tecrübesiz elemanlar!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
arkadaşlar ya tecrübesiz elemanlar nasıl iş bulucak??:hulya:

bi yere gidiyosunuz tecrüben var mı deniliyor ama nereye gitsen tecrübe soruyolar

bi yerden başlayarak tecrübe edinmezsek nasıl oolucak bu konuda fikirleriniz varmı??

konu yanlış yerdeyse pardon şimdiden:kedi:

İyi bi üniversiteden mezunsanız , kendinize güveniniz varsa ve bu duruşunuza yansırsa tecrübe mecrübe soran olmuyor. vereliniortak

cnm 2 yada 3 üniversite mezunu insanlar var tanıdıklarım akrabalarım veişsizler

valla canım üniversite mezunu değilim ama bu lise mezunundada ünidede aynı oluyor bi şekilde

olaya start verip başlanamıyor herkes tecrübe ister ama tecrübesizler nerde tecrübe kazanıcak??

evet hiç tecrübem yok ama çalışmak istiyorum ve malesef çok zorakannehir

bnede cnm çok istiorum çalışmayı kaç yere başvurdum hep tecrübe aslında ne olursa olsun gençlerin önü bi şekilde açılması lazım

İnşallah gönlünüze göre bir iş bulursunuz .Torpil şart o zaman.Size o soruyu soranlara ,imkan verildi mi ki çalışalım,deneyim kazanalım ,deyin.Ne var ?Kaybedeceğiniz hiçbir şey olmaz bence .kaydirigubbakcemile5

Canım bu konuda yapılacak tek şey, bir şirkete en alt kademeden girip aklını kullanıp yükselmek, bu zamanda torpilin yoksa tecrübe şart...

Bu sorun maalesef birçok yerde var çarpık sistem sonucu çekilen acılar işte...
4 ay işsizdim mezun olduktan sonra çooook kötüydü çok!

budur:lepi::lepi:

aynen canım bende çalışıyorum sigorta yok 400 lira maaş yemek yok izin yok işim olduğunda bile izin aldım die bi sürü laf söyleniyo ve ben 3 seneye girdim daha hiç izin kullanmadım hasta oldum 20 lik dişimi aldım konuşamadığım halde genede eldim ama işte yinede tecrübe diyolar yani diğer adıyla torpil oluyo bu devirde bazen bunalıyorum ağlıyorum hani insan canına kıyabilirmi bazen onu bile düşünüyorum rabbim yardımcımız olsun inşşş çok zor tez zamanda hayırlı kapılar açar inşşş hepimize mafoldumben

canım bende aynı durumdayım yeni mezun oldum ama staj yaparak başlıcaz mecburen tabi torpilin varsa ona bişey diyemem kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…