• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tecrübenize ihtiyacım var ganophene benzeri ilaçlar

turkuaz_turkuaz9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
148
1
96
İstanbul
herkese merhabalar arkadaşlar. Ben kafamdaki bir sıkıntıyı paylaşmak istiyorum.Durum özetle şu her ay düzenli yumurtluyorum ama sadece bir tane.kendi kendine de çatlıyor. doktorum bana ilk ayın dışında ki bu taa 9 ay önceydi, hiç ganophene yada benzeri bir ilaç vermedi. neden çoğalmasını sağlamıyor merak ediyorum.doktorumla konuşmadan önce sizden fikir almak istiyorum. buna benzer durumlar yaşayan varsa lütfen yardımcı olsun. şimdiden çok teşekkürler

demekki sende bi problem yok yani sağlıklı bir bayanda her ay 1yumurta üretilir
ve çatlar seninde böle oluyormuş demek sorun sende değil eşinde ondada yoksa doktorun sana boşuna ilaç yüklemek istememiştir
ya da tam tersi bunlar nasıl olsa bana geliyor oyalayıp paramı kazanayım diyor

senin zaten ovulasyonun varsa bunu ilaçla daha fazla uyarmak istemiyordur, en az 1 yıl sonunda yardımcı tekniklere başvuruluyor diye biliyorum.

demekki sende bi problem yok yani sağlıklı bir bayanda her ay 1yumurta üretilir
ve çatlar seninde böle oluyormuş demek sorun sende değil eşinde ondada yoksa doktorun sana boşuna ilaç yüklemek istememiştir
ya da tam tersi bunlar nasıl olsa bana geliyor oyalayıp paramı kazanayım diyor

yok eşimdede sorun yok. bekliyoruz bakalım. para konusunua gelince bazen almadığı bile oluyor öyle bi sıkıntımız yok . bakalım zamanı gelince olacak sanırım

bence 1yılı tamamlamanı bekliyordur.genelde doktorlar görülen bi problem yoksa 1 seneyi tamamlamayı bekliyorlar.ama sana en iyi cvbı doktorun verir.bunu açıkca sor acaba ilaç kullansak bu durumu hızlandırmış olurmuyuz falan die.benide 1 sene beklettiler sonra ganophene kullandım ve ilk ay hamile kaldım

Back