tmm cnm sonuçlarını yazmayı unutma merakla bekliyorum :dance:
ten rengin ne ki ?
canım ben bugün gittim kolestonun 11.1 i kalmamış satıcı bayan bana inatla garnier ın açık küllü sarısıyla palettenin açık papatyasını verdi içime sinmedi ama ya hiç alırken sonra boyarken garnierin hepsini kattım açık paptyayı pek içim sinmediğimden boyadan da oksidanda yarısını ekledim :uhm:
sonuç eski renkle aynı çikolota tonu gibi hiç sarılık yok anlamadım hiç :2:
ben şimdi ne zaman boyamalıyım 8.1 ve 11.1 e tekrar boyayıp balyaj attırcam sanki kızııllık gelio gözüme kahverengi tonu olsa bile :sm_confused:
yok tatlım kızıla hiç boyatmadım ama hep koyu oluyo ya hep kahve bal altın sarısı tonlarında gittim mesela senin saçın baya bi sarı olmuş ya fındık kabuğuyla ben onu yapsam siyah olurdu heralde saçımla bi anormallk var ben böle doğal açık renk olmasını istiyorum sapsarıda istemiyorum bu akıp turuncu olursa intihar ederimklava:
sen naptın saçını akmış sanırım canım memnunmusun renginden :Saruboceq:
canm son boyamanda küllü tonlarında kullandın turunculuk olmas merak etme.. acıcı renkleri kullan bide kızıllıgı önlemek için cok küllü bi renkle karıstır ilk aşamada istedigin rengi elde edemezsin ama ilerleyen aşamada illaki olur..daha emin olmak için bi kuaförede sor istersen... bk benmde zemin acık karamel nekadar koyu tonlarında kullansamda (findik kabugu kullandm düşün) yıkamada hemen akıyo bi bakıyosun sanki hiç boyamamıssın suan ii cok fazla acılmadı hoş bi rengi var kumral renginde
hmm canım anladım bn senin demek istediğin rengi :)
msg hakkım izin vermediği için resim ekleyemiyorum..
ama bi ara Beyonce'de kullanıodu o rengi.
hatta özdeşleşmişti onla istiosan gugıldan bi arastır , sonra aklına yatan bi resmi kuaföre götürürsün .. o sana tüyo verir , boyayı alır bi güzel halledersin cnm . zemini iyi yakalamıssın çünkü artı ten renginde çok müsait .
çok yakışıcaktır sana zemuszemus
saol canım içimi rahatlattığın için bende balyaj attırırım olmadı uçlarına olumunekankayizsmile
sevindim senin saçın adına da opuyorumnanaktan
senin istediğin renk de karamel gibi o eklediğin resimde ama emin ol o saç da akınca güzelleşmiştir çnkü değişik bi renk gerçekten CADIARZU
ay cidden çok hoş renk ya o sarı tonları çok güzel duruyo bende böle bir renk istiyodum işte :1rolleyes:
umarım ulaşırız canm:)
hayatım,palettenin 8.0 bal köpüğü + palette 7.5 açık karameli
karıstırırsan bnce elde edersin bu rengi..
edit: bal köpüğü 8.0 de biraz kızıllık war karıstırmamızın mantığı o kızıllık gitsin die yerimseniben
bnce hic efkarlanma , zemin cok iyi oturduğundan bu şekide istediğin rengi yakaLayabilceğini düsünüorum cnm yerimseniben
fikrin için sagol tatlm biras daha araştırdıktan sonra boyıycam artık
tmm hayatım dediğim renkleri bi baska arkadasıma da tafsiye etmistim yerimseniben
o çok iyi sonuc aldı , kızıllık falan da olmadı öyLe..
onun saçları kumral üstüne platin/bal köpüğü röfleliydi üstelik.
umarım sende de iyi olur , biraz daha arastır bakalım yerimseniben
bnm dediğim renkleri uygularsan da resim bekliyorum cnm yerimseniben
umarım en kısa zamanda ulaşırsın istediğin renge bayanssulusmile
gordugum en alımlı renk bence günlerdir nası elde edebilirm die site site dolaşıyorm :))
ay inş ulaşırız canm ya sende sor soruştur:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?