tecrübelilr bilenler yardım lütfeeeeeenn

feyza12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
3
0
86
34
Aksaray
kızlar ben bu yıl ek yerl.de kazandım bölümüm tarih ve iö.yurtlarda boş yok cemaat evinde klcam.çok m.etyom nasıl olur öle yerlr çokmu sıkarlar ortam nasıl mirmirmirmir bilenler yardım lütfeen:2:

böyle bir konu vardı orda herkes anlatmıstı sana kal kalma diyemem ama o evlerde kalan arkadaslarımın yasadıgını bizlere anlattıklarını anlatayım
dinde zorlama yoktur ama o evlerde öyle değil sabah kaldırılıp ya namaz kıl ya ders calıs tercihini sunuluyormus bazen tlf bataryaları alınıyormus konusmasınlar tlfnla ders calıssınlar die eve zaten arkadas getiremiosun birindede arkadasım sınava gec kalmıs evin önunde dolmus beklerken bölümden arkadası gecmiş arabayla cocuk durmus almıs kızı sınava gitcek die bunuda balkondan görmşler sınav bitmiş eve gittiginde kıyamet kopmus nasıl erkekle konusursun arabasına binersin diye oda durumu anlatmıs gerekirse yuruyerek gideceksin binmeyeceksin demişler arkadasımda cekemem dedi ayrıldı yanlarından

benim 2 arkadaşım kalıyor. evdeki bütün kızların sevgilisi var mesela.
ben de gittim bi kaç gün kaldım, arkadaş canlısıydı hepsi.
8 kişi kalıyolardı.
bi tane abla oluyor.
ben kaldığım dönemde kendileri namazlarını falan kıldılar, bana sen de yap diye teklif eden bile olmadı.
akşam geç saatlere kadar dolaştık, ben oradan istasyona gittim. kızlar eve gece 11 gibi döndüler, kimse karışmadı.
hatta o arkadaşlarımdan birisi şu anda abla ve sevgisiyle her hafta sonu buluşuyor. çok sıkı bi yer olsa sanırım böyle durumlar olmazdı. yani ben kötü bi yönlerini görmedim.
ama hepsi aynı mıdır bilemem...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…