda çok ara ton var bğeneceğinize eminim bi inceleyin

canım ben su tepemi bi güzel kumarala çevirsem hemen balyaj attırcam zaten

bu tonlar olsun istiyorum ben tepemi ilk defa kaşımada sürdüm şimdi o rengi ben nasıl akıtcam ilk defa böle aptalca davrandım mafoldumben

Eklentiler

• $giri%C5%9F.jpg
    $giri%C5%9F.jpg
    12,3 KB · Görüntüleme: 86
sentimental cnm msjımda dile getirmiştim istedgim rengi resminide koymustum burdada diger fotolarını görebilirsin bana ne tavsiye ediyosun??

evet bu renkten kurtulmalıyım acil ya kuzenim var hiç bişi beğenmez bugün bu saçı beğendi şaşırdım bu renkten kurtulmam lazım eyvahedigeldismile

ben LOREAL RECITAL PREFERENCE 6.35 HAVANA AÇIK AMBRE düşünüorum canım hoş bi renk bi bak istersen.bu rengi neye çevirir acaba ya

kuzenin boyadktan sonra görsün bide senizemuszemus kurtulcaz az kaldı:)) baktım cnm ya çok güzel renkmiş aslında suanki saçıma uygulanabilir gibi geldi.. bide zemin cok açık e acık renk kullanmamam gerekiyo

Back