tamam canım soruştururum ama sen daha deneyimlisin ben den sen naparsan bende onu yaparım artık guclubacismile
nicolanın dediği mantıklı geldi bana benim saç rengim bal köpüğü olmuş ya sordum bugün.
nicolanın dediği bana olmaz sanırım bal köpüğü olduğu için saçımmafoldumben
aynı rengi boyarız ama aynı saç rengi olmas tatlım zeminlerimiz farklı ama yakın ton olabilir:))
şimdiki rengin tonu nasıl fotosunu yada benzeyen resmini ekleyebilirmisin ??
hoş bir renk heralde
HAE:
tatlım cam den çektim artık idare ediver böle bi renk ama ışık da var güneşte daha değişik duruyo bilmiyorumkismile
HAE:
bu renk hiç bal köpüğü gibi durmuyo cnm be CADIARZU
canım inan bu renk de durmuyo ışıkdan böle çıktı daha değişik bi renk ya fisfisfis
arkadasının ne renk oldu tam olarak?? benzeyen bi resim eklermisn cnm enazından bi önfikrim olur
seninkine karar verirsem mutlaka resim eklerm yerimseniben
cnm benzeyen bir resim hatta aynı tonlarında eklicektim ztn msg sayımı 100'e tamamlamayı bekliorum
malum resim hakkım yok şu an :/
ama yarın en geç eklerim cnm bnm ..
canım bu siteden buldum resmi benim böle değil ama buna yakın olucak sanırım aktıkça
zaten resimdekini begenmedim bakırımsı geldi akıncaya kadar şöle güzel bi renge boyarız tatlı kahve tonlarında ne dersin bayanssulusmile
şimdi saçında bakırlık varsa anca iki boyamada toplanır canım bunu baştan belirteyim ama o renkler kahve değil altın sarı falan yani kızıllık yapmıor fazla.bak orda 9un tonları da var onlar daha sarıya yakın duruyor karıştırırken onlardan birini de deneyebilirsin. koleston perfectin kataloğunada bak harika renkler var netteki kataloğu eski. ona aldanıp sipariş vermiştim farklı renkler gelince direk yerine gittim katalogda çok ara ton var bğeneceğinize eminim bi inceleyinbuyrunnnnnnnnn öncelikle yardımın için çok saol
açık zeminim ben şimdi 7.65 ve 8 65i karıştırırsam kumral tonları yakalayabilirmiyim kahv dede kızıllık varmış gibi geliyo bana ya mafoldumben
benim saçık o sayfadaki Lust 9-7 Extra Light Copper Blonde renk gibi
evet bu renkten kurtulmalıyım acil ya kuzenim var hiç bişi beğenmez bugün bu saçı beğendi şaşırdım bu renkten kurtulmam lazım eyvahedigeldismile
ben LOREAL RECITAL PREFERENCE 6.35 HAVANA AÇIK AMBRE düşünüorum canım hoş bi renk bi bak istersen.bu rengi neye çevirir acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?