Saç Rengi ve Saç Boyama tecrübesizlik kurbanı (resimli) yardım istiyorum!!

bence üzerine 7.1 küllü kumral boyarsan biraz koyulaşır senin istediğine benzer ,hatta 6.1 falan boyarsan baya bi koyulaşır ama aktıkça açılır...6-7 arası bi ton boya bence

lorealin kapri koyu kumralına boyasam nasıl bi sonuç olur acaba ?? okadar insan içinde hiç mi istedigim rengi kullanan yokk

Son düzenleme:
aslında suan sacının her yeri aynı bu renk olduysa eger
istediğin rengi yakalaman cok kolay olur cünkü tabanı baya acmıssın
istersen bi koaföre danıs belki bi renk numarası söyleyebilir CADIARZU

saçının tamamını gösteren bir resim ekleyebilirsin?saç rengine bayıldım..benimde zemin açık karamel senin boyadığın renkleri karıştırıp boyasam tutar mı acaba?tam istediğim renk

xchenn gerçekten saçın çok hoş olmuş anlıyorum seni sen beğenmedikten sonra bizim dediklerimiz nafile :teselli:

benim saçım da şu renk resim eklenmiştir umarım senin kullandığın tonlar olurmu bana ya benm saçımı kızılmı gösterir bilgisi olan varmı

sakın 7,1 boyayım felan deme anladığım kadarıyla sen daha doreli bi ton ıstıyosun ama fındık kabuğu tamamda kumral karıştırmasan daha ıyı olurdu ustune sadece fındık kabuğu boya şuan için sonra gıderek ıstediğin renge doğru dön fındık kabuğunda küllülük yok palettenınkını deneyebılırsın ben daha sonrada içine karamel karıştır derım...

aslında çok hoş bi renk yakalamışsın. umarım istediğin rengi yapabilirsin.

saçının tamamını gösteren bir resim ekleyebilirsin?saç rengine bayıldım..benimde zemin açık karamel senin boyadığın renkleri karıştırıp boyasam tutar mı acaba?tam istediğim renk

saçım 2 3 yıkamada hemen rengini bıraktı suanda bu renkten eser kalmamış halde aynı lorealin dore kahvesi gibi... zemin acık oldugu için fazla dayanmadı birden fazla boyamada tutar saç ama suan 1 hafta oldu hiç cesaretim yok

ten rengine bağlı canm benimki buğday ten ona göre saç rengine yorum yapabilirm

bende buğday tenliyim tatlım bilmiyorumkismile

benm istedigim saç rengi sanada cok yakışacaktır tabi sen bilirsn yine tatlm...hem nie kızıllık göstersinki içine küllü bi renk kattın mı kızıllık falan kalmazyerimseniben

Son düzenleme:
bence üzerine 7.1 küllü kumral boyarsan biraz koyulaşır senin istediğine benzer ,hatta 6.1 falan boyarsan baya bi koyulaşır ama aktıkça açılır...6-7 arası bi ton boya bence

istediğime yakın bi renk olurmu canm sence?? şuan saçımın rengi lorealin dore kahve boyası varya kutunun üstündekinin aynısı oldu küllüğü aktı hep..

fikirlerin için cok sagol cnm ama uygulayan varmı bu yöntemi hiç???fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…